Ζώδια 06-12/08: Οι Αισθηματικές προβλέψεις της εβδομάδας!

ζωή

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 6 ως 12 Αυγούστου 2018;

ΚΡΙΟΣ

Οι μέρες έχουν ενδιαφέρον για τη συναισθηματική σου ζωή.

Η Αφροδίτη μετακινείται σε ένα σημείο από το οποίο θα επηρεάζει θετικά τη συντροφικότητα, τις σχέσεις σου με τους άλλους και τις συνεργασίες.

Έχεις αρκετό καιρό μπροστά σου για νέα πράγματα και για να γίνει η επικοινωνία σου με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν περισσότερο συναισθηματική.

Και μια και μιλάμε για νέα πράγματα, η έκλειψη Ηλίου – νέα Σελήνη στον πέμπτο οίκο σου μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα ή να εντείνει έναν ήδη υπάρχοντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έμφαση σταδιακά μετακινείται από τη δουλειά σε άλλους τομείς, κυρίως στα ταξίδια, στη δικτύωση και στην κοινωνική σου ζωή.

Ο Άρης ως ανάδρομος μετακινείται από τον Υδροχόο στον Αιγόκερω και η πίεση με πρακτικά ζητήματα μειώνεται κατά πολύ.

Η έκλειψη Ηλίου – νέα Σελήνη στις 11 σε ωθεί να ισορροπήσεις συναισθηματικά και σε βάζει σε μια διαδικασία να διερευνήσεις αυτά που πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι.

Και μπορεί να τα φέρει και μπροστά σου. Αν δεν τα έχεις συνειδητοποιήσει, μπορεί να αδιαφορήσεις και για αυτά, αν τα έχεις καταλάβει, τότε σίγουρα δεν θα τα αφήσεις απλώς να περάσουν από μπροστά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη από τις 5 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη συναισθηματική σου ζωή γενικότερα, μια εκπληκτική διέλευση.

Ο μήνας δείχνει ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από αυτό του Ιουλίου και σταδιακά θα συνειδητοποιήσεις ότι καμία σχέση ο ένας μήνας με τον άλλον.

Στις 11 βέβαια έχουμε άλλη μια έκλειψη (τρίτη στη σειρά αυτό το καλοκαίρι), αλλά έχει πολλά θετικά στοιχεία, είναι ηλιακή και μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία.

Γενικότερα η συναισθηματική σου ζωή αρχίζει να παίρνει τα πάνω της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 4 θα βρίσκεται σε έναν οίκο σου που σχετίζεται με τις στενές προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και μια αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας.

Μπορεί να είναι εκ πρώτης ουδέτερη για τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά έχει το πολύ θετικό ότι σε παροτρύνει να συνειδητοποιήσεις περισσότερο αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι.

Ο Άρης από τις 12 θα βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο, ανάδρομος, και αυτό μπορεί να σε κάνει μεν διεκδικητικό στις σχέσεις, αλλά μπορεί να φέρει και κάποιες μικρές εντάσεις, αν δεν προσέχεις πώς χειρίζεσαι την επικοινωνία.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον Ζυγό, στον τρίτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με την επικοινωνία, τη δικτύωση και την κοινωνική σου ζωή και θα συμβάλλει στο να αλλάξει το κλίμα του καλοκαιριού που μέχρι τώρα ήταν αρκετά βαρύ για τους περισσότερους.

Ειδικά για τους Λέοντες και ειδικότερα με την έκλειψη της 27ης Ιουλίου που στόχευε στις σχέσεις και τη συντροφικότητα και δεν ήταν καθόλου εύκολη.

Έχουμε άλλη μία έκλειψη στις 11, αυτή τη φορά ηλιακή και στο ζώδιό σου, είναι θετική και δείχνει ότι σύντομα, από το τέλος του μήνα, θα γίνουν νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου και θα ανανεωθείς πλήρως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου και αυτό θα αλλάξει τη διάθεσή σου προς το καλύτερο επειδή θα λειτουργήσει θετικά για τα οικονομικά σου.

Και η καλύτερη διάθεσή σου για πολλούς πρακτικούς λόγους πλέον θα βοηθήσει και τις σχέσεις σου.

Στις 11 έχουμε άλλη μία έκλειψη, αυτή τη φορά ηλιακή και είναι και η τελευταία του καλοκαιριού, στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την ψυχολογική σου κατάσταση.

Φαίνεται ότι από αυτόν τον μήνα ειδικά προς τα τέλη του, γίνεται μια νέα αρχή και σε εσωτερικό και σε εξωτερικό επίπεδο.

Ο ανάδρομος Άρης από τις 12 θα βρεθεί στον πέμπτο οίκο σου και μπορεί να δεις πρόσωπα από το συναισθηματικό σου παρελθόν ή να ξεκαθαρίσει μια σχέση που σε ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, και θα διαπιστώσεις ότι σταδιακά θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα σε όλους τους τομείς, ιδίως στα συναισθηματικά.

Όμως είναι και κυβερνήτης σου και το να βρίσκεται μαζί σου σημαίνει ότι το καλό είναι διπλό. Ανανεώνεσαι και σε επίπεδο εμφάνισης και σε επίπεδο ψυχικό.

Η έκλειψη στις 11 είναι ηλιακή και θετική και σχετίζεται με τους φίλους και την κοινωνική σου ζωή και φέρνει θετικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς.

Αλλά μπορεί να φέρει και μια νέα συναισθηματική γνωριμία, ο συνδυασμός της με την Αφροδίτη είναι εκπληκτικός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα μετακινηθεί στον δωδέκατο οίκο σου και και ψυχολογικά θα νιώθεις πολύ καλύτερα. Γενικότερα ο Αύγουστος είναι ένας μήνας που έχει τεράστια διαφορά από τον σκοτεινό και περίεργο Ιούλιο.

Και ο Άρης ως ανάδρομος θα μετακινηθεί στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, τις γνωριμίες και τη δικτύωση.

Μπορεί να έχεις κάποιες εξελίξεις που να αφορούν σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

Βέβαια, το θέμα της επικοινωνίας μπορεί να είναι λίγο περίεργο αυτές τις μέρες, σαν να υπάρχει μια συγκαλυμμένη επιθετικότητα – κάτι που θα ήταν καλό να διαχειριστείς σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα μετακινηθεί στον Ζυγό, στον ενδέκατο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τη δικτύωση, τις φιλίες και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου.

Η θέση της σε αυτό το σημείο είναι μια ένδειξη ότι ο Αύγουστος είναι ένας πολύ πιο βατός και θετικός μήνας από τον Ιούλιο και όσο προχωράει προς το τέλος του γίνεται όλο και καλύτερος για τη συναισθηματική σου ζωή.

Στις 11 έχουμε άλλη μία έκλειψη, αυτή τη φορά ηλιακή και θετική, η οποία πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διεύρυνση των οριζόντων σου και τη διαφορετική οπτική γωνία από την οποία μπορείς να δεις μια κατάσταση και πιθανώς έναν άνθρωπο και τη σχέση σου μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το ενδιαφέρον της εβδομάδας είναι ότι ο Άρης ως ανάδρομος θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από τις 12 και για τη μικρή περίοδο κατά την οποία θα εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα μπορεί να δυσκολεύεσαι να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου με αμεσότητα.

Αυτό σύντομα θα αλλάξει και θα αρχίσεις να έχεις περισσότερη ενέργεια που θα σε παρακινήσει να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις – και στον συναισθηματικό τομέα.

Στις 11 έχουμε άλλη μια έκλειψη, αυτή τη φορά ηλιακή και θετική, σε έναν οίκο που σχετίζεται με το βαθύ συναίσθημα, την οικειότητα και τη συντροφικότητα, η οποία αποτελεί ένδειξη ότι προς το τέλος του μήνα είναι πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο σε αυτόν τον τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον πιο αισιόδοξο και θετικό οίκο σου και θα καταλάβεις ότι η συνέχεια του καλοκαιριού είναι πολύ καλύτερη από το ξεκίνημά του.

Ιδιαίτερα ο Ιούλιος ήταν αρκετά έντονος για σένα, με την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σου, ο Αύγουστος όμως σταδιακά αλλάζει τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Πρώτα από όλα η ξεκούραση όμως και ίσως και κανένα ταξίδι. Η έκλειψη Ηλίου στις 11 (ναι, κι άλλη) είναι θετική και αφορά στις σχέσεις και τη συντροφικότητα.

Είναι από αυτές για τις οποίες λέμε ότι αυτό που θα συμβεί είτε φαίνεται καλό εξ αρχής είτε όχι, τελικά θα είναι πραγματικά καλό και απελευθερωτικό.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη από τις 7 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το συναισθηματικό βάθος και όλα όσα μοιράζεσαι σε μια σχέση.

Η θέση της αυτή σχετίζεται με το πάθος και τη συναισθηματική ένταση και αποτελεί ένδειξη οικειότητας με ένα πρόσωπο ή με τον/τη σύντροφό σου.

Στις 11 έχουμε άλλη μια έκλειψη, αυτή τη φορά ηλιακή και θετική, η οποία φέρνει νέα ξεκινήματα μέχρι το τέλος του μήνα και αφορά σε πολλούς τομείς.

Ένας από αυτούς είναι η εσωτερική και η εξωτερική ανανέωση σου. Αυτή η ανανέωση αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου και αλλάζει έτσι ο τρόπος που σχετίζεσαι με τους άλλους.

Πηγή: e-zwdia.gr

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>