Ποια είναι τα 6 πιο περίεργα μέρη για να κάνεις σεξ!

dhmofilh_merh_gia_sex

Το σεξ σε ασυνήθιστα μέρη σύμφωνα με τους ειδικούς σε φέρνει πιο κοντά με τον σύντροφό σου, σου μαθαίνει παράλληλα ποια πράγματα σε διεγείρουν και σου δίνει σεξουαλική αυτοπεποίθηση.

Ήρθε η στιγμή να το τολμήσεις!

Ιδού τα 6 δημοφιλέστερα περίεργα μέρη για να κάνεις sex, που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε , ανάλογα πάντα με την φάση που περνάνε τα ερωτικά σου.

Η μέτρηση των σεξουαλικών φαντασιώσεων ξεκινά αμέσως…

1. Μπροστά στον καθρέφτη

Μπροστά στον καθρέφτη είναι το πιο εύκολο μέρος για να κάνεις σεξ απόψε κιόλας. Οι πιο πολλοί άντρες αναφέρουν πως το doggy style μπροστά στον καθρέφτη είναι απίστευτα διεγερτικό γιατί μπορούν να δουν την έκφραση της γυναίκας αλλά και όλα τα σημεία του σώματος της.
Κάντο γι ‘αυτόν λοιπόν!

2. Σε ξενοδοχείο

Το σεξ σε ξενοδοχείο είναι εκπληκτικό διότι δεν χρειάζεται να καθαρίσετε τίποτα! Απλά κάνετε check in και όλα γυρίζουν γύρω από το σεξ ειδικότερα άμα βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και παίξετε ένα παιχνίδι ρόλων!

3. Στο αυτοκίνητο

Δύσκολο αν έχεις μικρό αυτοκίνητο, εκρηκτικό αν κάνετε road trip. Δεν επιτρέπονται πολλές στάσεις, αλλά λόγω περιορισμένου χώρου θα έρθετε πιο κοντά.

4. Στο ντους

Το μόνο μέρος που μπορείς να εκμεταλλευτείς το νερό και να περάσεις τέλεια είναι η ντουζιέρα του σπιτιού σου. Απλά για να μην είναι βαρετό βάλε λίγη φαντασία και προσοχή στα γλιστρήματα!

5. Στο ασανσέρ

Λίγο ο περιορισμένος χώρος, λίγο ο κίνδυνος μήπως κάποιος σας δει και οι καθρέφτες εντείνουν τις σεξουαλικές σας ορμές. Τι πιο sexy λοιπόν από το να σου πει ο άλλος «σε θέλω εδώ και τώρα».

6. Στο σινεμά

Βρες ένα μικρό σινεμά και μπες σε μία προβολή που ξέρεις ότι δε θα έχει πολύ κόσμο. Επιβεβαίωσε ότι η αίθουσα δεν έχει κάμερες και κάτσε στην τελευταία σειρά. Από εκεί και πέρα, την εξέλιξη του «έργου» τη φαντάζεσαι…

Διαβάστε επίσης:

5 Λόγοι για να απολαύσεις το πρωινό σεξ!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>