Ο πατέρας μου δεν ήρθε στο γάμο μου γιατί δεν ενέκρινε το γαμπρό

http://efisecrets.gr/wp-content/uploads/2017/11/gamos-1.jpg

Όπως όλοι ξέρουμε,  είθισται  ο πατέρας να παραδίδει στο γαμπρό την κόρη του κατά το τελετουργικό του γάμου. Υποτίθεται πως ο γάμος είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές μιας οικογένειας δεδομένης της αποκατάστασης της κόρης.

Η τελετή του γάμου, σφραγίζει τον έρωτα και την αγάπη δύο ανθρώπων και η ένωσή τους είναι μια μοναδική στιγμή τόσο για τη νύφη, όσο και τους γονείς.

Ωστόσο, εμένα ο πατέρας μου δεν ήρθε στο γάμο μου γιατί δεν ενέκρινε το γαμπρό.

Θέλησε μ’ αυτόν τον τρόπο να δείξει την αντίθεσή του προς την επιλογή μου και τον υποψήφιο άντρα μου, να με ταπεινώσει και να μεταβάλει την ωραιότερη μέρα της ζωής μου στη χειρότερη.

Ο πατέρας μου να σημειωθεί πως είναι ο μοναδικός στενός συγγενής μου δεδομένου πως η μητέρα μου πέθανε όταν ήμουν μικρή και δεν έχω αδέλφια.

Είναι ηλίου φαεινότερο πως στο γάμο μου ήθελα στο πλάι μου τα πιο αγαπημένα άτομα της ζωής μου που δεν είναι άλλα από τον πατέρα μου και βέβαια τον άντρα μου.

Ο Τηλέμαχος (ο κακόμοιρος γαμπρός), έκανε τα πάντα προκειμένου να κερδίσει την εύνοια και την καρδιά του πατέρα μου.

Ορφανός και εκείνος από πατέρα είχε ανάγκη να “ακουμπήσει ”  στον πεθερό του και να νιώσει τη ζεστασιά της οικογένειας.

Όμως, ο πατέρας μου αποδείχτηκε πιο ανώριμος και από 5χρονο παιδί. Αντί να αγκαλιάσει το γαμπρό του και να στηρίξει το γάμο μας έκανε το παν να τον καταστρέψει. Ο πατέρας μου δεν ενέκρινε την επιλογή μου γιατί κανείς δεν ήταν αντάξιος του.

Αποτέλεσμα όλου αυτού είναι να μάς προκαλέσει μεγάλο πόνο.

Ο πατέρας μου, όχι μόνο δεν ήρθε στο γάμο μου γιατί δεν ενέκρινε το γαμπρό, αλλά ούτε και στο σπίτι μας πάτησε όταν μετά από μήνες όταν του είπα πως περιμένουμε το πρώτο μας παιδάκι.

Ο πατέρας μου, δέχεται να με βλέπει πάντα μόνη, δεν ρωτάει ποτέ τί κάνει ο Τηλέμαχος, ούτε πώς είναι η κοινή μας ζωή.

Είμαι απελπισμένη και φοβάμαι πως ο γάμος μου θα καταρρεύσει… 

Διαβάστε επίσης:

Ο αδελφός μου έχει σχέση με τον άντρα μου και εγώ το ανέχομαι!

Comments

comments