Ποιο ελληνικό νησί σου ταιριάζει για διακοπές; Η επιλογή σου κρύβεται στο ζώδιό σου!

Καλοκαιράκι και όσοι δεν είστε κάτω από μια ομπρέλα αραχτοί σε μια παραλία, σίγουρα ετοιμάζετε βαλίτσες και κάνετε πλάνα διακοπών της τελευταίας στιγμής. Όλα τα ελληνικά νησιά είναι πανέμορφα  και αποτελούν πόλο έλξης. Όμως προκειμένου να κάνετε τις φετινές σας διακοπές αξέχαστες ρίξτε μια ματιά στο άρθρο ώστε η επιλογή σας να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Κάθε ζώδιο έχει συγκεκριμένα γούστα και ανάγκες.  Αν ακολουθήσετε τα “θέλω” σας θα ικανοποιήσετε τον εαυτό σας, κάτι που το αξίζετε!

Κριός
Αυθόρμητος και με όρεξη για περιπέτεια, ο Κριός θα περάσει τέλεια στην Ικαρία. Και χαλαρά θα είναι, για να μπορεί να ξυπνάει ό,τι ώρα θέλει, και τα πανηγύρια του θα τα δει, και τις εξορμήσεις του στην φύση θα μπορέσει να τις κάνει.

Ταύρος
Θέλει κάτι χαλαρό, να μπορείς να πας και με την οικογένεια, αλλά δεν θέλει να χάσει και το κοσμοπολίτικο στοιχείο. Να του προτείνουμε την Κρήτη, με το υπέροχο φαγητό, την χαλαρή διάθεση αλλά και τις πανέμορφες παραλίες;

Δίδυμοι
Αυτό το ζώδιο θέλει να γίνεται χαμούλης, θέλει να δει κόσμο και θέλει να φλερτάρει σαν να μην υπάρχει αύριο. Να του θυμίσουμε την παροιμία με την Ρόδο;

Καρκίνος
Θέλει κάτι ήσυχο και οικογενειακό. Εμείς θα προτείνουμε Τήνο, αλλά όχι κοντά στον Δεκαπενταύγουστο—θα γίνεται της τρελής από κόσμο.

Λέων
Αυτό το ζώδιο θέλει να πάει διακοπές κάπου με τέλειες παραλίες. Και δεν μιλάμε μόνο για τα νερά. Μιλάμε για την γενικότερη αισθητική, άρα του ταιριάζει γάντι (στον Λέοντα και στο Instagram του) ένα νησί σαν την Λευκάδα.

Παρθένος
Επειδή οι διακοπές του Παρθένου είναι η μόνη του ευκαιρία να ησυχάσει λίγο από το χάος της καθημερινότητας, θα προτείνουμε ένα Καστελόριζο· έχει ακριβώς όσο κόσμο πρέπει, και είναι αρκετά μακριά για να είναι σίγουρος πως δεν θα τον ενοχλήσει κανείς.

Ζυγός
Διακοπές για τον Ζυγό, σημαίνει πάρτι και γκομενάκια. Ξεκάθαρα ο Ζυγός πρέπει να πάει στην Μύκονο.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός δεν διαφέρει και πολύ από τον Ζυγό στις διακοπές, μόνο που αντί για πάρτι μέχρι το πρωί, θα προτιμούσε να κάνει σεξ μέχρι το πρωί. Άρα θέλουμε νησιά με αρκετό νέο κόσμο. Η Νάξος ή η Πάρος φαίνεται καλή περίπτωση.

Τοξότης
Περιπετειώδες πνεύμα, με όρεξη για τρέλες, οπότε το πλέον κατάλληλο μέρος για τον Τοξότη είναι η Ζάκυνθος, που μπορεί να κάνει και το bungee jumping του στο Ναυάγιο.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως δεν είναι για πολλά-πολλά. Με το ζόρι κατάφερε να πάρει ένα τετραήμερο από την δουλειά, και θέλει μόνο να χαλαρώσει. Άρα, κάτι κοντινό και ήσυχο, όπως η Αίγινα, θα του κάτσει κουτί.

Υδροχόος
Καθώς έχει την ανάγκη να είναι πρωτοπόρος, ο Υδροχόος θα χρειαστεί ένα νησί που να είναι ήσυχο τώρα, αλλά θα γίνεται της τρελής σε πέντε χρόνια. Απλά και μόνο για να μπορεί να καυχιέται, άρα εμείς προτείνουμε την ανερχόμενη Φολέγανδρο.

Ιχθείς
Η Σύρος είναι παραδοσιακό, όμορφο νησί που θα ταιριάξει στην αισθητική και στις ανάγκες αυτού του ζωδίου—και υπάρχουν κι ένα σωρό μπαράκια, όταν αποφασίσει να βγει απ’ το ξενοδοχείο και να τα σπάσει όλα.

Μπορεί να σάς ενδιαφέρει;

Αν ξαφνικά αποκτούσαν λεφτά τα ζώδια, τι θα αγόραζε το καθένα;;;

Comments

comments