Ο Τζον Μπον Τζόβι «ψήφισε» Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές

Η Ελλάδα είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου. Ο ήλιος, η θάλασσα, το κλίμα, τα αρχαία αλλά και το ταμπεραμέντο μας κάνει πολλούς ξένους να την επισκέπτονται.

Η φήμη της χώρας μας ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη και πολύ καθημερινοί άνθρωποι αλλά και celebrities έρχονται στην πατρίδα μας για διακοπές.

Αρκετοί μάλιστα έχουν αγοράσει και σπίτια στην Ελλάδα κάνοντάς την δεύτερη πατρίδα τους. Μαθαίνουν ελληνικές λέξεις ακόμη και ολόκληρες φράσεις και σταδιακά εναρμονίζονται με την κουλτούρα μας.

Ο διάσημος και αγαπητός ροκ σταρ Τζον Μπον Τζόβι, εθεάθη να δειπνεί στην Πάρο οικογενειακώς.

Μαζί με την σύζυγό του Ντόροθι Χάρλι και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους, αφού έκαναν μια μικρή βόλτα στη Νάουσα κατέληξαν στο Barbarossa, για να απολαύσουν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά.

Έκανε επίσης ένα πέρασμα από τη  Μύκονο, όπου απόλαυσε ένα μεσημεριανό δείπνο στο Nammos.

Ο Τζον Μπον Τζόβι «ψήφισε» Ελλάδα  και ήρθε με θαλαμηγό να απολαύει ιδιωτικά τις ομορφιές της χώρας μας. Πολλές φορές άλλωστε έχει δηλώσει πως αγαπά πολύ την Ελλάδα και συμπάσχει με ό,τι μας συμβαίνει.

Ο διάσημος ροκ σταρ έφτασε στην χώρα μας με απευθείας πτήση της Emirates από την Νέα Υόρκη και δεν έμεινε λεπτό στην Αθήνα, αφού από το αεροδρόμιο πήγε κατευθείαν σε γνωστή μαρίνα.

Εκεί τον περίμενε θαλαμηγός με την οποία ξεκίνησε ένα tour στα ελληνικά νησιά, με πρώτο σταθμό την Ύδρα και δεύτερο τις Σπέτσες. Στη συνέχεια ακολούθησαν Πάρος και Μύκονος. Αν τον δείτε σε κανένα σοκάκι μην παραξενευτείτε….

Comments

comments