Ο “άντρας” μου αποφάσισε να παντρευτεί μια πιτσιρίκα πίσω από την πλάτη μου

pitsirika

Με λένε Κατερίνα και είμαι 45 ετών. Συζώ εδώ και 10 χρόνια με τον άντρα μου τον Κωστή. Δεν είμαστε παντρεμένοι με παπά και κουμπάρο, αλλά ζούμε κάτω από την ίδια στέγη εδώ και χρόνια.

Γάμος, άλλωστε γίνεται, στην καρδιά και όχι στα χαρτιά.

Η σχέση μας είχε πολλά σκαμπανεβάσματα όπως όλες οι σχέσεις. Ο άντρας μου λόγω δουλειάς λείπει πολύ συχνά από το σπίτι μας γιατί είναι εμπορικός αντιπρόσωπος και κάνει πολλά ταξίδια.  Σε κάποια απ΄’ αυτά με παίρνει συχνά μαζί του αλλά σε άλλα όχι.

Τελευταία ισχυριζόταν πως θα είναι πολύ απασχολημένος και θα βαριόμουνα μόνη στο ξενοδοχείο. Πού να ήξερα την αλήθεια και τι παιζόταν πίσω από την πλάτη μου

Πρόσφατα ανακάλυψα πως ο “άντρας” μου αποφάσισε να παντρευτεί μια πιτσιρίκα πίσω από την πλάτη μου. Πώς το έμαθα;  Ήρθε η ίδια η κοπέλα στο σπίτι μας κρυφά από εκείνον και μου το ομολόγησε.

Έπεσα όπως αντιλαμβάνεστε από τα σύννεφα. Η πιτσιρίκα θα μπορούσε να ήταν κόρη μας.  Μου είπε πως είχε ψάξει το κινητό του γιατί της είχε φανεί ύποπτο που ο άντρας  μου δεν της είχε δώσει σταθερό τηλέφωνο στην Αθήνα. Έτσι με έψαξε και έμαθε για μας.

Ο άντρας μου έπαιξε πίσω από την πλάτη μου αλλά και από την πλάτη της πιτσιρίκας αυτής. Δε λέω πως το κοριτσάκι δεν έχει ευθύνη ή δεν του κούνησε την ουρά του, κάθε άλλο. Αλλά της είχε αποκρύψει τη σχέση μας και το γεγονός πως ζούμε σαν παντρεμένοι.

Νιώθω, την ανάγκη να την προστατέψω από τα πλοκάμια αυτού του ανθρώπου που αγάπησα και πίστεψα για τόσα χρόνια και συνάμα να τιμωρήσω αυτό το κάθαρμα που είναι συναισθηματικά ανάπηρο και παίζει με τα συναισθήματα.

Είμαι πολύ λυπημένη και προβληματισμένη γιατί έπεσε από το βάθρο του ο άντρας αυτός και υποβίβασε όσα έχουμε ζήσει μαζί.

Το γεγονός πως αποφάσισε να παντρευτεί μια πιτσιρίκα πίσω από την πλάτη μου δείχνει πόσο ανώριμος είναι…

Δείτε ακόμη:

Μου έταξε γάμο ενώ ήταν ήδη αρραβωνιασμένος με την «ξαδέρφη» του…

Comments

comments