Αληθινή ιστορία: Πατέρας και κόρη έσμιξαν για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια

Η μοίρα πολλές φορές παίζει απίστευτα παιχνίδια και φέρνει τα πάνω-κάτω στη ζωή μας. Στην αληθινή ιστορία που ακολουθεί και έγινε viral, πέρασαν  40 ολόκληρα χρόνια μέχρι η Τζουλ να συναντηθεί με το βιολογικό της πατέρα.

Φανταστείτε τα συναισθήματα που βίωσαν αυτοί οι δύο άνθρωποι όταν έπρεπε να γνωριστούν για πρώτη φορά, να σπάσουν τον πάγο που προκύπτει από την αμηχανία και στη συνέχεια να μοιραστούν εμπειρίες και συναισθήματα.

Είναι συγκλονιστικό πατέρας και κόρη να μη μεγαλώνουν μαζί και να μη μοιράζονται όσα ενώνουν ένα παιδί με τους γονείς του.

Η Τζουλ ήταν «στο σκοτάδι΄για αρκετά χρόνια αφού γνώριζε ελάχιστα δεδομένα για τον πατέρα της.

Η Αμερικανίδα Τζουλ Τζάσταμοντ  στα 40 της είχε πρόσφατα την πρώτη της συνάντηση με τον 63 ετών πατέρα της.

Κατά τα λεγόμενα της μητέρας της, ο  πατέρας της Τζουλ ήταν Ιταλός και το όνομά του ήταν Αλ. Επίσης, είχε εργαστεί για λίγο, στα μέσα της δεκαετίας του 1970, στο μπαρ «Neary’s», στο Πάλισεϊντς Παρκ του Νιου Τζέρσεϊ.

Αδυνατώντας να συλλέξει περισσότερα στοιχεία από συγγενείς και φίλους, η Τζουλ αποφάσισε να δημοσιεύει την ιστορία της με μία ανάρτηση στο Facebook. Όπως αποδείχθηκε έκανε πάρα πολύ καλά γιατί ο πρώην ιδιοκτήτης του μπαρ «Neary’s», θυμήθηκε ότι τη διετία 1976-77, στο μαγαζί του εργάστηκε ο Αλ Ανουντσιάτα.

Έχοντας μάθει πλέον το όνομα του πατέρα της, η Τζουλ τον εντόπισε, ρωτώντας τον σε γραπτό μήνυμα αν είναι ο Αλ. «Ίσως να γνωρίζεις τη βιολογική μου μητέρα. Τη λένε Λίντα», πρόσθεσε η Τζουλ.

Όπως ανέφερε ο Αλ, όταν η μητέρα της Τζουλ έμαθε πως ήταν έγκυος, του είχε πει πως ο πατέρας του παιδιού ήταν ένας άλλος άνδρας, με εκείνον να την πιστεύει και να απομακρύνεται από αυτήν.

Αφού πραγματοποίησαν τεστ DNA, το οποίο αποδεικνύει τη συγγένεια πρώτου βαθμού που έχουν, πατέρας και κόρη δήλωσαν έτοιμοι για μια νέα αρχή  δίνοντας την υπόσχεση να παραμείνουν από εδώ και στο εξής ο ένας δίπλα στον άλλο.

Διαβάστε μία ακόμη ιστορία που έχει καταφέρει να συγκινήσει εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου:

Η 20χρονη που ήθελε να πεθάνει όμορφη συγκινεί τους πάντες στο διαδίκτυο!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>