Παγκόσμιος μήνας μαστού: Η πρόληψη σώζει ζωές

 

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί Παγκόσμια ως ο Μήνας Πρόληψης ενάντια στον καρκίνο του μαστού.  Αποτελεί »γιορτή» για όσες κέρδισαν αυτή τη μάχη,  ενώ παράλληλα εκπροσωπεί την παγκόσμια αφύπνιση και ευαισθητοποίηση περί του θέματος. Είναι μια ασθένεια με μεγάλα ποσοστά θνησιμότητας που ωστόσο αν διαγνωστεί εγκαίρως , σε αρχικό στάδιο, μπορεί να θεραπευτεί πλήρως!

 

Στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση ενάντια του καρκίνου του μαστού λοιπόν έχει καθιερωθεί ολόκληρος ο »ροζ» μήνας.  Μας στείλατε ιστορίες, διαβάσαμε, ενημερωθήκαμε , παραδειγματιστήκαμε , ευαισθητοποιηθήκαμε. Αυτό το μήνα θα τον αφιερώσουμε στη σωστή ενημέρωση και στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.  Η νόσος αυτή δεν κάνει διακρίσεις, μπορεί να χτυπήσει την πόρτα του καθένα . Όλες οι γυναίκες είναι εκτεθιμένες στον κίνδυνο αυτό, ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυλής.

 

Δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια! Μιλήστε για τον Καρκίνο του Μαστού. Δεν είναι ταμπού. Ενημερωθείτε για τις επιλογές που έχετε. Διαδώστε τη σημασία της Πρόληψης.  Ενθαρρύνετε τις φίλες σας, τους συγγενείς σας, τις γυναίκες να εξετάζονται.

 

Στείλτε μας εδώ τις δικές σας ιστορίες , να μιλήσουμε ανοιχτά για το θέμα και να μάθουμε όσα πρέπει να ξέρουμε!

 

Μην ξεχνάτε , η πρόληψη είναι ένα ανεκτίμητο δώρο και σώζει ζωές!

 

Comments

comments

1 σχόλιο
  1. Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΣΤΟΧΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ ΠΑΡΑ ΤΟ ΘΕΡΑΠΕΥΩΝ

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>