Απίστευτο νούμερο! Πόσες φορές την ημέρα σκέφτεται το… σεξ ο σύντροφός σου;

Η Terri Fisher και η ερευνητική ομάδα της από το Πανεπιστήμιο του Ohio, έδωσαν σε 283 φοιτητές «clickers» τα οποία έπρεπε να πατούν κάθε φορά που θα σκέφτονταν το σεξ, το φαγητό, ή τον ύπνο.

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal of Sex Research  για τη συχνότητα που το αντρικό μυαλό σκέπτεται το σεξ, βασίστηκε στις απαντήσεις 283 νεαρών αντρών και γυναικών.

Η έρευνα  έρχεται να δώσει απάντηση σε όσους αναρωτιούνται τι ωθεί τον άντρα να σκέφτεται συχνότερα και εντονότερα το σεξ από τη γυναίκα.

Οι ερευνητές ζήτησαν από του συμμετέχοντες, ηλικίας 18-25 ετών, να καταγράφουν τις σκέψεις τους για διάστημα μίας εβδομάδας, οποιαδήποτε δηλαδή σκέψη ή ανησυχία τους.

Χρησιμοποίησαν μια ειδική συσκευή που τους επέτρεπε να πατούν ένα κουμπί όποτε τους ερχόταν στο μυαλό μία από τις εν λόγω σκέψεις, ανάλογα με το ποια τους είχε «ανατεθεί», και αυτομάτως γινόταν η καταγραφή ώστε στο τέλος της ημέρας να γίνει η καταμέτρηση.

Ο άντρας σκέφτεται το σεξ κατά μέσο όρο 34 φορές την ημέρα, δηλαδή δύο φορές ανά ώρα κατά τη διάρκεια μιας ημέρας. Οι άντρες δίνουν περισσότερη προσοχή στις φυσικές ανάγκες τους από ότι οι γυναίκες και νοιώθουν πιο άνετα να τις εκφράσουν.

Η απλούστερη εξήγηση για την διαφορά των δυο φύλων, είναι η ανατομία τους. Για τους άντρες τα πράγματα είναι πιο εύκολα, η θέση των γεννητικών οργάνων τους, τους διευκολύνει να έχουν επίγνωση των ερωτικών μηνυμάτων που τους στέλνουν.

Οι γυναίκες σκέφτονται 15 φορές την ημέρα το φαγητό, έντεκα φορές την ημέρα έναν χαλαρωτικό ύπνο ημέρα και δέκα φορές το σεξ.

Για τις γυναίκες οι ερωτικές περιπτύξεις έρχονται στην τρίτη θέση αφού έχουν πολλά άλλα πράγματα να σκεφθούν.

Τέλος οι άντρες σκέπτονται  τι θα φάνε 18 φορές την ημέρα και τον ύπνο τους 14 φορές την ημέρα. Οι γυναίκες, από την άλλη, σκέφτονται κατά μέσο όρο το σεξ μία φορά ανά ώρα.

Τα αποτέλεσμα της έρευνας πάντως δείχνει πως οι άντρες ναι μεν σκέφτονται το σεξ περισσότερο από τις γυναίκες αλλά όλο αυτό έχει να κάνει και λίγο με τη κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας, αν είναι μόνος αν έχει σχέση κτλ.

Πάντως το στερεότυπο των 7 δευτερολέπτων για τους άνδρες έχει καταρριφθεί.

Εμάς τις γυναίκες σίγουρα μας ενδιαφέρει:

Οι περισσότερες το κάνουμε, εσύ; Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες στο σεξ!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>