Ποια γυναικεία εσώρουχα σκανδαλίζουν τους άντρες; Πίστεψέ μας θα χάσεις πάσαν ιδέα…

Ένα ωραίο σετ γυναικεία εσώρουχα μάς ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και μάς κάνει να αισθανόμαστε τουλάχιστον ημίθεες. Στην αγορά υπάρχουν πανέμορφα εσώρουχα σε μεγάλο εύρος τιμής και ποιότητας.

Ακόμη και στη λαϊκή αν είστε από τις γυναίκες που πιστεύετε πως δε χρειάζεται να δώσετε μια ολόκληρη περιουσία θα βρείτε εντυπωσιακά εσώρουχα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, ανάλογα με το γούστο σας και τις συνήθειές σας. Μπορείτε βέβαια να βρείτε πανέμορφα σετ εσωρούχων σε μεγάλες αλυσίδες σε πολύ μεγάλη ποικιλία και σε τιμές που θα σκανδαλίσουν πρώτα εσάς.

Τώρα αν είστε από τις γυναίκες που τους αρέσει το μετάξι σίγουρα θα πρέπει να διαθέσετε από 100 -150€ για ένα σετ.

Ποια γυναικεία εσώρουχα σκανδαλίζουν τους άντρες;

Είναι σε θέση να εκτιμήσουν όλοι την ποιότητα ή μετράει απλά η πρώτη οπτική εντύπωση; Είναι μια ρητορική ερώτηση ή έχει επιστημονική εξήγηση;

Ένα ωραίο σετ από δαντέλα είναι βέβαιο πως ξυπνά το ενδιαφέρον ενός άντρα. Το μαύρο είναι σταθερά πρώτο στις προτιμήσεις των αντρών και στη συνέχεια ακολουθεί το κόκκινο.

Επίσης, τους αρέσει πολύ το μοβ και το καφέ. Το μπεζ, στον αντίποδα τους κρατά παγερά αδιάφορους. Το λευκό τους θυμίζει παιδούλα αλλά αν είναι και αυτό από φίνα δαντέλα και διαφάνεια μπορεί να τους εκτινάξει το ενδιαφέρον.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, η πλειοψηφία των ανδρών δηλώνει ότι το είδος των εσωρούχων που φοράει η σύντροφός του το επηρεάζει στο πόσο ελκυστική τη θεωρεί.

Συγκεκριμένα, προτιμά να βλέπει τη σύντροφό του μέσα σε σετ εσώρουχα, δηλαδή ίδιο χρώμα και σχέδιο σε στηθόδεσμο και σλιπ, παρά μέσα σε baby doll ή κορσέ. Το ίδιο ισχύει και για τα στρινγκ εσώρουχα, καθώς μόνο το 19% των ανδρών τα θεωρεί ελκυστικό.

Κάτι άλλο στο οποίο τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες συμφωνούν είναι ότι τα παλιά ή άβολα αντρικά εσώρουχα τύπου “μπόξερ” δεν είναι αποδεκτά, με το 59% των γυναικών να λέει ότι κρίνει αρνητικά έναν άντρα όταν εκείνος φοράει κάτι τέτοιο και το 52% των ανδρών να λέει το ίδιο για τα παλιά εσώρουχα των γυναικών.

Εσείς γνωρίζετε;

Αποκάλυψη! Πώς νιώθουν άνδρες και γυναίκες για το σεξ της μιας νύχτας

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>