Ποια είναι τα λάθη που κάνουμε στο σεξ και πως θα τα διορθώσουμε!

lathi_sto_sex

Όλοι κάνουμε λάθη στις ερωτικές μας σχέσεις και πόσο μάλλον στο σεξ! Καλό είναι όμως να μάθουμε να τα αναγνωρίζουμε ώστε με το καιρό να τα αποφεύγουμε ή να τα διορθώνουμε!

Ποια είναι όμως τα 4 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στο σεξ και πώς μπορούμε να τα διορθώσουμε;

1.Σκέφτεσαι την εμφάνιση σου

Σκέφτεσαι πως θα κάτσεις για να μη φανεί η κοιλιά σου, σκέφτεσαι αν θα φανεί η κυτταρίτιδα που τυχόν έχεις, αν είναι ωραία τα μαλλιά σου και άλλα τόσα ανούσια πράγματα! Φίλη μου καλά θα κάνεις να βάλεις στο μυαλό σου ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία την ώρα του σεξ! Απλά χαλάρωσε και απόλαυσε το! Το αγόρι σου πιθανόν και να μη προσέξει ποτέ τα ψεγάδια σου!

2.Νομίζεις ότι όλοι οι άντρες σε θέλουν μόνο για σεξ

Με το να το σκέφτεσαι αυτό δεν αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο να απολαύσει τη στιγμή! Σκέφτεσαι άσχημα πράγματα χωρίς λόγο! Μάθε λοιπόν πως δεν σε πλησιάζουν όλοι οι άντρες για το σεξ! Υπάρχουν και κάποιοι που όντως έχουν αληθινά αισθήματα για εσένα! Αλλά και σεξ να θέλουν μόνο που είναι το κακό! Χαλάρωσε!

3.Πιστεύεις ότι θέλει συνέχεια σεξ

Φίλη μου είναι άντρας όχι μηχανή του σεξ, όπως και εσύ δεν έχεις όλες τις ώρες όρεξη για σεξ έτσι και για εκείνον δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες! Δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν σε θέλει! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις να μην πιέζεις καταστάσεις!

4.Δεν τον καθοδηγείς

Οι άντρες τρελαίνονται να παίρνουν οδηγίες από την ερωτική τους παρτενέρ! Άσε τις ντροπές και τις αναστολές σου και πες του τι ακριβώς θέλεις από εκείνον, τι σου αρέσει και τι σε ικανοποιεί! Μη φοβάσαι θα το κάνει με μεγάλη ευχαρίστηση!

Διαβάστε επίσης:

Ποιες είναι οι 5 λεπτομέρειες που ξενερώνουν τους άντρες!

Comments

comments