Επιτέλους! Πιάστηκε το ανθρώπινο τέρας – διαχειριστής της «Μπλε Φάλαινας»

Πιάστηκε το ανθρώπινο τέρας – διαχειριστής της «Μπλε Φάλαινας» που αναστάτωσε όλους τους γονείς για το οποίο γράφηκαν τόνοι μελανιού. Ένα παιχνίδι που φλερτάρει από τραυματισμό μέχρι αυτοκτονία.

Εμπνευστής του εν λόγω παιχνιδιού είναι ένας απλός ταχυδρόμος στη Μόσχα. Ένα τέρας που έβρισκε ικανοποίηση σκορπώντας την αγωνία και τον τρόμο μέχρι και την απώλεια αθώων παιδιών.

Η «Μπλε Φάλαινα» ήταν ένα παιχνίδι που με διάφορα επίπεδα οδηγεί το παιδί ή το έφηβο μέχρι και στην απώλεια της ίδιας του της ζωής.

Θύματά του ευτυχώς μέχρι τον αυτοτραυματισμό είδαμε ακόμη και στη χώρα μας. Kατηγορείται για την επινόηση του αρρωστημένου διαδικτυακού παιχνιδιού αυτοκτονίας, γνωστό ως «Μπλε Φάλαινα», το οποίο έχει οδηγήσει στον θάνατο 32 εφήβους.

Ο εφιάλτης γονέων και παιδιών έλαβε τέλος με τη σύλληψη του  Ιλία Σιντόροφ, 26 ετών, ο οποίος μετά από ανάκριση ομολόγησε ότι ήταν ο διαχειριστής της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Η συγκεκριμένη σελίδα προέτρεπε έφηβους να περνούν διάφορες, όλο και πιο επικίνδυνες, δοκιμασίες που κατέληγαν στην αυτοκτονία.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, ο 26χρονος άνδρας, φαίνεται να ομολόγησε ότι έδωσε τελευταία εντολή σε μία μαθήτρια να πηδήξει κάτω από έναν συρμό του μετρό.

Το κορίτσι σώθηκε, ωστόσο, η αστυνομία υποστηρίζει ότι ο Σιντόροφ είχε δημιουργήσει δίκτυο με περισσότερα από 30 κορίτσια. Η ιδέα του ονόματος του παιχνιδιού προέρχεται από την τάση που παρουσιάζουν ορισμένες μπλε φάλαινες να αυτοκτονούν, κολλώντας στα αβαθή.

Ο Σιντόροφ αναμένεται να σταλεί στο Τσελιαμπίνσκ στα Ουράλια, προκειμένου να δικαστεί για το θάνατο μιας άλλης μαθήτριας. Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έχει συλλάβει και τον φερόμενο ως «εμπνευστή» του «παιχνιδιού», 21χρονο Φίλιπ Μπουντέικιν.

Πόσο άρρωστος και διεστραμμένος είναι φαίνεται ακόμη και από τη φωτογραφία του….

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>