Πανσέληνος σε ρυθμούς tango στο Μουσείο Ακρόπολης

 

Tango Acropolis ονομάζεται η βραδιά με την οποία το Μουσείο Ακρόπολης σχεδιάζει να υποδεχθεί τη φετινή αυγουστιάτικη πανσέληνο.

Το Σάββατο 29 Αυγούστου, ο προαύλιος χώρος του Μουσείου θα μετατραπεί σε μεγάλη πίστα, που θα υποδεχθεί τους λάτρεις της μουσικής και του χορού σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση γεμάτη μουσική και ρομαντισμό.

Από τις 8:30 μ.μ. ως τις 11:30 μ.μ., διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν χορογραφίες tango και στη συνέχεια το κοινό θα έχει την ευκαιρία να χορέψει με μουσική από την ορχήστρα του γνωστού και αγαπημένου συνθέτη Μάριου Στρόφαλη. Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής σε συνεργασία με το Μουσείο Ακρόπολης και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Την ημέρα αυτή το Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 8 το πρωί ως τα μεσάνυχτα (η είσοδος στο Μουσείο θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ), δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να περιηγηθούν στους χώρους της μόνιμης έκθεσης αλλά και στην περιοδική έκθεση «Σαμοθράκη. Τα Μυστήρια των Μεγάλων Θεών». Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί και το εστιατόριό του (τηλεφωνικές κρατήσεις 210 9000915, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15).

 

Πηγή

Comments

comments