Ομορφιά ή προσωπικότητα; Τι προτιμούν τα ζώδια!

elkystih_gynaika

Η αλήθεια είναι ότι η ομορφιά ενός ανθρώπου, είναι πάντα αυτό που θα τραβήξει το βλέμμα μας και θα μας κάνει να θέλουμε να το γνωρίσουμε πιο πολύ.

Η ελκυστική εξωτερική εμφάνιση κερδίζει πάντα πόντους και σίγουρα προκαλεί την προσοχή των βλεμμάτων. Αλλά στη συνέχεια τι γίνεται;

Αρκεί η ομορφιά ή συναντάμε ένα άτομο μέτριας εμφάνισης αλλά με έντονη προσωπικότητα και τα καλύπτει όλα;

Τι επιλέγουν τα ζώδια και τι κερδίζει τελικά την πρώτη θέση στην προτίμησή τους; Η ομορφιά ή η προσωπικότητα;

Κριός

Για ένα Κριό, η δυναμικότητα και η έντονη προσωπικότητα που έχει το ταίρι του είναι ίσως τα πιο σημαντικά προτερήματα, αφού τον ωθούν να εκδηλώσει κι αυτός το δημιουργικό του χαρακτήρα και τις φιλοδοξίες του.

Θέλει να νιώθει περήφανος για το ταίρι του και δε θα δώσει τόσο μεγάλη βάση στην ομορφιά του, αλλά την έντονη προσωπικότητα που έχει.

Ταύρος

Ένας Ταύρος θα δώσει μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση και γενικά στην καλαισθησία. Για τον ίδιο σημασία έχει αυτό που φαίνεται και όχι αυτό που παραμένει κρυμμένο.

Εξάλλου, η ομορφιά είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει ο άλλος και όχι τόσο τα ψυχικά χαρίσματα.

Σε καμία περίπτωση δεν του αρέσουν οι μετριότητες και θέλει να έχει δίπλα του το τέλειο. Άρα, φρόντισε να είσαι πάντα στην τρίχα και να προσέχεις πολύ την εξωτερική σου εμφάνιση μαζί του.

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ίσως το μοναδικό ζώδιο που δίνει τόσο μεγάλη σημασία στο επικοινωνιακό κομμάτι μεταξύ των ανθρώπων.

Συνεπώς, και μέσα στη σχέση του η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρολό και σίγουρα συνδέεται άμεσα με την προσωπικότητα που μπορεί να έχει το ταίρι του.

Εκτιμά την εξυπνάδα, την πνευματικότητα, αλλά και την επιθυμία για μάθηση. Στοιχεία που θα πρέπει να έχει το ταίρι του, για να νιώθει μαζί του ολοκληρωμένος.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος, το ευαίσθητο αυτό ζώδιο, θέλει να παίρνει την αγάπη από τους γύρω του, πόσο μάλλον από το ίδιο του το ταίρι.

Η ομορφιά δεν έχει καμία σημασία για εκείνον, αν δεν τον καλύπτει στο συναισθηματικό κομμάτι. Αν αισθανθεί προστασία και ασφάλεια, τότε όλα τα αλλά θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα.

Και ας μην παραβλέπουμε το γεγονός ότι ένα υπερβολικά όμορφο άτομο θα τον κάνει να νιώθει την ανασφάλεια ότι κάποια στιγμή μπορεί να τον αφήσει.

Λέων

Σημασία για τον λαμπερό Λέοντα έχει το άτομο που είναι δίπλα του να εκπέμπει γοητεία και επιβλητικότητα και αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την εξωτερική εμφάνιση, αλλά με την προσωπικότητα.

Βεβαίως, η λάμψη του ατόμου που συντροφεύει τον Λέοντα, θα πρέπει να είναι έντονη, αλλά όχι τόσο δυνατή ώστε να επισκιάζει τον ίδιο…

Εκείνος θα πρέπει να εξακολουθήσει να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος!

Παρθένος

Σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση παίζει σημαντικό ρολό για τον Παρθένο. Θέλει δίπλα του ένα όμορφο ταίρι, που να είναι συνέχεια “στην τρίχα”.

Από την άλλη όμως, θέλει να έχει και προσωπικότητα. Δεν του αρέσει να έχει δίπλα του ένα άτομο που δεν ξέρει να μιλήσει ή να συμπεριφερθεί, ή να μην ασχολείται με την εξωτερική του εμφάνιση.

Και φυσικά, θα πρέπει να δίνει και ιδιαίτερη σημασία στην καθαριότητα.

Ακόμα και αν είναι ο Άδωνις ή η Αφροδίτη η ίδια, αν δεν έχει άριστη σχέση με την ατομική υγιεινή και την καθαριότητα, τότε δε θα μπορέσει ποτέ να κατακτήσει έναν Παρθένο!

Ζυγός

Ο Ζυγός, με κυβερνήτη του την Αφροδίτη, δε θα μπορούσε να μη δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ομορφιά.

Ταυτόχρονα, την ίδια σημασία δίνει και στο καλό γούστο, αλλά και στο εκλεπτυσμένο στυλ. Άρα, η ομορφιά από μόνη της δεν αρκεί, για να κατακτήσει κανείς έναν Ζυγό.

Το ιδανικό ταίρι για αυτόν θα συνδυάζει την ομορφιά με την καλλιέργεια και την προσωπικότητα. Σε αυτά που ζητά είναι απόλυτος, όταν τα βρει όμως, είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, αυτό το μυστηριώδες ζώδιο, έχει τους δικούς του κώδικες, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον του και τον κάνουν να αναζητά το ιδανικό ταίρι, με βάση τις δίκες του επιθυμίες.

Βασικά, ούτε και ο ίδιος δε γνωρίζει αν προτιμά την ομορφιά ή την προσωπικότητα, εξαρτάται πάντα από τη στιγμή και πώς νιώθει γενικά.

Συνήθως όμως, αυτό που τον ενδιαφέρει περισσότερο είναι η αύρα που εκπέμπει κάποιο άτομο και όχι η εμφάνιση.

Τοξότης

Ο Τοξότης θέλει δίπλα του ένα ταίρι θετικό, αισιόδοξο, ανεξάρτητο και σίγουρα πνευματικά καλλιεργημένο.

Ακόμα και το πιο όμορφο ταίρι να έχει δίπλα του, αν αυτό δεν έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τότε θα το αφήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Βεβαίως, αν το ταίρι του καταφέρνει να συνδυάζει την ομορφιά με την έντονη προσωπικότητα, τότε τόσο το καλύτερο.

Στην ουσία, ψάχνει ένα άτομο που να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτόν, να αγαπά τα ταξίδια, τις προκλήσεις, αλλά και την ελευθερία πάνω από όλα!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα νιώθει ολοκληρωμένος, αν έχει ένα ταίρι εντυπωσιακής εμφάνισης, με έντονη προσωπικότητα και επιτυχημένο στο χώρο του.

Αυτό θα βοηθήσει και τον ίδιο να νιώσει πιο δυναμικός και πιο αναγνωρίσιμος μέσα στο κοινωνικό “γίγνεσθαι”.

Γενικά, το ζώδιο αυτό ψάχνει ένα ταίρι που να έχει όλο το “πακέτο”, για να μπορέσει να σταθεί δίπλα του.

Εμφάνιση, καλούς τρόπους, προσωπικότητα, γοητεία, σιγουριά, επαγγελματισμό. Εντάξει, δε ζητά και πολλά…

Υδροχόος

Ο Υδροχόος, πνεύμα ανήσυχο και απρόβλεπτο, δεν αρκείται σε μια τέλεια εξωτερική εμφάνιση, θα ψάξει πιο πολύ το θέμα, να δει τι κρύβεται πίσω από αυτήν.

Αν δε συνδυάζεται με μια έντονη προσωπικότητα, με καλλιέργεια και πνευματικά ενδιαφέροντα, η ομορφιά από μόνη της δεν του λέει απολύτως τίποτα.

Η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά αυστηρός στις επιλογές του, αλλά σίγουρα προτιμά την προσωπικότητα από την ομορφιά.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς δεν ενδιαφέρεται ούτε για την εξωτερική ομορφιά, αλλά ούτε και για την έντονη προσωπικότητα!

Ψάχνει απλά να βρει ένα ταίρι, που θα μπορεί να τον ακολουθήσει και να ζήσει στο δικό του, φανταστικό κόσμο.

Να συμμεριστεί τα όνειρά του και να καταφέρει να προσεγγίσει τις ευαίσθητες χορδές του. Πάνω από όλα, για τον Ιχθύ σημασία έχει η φαντασία, η δημιουργικότητα και ένας καλός και ευαίσθητος χαρακτήρας.

Πηγή: zwdia24.gr

Διαβάστε επίσης: 

Ποια είναι τα πιο Hot ζευγάρια του ζωδιακού!

Comments

comments