Τι είναι τα νήματα PDO και πώς βοηθούν στη χαλάρωση του προσώπου!

Για τα περισσότερα άτομα, καθώς γερνούν, το δέρμα που κρέμεται κάτω από το πηγούνι τους ή στα μάγουλά τους είναι πηγή  πικρίας.

Η ανύψωση νήματος με PDO είναι μια μη χειρουργική θεραπεία χωρίς ουλές που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες περιοχές του προσώπου και να επαναφέρει τη νεανική όψη του προσώπου μας. Πρόκειται για μια ανώδυνη τεχνική που εγγυάται ένα αποτέλεσμα απολύτως φυσικό.

Πρόκειται για πλήρως βιοαπορροφήσιμα νήματα που εισάγονται κάτω από την επιδερμίδα με μορφή πλέγματος. Η διάσπασή τους οδηγεί σταδιακά στην παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα την σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος, προσώπου και λαιμού.

Τύποι νημάτωνPDO:

Λεπτές κλωστές είτε ευθείες είτε σπειροειδείς, συνήθως θα χρησιμοποιηθεί ένας συνδυασμός των δύο (εύρος διαφόρων μηκών)

Περιμετρικά σπειρώματα αγκαθωτά

Μονόκλωνα σπειρώματα χρησιμοποιούνται για τη σύσφιξη  του δέρματος, το συνολικό αποτέλεσμα θα είναι εμφανές  γύρω στις 4-6 εβδομάδες.

Οι σπειροειδείς κλωστές έχουν μικρές ακίδες κατά το μήκος τους, πράγμα που βοηθά στη σταθεροποίηση του σπειρώματος στον ιστό για την παροχή μηχανικής ανύψωσης. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και το αποτέλεσμα ανύψωσης είναι στο pic του 3-6 μήνες αργότερα όταν σχηματίστει κολλαγόνο γύρω από τα νήματα.

Ο αριθμός και ο τύπος των νημάτων που χρησιμοποιούνται εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η ηλικία, η γήρανση του δέρματος κ.λπ. και το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Ποιες περιοχές μπορούν να αντιμετωπιστούν;

Μάγουλα
Λεπτές γραμμές από τη μύτη προς το στόμα
Κάτω γραμμή προσώπου / σιαγόνας
Επαναφορά του οβάλ του προσώπου
Δακτυλιοειδής (κάτω από την περιοχή των ματιών)
Στις γραμμές γύρω από τα μάτια
Στις γραμμές γύρω από το στόμα
Λαιμός

Η εμφύτευση νημάτων PDO γίνεται με τοπική  αναισθησία και απαιτείται μόνο ένα σημείο εισαγωγής ανά περιοχή.

Η διαδικασία συνήθως διαρκεί περίπου μία ώρα, αλλά εξαρτάται από τον αριθμό των νημάτων και των περιοχών που αντιμετωπίζονται.

Δείτε ακόμη:

Πώς οι ραδιοσυχνότητες μπορούν να σε βοηθήσουν στον… οργασμό!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>