Πασχάλης Αρβανιτίδης: 5 μήνες φυλάκιση για το… στιγμιαίο λάθος του!

Τέλος δεν έχει η υπόθεση του «στιγμιαίου λάθους», του τραγουδιστή Πασχάλη Αρβανιτίδη, καθώς προχθές καταδικάστηκε σε πέντε μήνες φυλάκιση με αναστολή, από το Α’ Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών.

Η υπόθεση του DNA για το οποίο στο παρελθόν διαβάσαμε δημοσιεύματα και δημοσιεύματα και δηλώσεις επί δηλώσεων αποτέλεσε τη βόμβα που έσκασε χρόνια πριν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η υπόθεση εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε δεύτερο βαθμό και, παρότι η εισαγγελέας πρότεινε την αθώωσή του, η έδρα κατά πλειοψηφία τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε.

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί μαζί με τον τραγουδιστή και η σύζυγός του Αλίκη Αρβανιτίδη, η οποία δεν άσκησε έφεση κατά της απόφασης, αλλά ήταν παρούσα στην προχθεσινή δίκη.

Ο καρπός του έρωτα της Ουρανίας Τουτουντζή και του δημοφιλούς τραγουδιστή κουκουλώθηκε και βαπτίστηκε ως στιγμιαίο λάθος.

Μετά την παντόφλα που πρέπει να έπεσε στο σπίτι, η σύζυγός και δικηγόρος στο επάγγελμα δήλωνε στα ΜΜΕ πώς ο Πασχάλης είναι θύμα πλεκτάνης και αμφισβήτησε εμμέσως πλην σαφώς την πατρότητα και τα τεστ DNA.

Οι δημόσιες δηλώσεις τόσο του Πασχάλη όσο και της συζύγου του για «εξέταση κάτω από αδιαφανείς συνθήκες» τούς οδήγησαν πρώτη φορά το 2009 στην Ευελπίδων, με τον διορισμένο από το δικαστήριο επιστήμονα Κωνσταντίνο Πάγκαλο να ζητεί με αγωγή χρηματική αποζημίωση.

Γι’ αυτό προσέχουμε που, πώς και τι πράττουμε για αποφυγή δημόσιας διαπόμπευσης. Είναι αμαρτία να έρχονται παιδιά στον κόσμο που όλοι τους τη ζωή θα έχουν ψυχικά τραύματα εξαιτίας  απερισκεψιών….

Comments

comments