“Ο πατέρας μου θέλει να με χωρίσει – Δεν ήρθε καν στο γάμο μου”

gynaika

Είμαι παντρεμένη με τον παιδικό μου έρωτα. Ανέκαθεν ο πατέρας μου, από τότε που διατηρούσα δεσμό, δεν τον ήθελε το φίλου για να γίνει άντρας μου. Κάθε φορά που βρισκόμασταν και οι τρεις μας έκανε το βίο αβίωτο και μας προσέβαλε συνεχώς.

Συνέχεια, του έλεγε: “εσύ γαμπρέ μη μιλάς, εγώ έχω τα λεφτά και εγώ κάνω κουμάντο”. Φερόταν, δηλαδή, με αλαζονεία και με απίστευτο εγωισμό.

Κάθε φορά φεύγαμε και οι δύο  με δάκρυα στα μάτια γιατί εγώ έπαιρνα φυσικά το μέρος του φίλου μου. Ο πατέρας μου δε συμπάθησε ποτέ τον άντρα μου και έκανε πάντα το παν για να μας χωρίσει και να σπείρει διχόνοια μεταξύ μας. Συνεχώς έβαζε λόγια και έσπειρε τη διχόνοια.

Όταν στα 25 μου χρόνια έμεινα έγκυος του ανακοινώσαμε πως θα παντρευτούμε. Εγώ δεν έχω μητέρα γιατί έχει πεθάνει και τον παρακάλεσα μαζί με τη μητριά μου να έρθουν να ψάξουμε για νυφικό και να μιλήσουμε για το γάμο.

Η απάντησή του ήταν αναμενόμενη: “δε συναινώ, δε σου δίνω λεφτά δε θα έρθω καν στο γάμο”!

Για να μη μακρηγορώ οργάνωσα τα πάντα με τον άντρα μου, αφού πήρα ένα μικρό δάνειο από τη δουλειά μου με τον όρο πως θα κρατούσαν μια αναλογία κάθε μήνα από τη μισθοδοσία μου.

Ο πατέρας μου όσο και αν έκλαψα και τον παρακάλεσα δεν ήρθε στην εκκλησία. Από τη στεναχώρια μου γέμισα αναφυλαξία και την παραμονή ήμουν στο νοσοκομείο με κορτιζόνη.

Δεν  ήρθε ούτε όταν γέννησα, στο μαιευτήριο. Του έστειλα εγώ φωτογραφίες του μωρού και μάλιστα στη βάπτισή του, του έδωσα και το όνομά του.

Δύο χρόνια μετά με κάλεσε στο σπίτι του και μου είπε πως θα με βοηθήσει να μεγαλώσω το παιδί και θα το πάει στα καλύτερα σχολεία αν τελικώς χωρίσω με τον άντρα μου.

Το πρόβλημα είναι πως η σχέση μου με το σύζυγό μου έχει κλονιστεί και περνάμε πολύ δύσκολα οικονομικά. Δε ξέρω τι να κάνω.

Αγαπώ την οικογένειά μου πολύ αλλά τα νεύρα μου έχουν σπάσει. Καταλαβαίνω πως ο πατέρας μου αν με αγαπούσε δε θα φαιρόταν έτσι και αυτό με πληγώνει ακόμη περισσότερο.

Είναι κρίμα και άδικο οι δύο πιο σπουδαίοι άντρες της ζωής μου να μου προκαλούν τόσο πόνο και να μη μπορώ να απολαμβάνω την αγάπη τους.

Δείτε μία ακόμη συγκλονιστική εξομολόγηση:

«Δηλητηρίασα την πρώην μου και τους καλεσμένους της στο γάμο της!»

Comments

comments