Ποια είναι η γυναίκα που κάνει την καρδιά του άντρα να χτυπά σαν τρελή!

Η καρδιά ενός άντρα λένε ότι δεν “χτυπά” εύκολα για μια γυναίκα αλλά αν “χτυπήσει” θα εξωτερικεύσει τον καλύτερό του εαυτό και θα αφήσει τα συναισθήματά του να γίνουν εμφανή σε όλους! Ποια είναι όμως η γυναίκα που μπορεί να κάνει έναν άντρα να “καρδιοχτυπά” δυνατά στους δικούς της ρυθμούς;

Δείτε μία ενδιαφέρουσα διαφήμιση που δίνει απαντήσεις!

Είναι γεγονός πως οι γυναίκες που περιστοιχίζουν εμάς τους άντρες προσφέρουν στη ζωή μας χαρά, αγάπη και ασφάλεια. Κάνουν την καρδιά μας να χτυπά πιο δυνατά. Γιατί; Μα γιατί είναι οι δικοί μας άνθρωποι για τους οποίους πονάμε, αγωνιούμε, αγωνιζόμαστε να τους προσφέρουμε μια ευτυχισμένη ζωή και πασχίζουμε καθημερινά να μην τους λείπει τίποτα.

Η γνωστή εταιρία Dove στην Πορτογαλία θέλησε να κάνει μια διαφήμιση για να αποδείξει έμπρακτα πως η καρδιά κάθε άντρα χτυπά σαν τρελή για τη δική του γυναίκα. Τη μητέρα του, τη σύζυγό του, την αδελφή του και την κόρη του.

Το σποτ της εν λόγω διαφημιστικής καμπάνιας, που αποτελεί και κοινωνικό πείραμα, αποκαλύπτει ποιες είναι οι γυναίκες που κάνουν τις καρδιές των ανδρών να χτυπούν δυνατά.

Στα πρώτα λεπτά απεικονίζονται όμορφα, sexy μοντέλα με γλυκό πρόσωπο και ωραίο χαμόγελο. Τι συμβαίνει; Οι παλμοί της καρδιάς χτυπούν έντονα στη θέαση τους. Αμέσως μετά παρουσιάζονται μέλη της οικογένειας. Τότε οι καρδιές των ανδρών φτερουγίζουν!

Ο παλμογράφος όπως θα δείτε και στο βίντεο αποδεικνύει περίτρανα πως το ομορφότερο πλάσμα στη ζωή κάθε άντρα δεν είναι μια ξένη γι’ αυτόν κουκλάρα γυναίκα αλλά όλες οι γυναίκες της ζωής του που τον περιβάλλουν καθημερινά. Και ας θυμώνει μαζί τους και ας πικραίνεται ορισμένες φορές.

Οι γυναίκες του είναι το παν στον μικρόκοσμό του! Γι’ αυτό ας είμαστε όλοι πιο υπομονετικοί και πιο γλυκείς. Είναι τόσο σημαντικό, άλλωστε, να περιβάλλεσαι από αγάπη και να νιώθεις πως είσαι το παν στη ζωή του άλλου…

Οι ρόλοι στο παιχνίδι του φλερτ έχουν αλλάξει! Έχετε αναρωτηθεί αλήθεια τι σκέφτεται ένας άντρας όταν κάνετε εσείς το πρώτο βήμα; Έχουμε απαντήσεις:

4 πράγματα που σκέφτεται ένας άντρας όταν του την πέσεις εσύ!

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!