21/04- 22/04 Αισθηματικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο!

provlepseis_savvatokyriako

Ξαναβρισκόμαστε ζωδιάκια μου για να δούμε μαζί πως θα κυλίσει και αυτό το Σαββατοκύριακο, τι μας ετοιμάζουν τα άστρα εκεί ψηλά, και εμείς να πρέπει βρίσκουμε τρόπους να επωφελούμαστε από την εύνοια τους και να αποφεύγουμε τα δυσάρεστα που μπορεί να μας φέρουν οι δύσκολες όψεις τους.

Αυτός άλλωστε είναι ο σκοπός της στήλης μας, να αναδεικνύονται οι τάσεις στις γενικές προβλέψεις ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι και όχι να μας πιάνουν στον ύπνο οι εξελίξεις.

Βέβαια, όπως πάντα τον πρώτο λόγο έχει ο προσωπικός μας χάρτης που είναι εύκολο να τον αναζητήσουμε από την ιστοσελίδα μας.

Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο από 21 έως 22 /4/2018

Έχουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο όψεις που έχουν μεγαλύτερη διάρκεια όπως η συνεχιζόμενη παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο και η επιστροφή του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία, η είσοδος του Ηλίου στον Ταύρο και άλλες που η επίδραση τους διαρκεί λιγότερο.

Στα αισθηματικά μας, έχουμε μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα την παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους που μας κάνει να τονίζονται τα επικοινωνιακά μας, το μυαλό μας να είναι ιδιαίτερα γόνιμο σε ιδέες, ευνοώντας Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και κάπως λιγότερο Κριούς και Λεοντές.

 

Ακολούθως περνά στον Καρκίνο και για σχεδόν το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο, κάνοντας μας να αποζητούμε ηρεμία και σταθερότητα, ενώ οι ευνοημένοι είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες και περνούν κάποιο μερίδιο εύνοιας Ταύροι και Παρθένοι. Το Σάββατο η Σελήνη θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω και αργότερα με τον Άρη και πάλι από τον Αιγόκερω.

Την Κυριακή η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό φέρνοντας εντάσεις και επαναστατική διάθεση, ενώ το βραδύ θα περάσει στον Λέοντα.

Ας δούμε τώρα τι θα αντιμετωπίσει το κάθε ζώδιο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 21 έως 22 Απριλίου 2018 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη μέχρι το απόγευμα στους Διδύμους και κατόπιν στον Καρκίνο, Κριαράκι μου ορμητικό και ασυγκράτητο, αναστατώνεσαι, σε πιάνει κυκλοθυμία, η διάθεση σου είναι μια στο κρύο και μια στο ζεστό κάνοντας το ταίρι σου να ανησυχεί.

Είναι κάτι που θα πρέπει να το λύσεις.

Το Σάββατο η Σελήνη στον Καρκίνο σου βγάζει τις ανάποδες πλευρές του κακομαθημένου παιδιού από μέσα σου και η αντίθεση της με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω αρχικά και μετά με τον Άρη, σε κάνουν να έχεις νεύρα και ανησυχία που αφορά τα επαγγελματικά σου.

Άφησε τα έξω από την σχέση σου και μην ξεσπάς στο ταίρι σου.

Την Κυριακή η διάθεση σου δεν αλλάζει προς το καλύτερο με αιτία όμως αυτή την φορά τις οικογενειακές σου υποθέσεις λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Ουρανό από το ζώδιο σου.

Περίμενε μέχρι το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον χώρο του Λέοντα που θα διορθώσει την κατάσταση, δίνοντας σου την ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου.

Αν δεν έχεις ταίρι, την Παρασκευή επωφελήσου από την επικοινωνιακή δεινότητα που δίνει η Σελήνη όσο βρίσκεται στους Διδύμους.

Το Σάββατο που είναι μέρα με νεύρα, για να κάνεις επιτυχημένη γνωριμία, πρέπει να τα καταλαγιάσεις ή να περιμένεις την Κυριακή που οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκότερες.

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθερέ μου Ταύρε, εσύ που επιζητάς την ασφάλεια, δεν θα την έχεις την Παρασκευή που η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους.

Επειδή το μότο σου είναι το ¨έχω¨ για να νοιώθεις ασφαλής και όχι γιατί η φιλαργυρία είναι το ελάττωμα σου, οι ανησυχίες σου έχουν αιτία τα οικονομικά σου.

Να ένας λόγος που μπορεί να σε οδηγήσει σε σύγκρουση με το ταίρι σου.

Αν αντέξεις και συγκρατηθείς μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο, θα σου ¨περάσει¨ και σένα η ένταση και θα επικοινωνείς με πιο ήπιους τόνους με το ταίρι σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Καρκίνο και σε αντίθεση με τον Κρόνο το πρωί και με τον Άρη μετά το απόγευμα, και τους δύο από τον Αιγόκερω, έρχονται κόντρες και διενέξεις με φίλους και συγγενείς και η σωστή επιλογή σου είναι να κρατήσεις το ταίρι σου μακριά από αυτές.

Την Κυριακή η ίδια ατμόσφαιρα όσο η Σελήνη είναι στον Καρκίνο και κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, όμως από το ίδιο βράδυ που θα περάσει στον Λέοντα το κλίμα αλλάζει και σε τραβά η νοσταλγία στο πατρικό σου που θέλεις να επισκεφθείς με το ταίρι σου ή να μείνετε οι δυό σας μόνοι και αγκαλιά στην θαλπωρή που σας δίνει ο δικός σας χώρος.

Αν είσαι μόνος/η και επιδιώξεις κάποια γνωριμία την Παρασκευή, η εύνοια στην επικοινωνία μπορεί να σου την εξασφαλίσει.

Το Σάββατο επίσης, αν περιορίσεις τις παρορμητικές εκδηλώσεις, ενώ την Κυριακή αν κάνεις γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε αναπάντεχο έρωτα που θα οφείλεται στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Κριό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διδυμάκι μου επικοινωνιακό και πολυμήχανο, με την Σελήνη στο ζώδιο σου την Παρασκευή, κινδυνεύεις να καβαλήσεις κάποιο καλάμι έτσι και ¨την δεις αρχηγός¨, κατά το κοινώς λεγόμενο, και τότε θα σου βγει και κτητικότητα με αποτέλεσμα να διαταράξεις τις αρμόνικες και ισορροπημένες σχέσεις με το ταίρι σου.

Σε μια σχέση δεν χρειάζεται να έχει το πάνω χέρι κάποιος από τους δυό.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Καρκίνο και σε αντίθεση και με τον Κρόνο αλλά και με τον Άρη από τον Αιγόκερω, σε πιάνουν οι ανασφάλειες για τα οικονομικά και καλό είναι να αποφύγεις να επεκταθείς σε συζητήσεις γι’ αυτά με το ταίρι σου για να μην οδηγηθείτε σε καυγάδες.

Την Κυριακή το τετράγωνο της Σελήνης, όσο ακόμη βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, επιτείνει την κατάσταση της ανασφάλειας που νοιώθεις και την χειροτερεύει και ο παρορμητισμός που φέρνει ο Κριός, τον οποίο πρέπει να ελέγξεις για να μην τσακωθείς με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή να μην αναζητήσεις σε μια γνωριμία το μητρικό πρότυπο μόνο και μόνο επειδή η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο!

Το Σάββατο που σε τρώει η ανησυχία για τα οικονομικά, πού να βρεις κέφια για να ψάξεις για ταίρι και αν το επιδιώξεις την Κυριακή, απλά συγκράτησε τις παρορμήσεις σου για να βγει κάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο μου Καρκινάκι δεν μπορώ να πω ότι την Παρασκευή όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους θα είσαι ευδιάθετο.

Κάνε υπομονή μέχρι το βράδυ που θα μπει στο ζώδιο σου και τότε όλα θα φτιάξουν και θα περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη στο ζώδιο σου και τις αντιθέσεις της αφ’ ενός με τον Κρόνο και αφ’ έτερου με τον Άρη και τους δυο από τον Αιγόκερω, αγνοείται η τύχη της ευγένειας και της διπλωματικότητας σου και η συμπεριφορά σου γίνεται απότομη και εριστική, πράγμα που ενοχλεί το ταίρι σου.

Την Κυριακή με την Σελήνη ακόμη στο ζώδιο σου να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό και από το βράδυ να περνά στον Λέοντα, γίνεται η συμπεριφορά σου ένα κοκτέιλ εγωκεντρισμού, κτητικότητας και αγένειας που ενοχλεί και πάλι το ταίρι σου.

Μήπως να το αποφύγεις με λίγο αυτοέλεγχο;

Αν δεν έχεις ταίρι, για να βρεις την Παρασκευή, θα πρέπει να καταπολεμήσεις την καχυποψία και την ραστώνη σου, αυτό που λέει ο κόσμος μουργέλα που σε χαρακτηρίζει αυτήν την ημέρα.

Το Σάββατο και την Κυριακή για να είναι επιτυχημένη αισθηματικά κάποια γνωριμία να επιστρατεύσεις διπλωματικότητα και ευγένεια, να αποφύγεις τον εγωκεντρισμό και να μην δείξεις κτητικότητα.

ΛΕΩΝ

Μεγαλόπρεπο Λιοντάρι μου, ευτυχώς που το μεγαλύτερο μέρος της Παρασκευής θα το περάσεις ευχάριστα με το ταίρι σου γιατί όταν η Σελήνη το βράδυ φύγει από τους Διδύμους και περάσει στον Καρκίνο θα σε πιάσει κατήφεια και εσωστρέφεια.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Καρκίνο να κάνει αντίθεση με τον Κρόνο και αργότερα με τον Άρη, και τους δύο από τον Αιγόκερω, κάνουν την διάθεση σου πιο βάρια με την ρουτίνα να σε κουράζει και να έχεις ανάγκη την ξεκούραση που θα σου επιτρέψει να διασκεδάσεις με το ταίρι σου.

Την Κυριακή όσο η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Αιγόκερω, γεμίζεις φοβίες από μανία καταδιώξεως λόγω των υποτεθειμένων κρυφών εχθρών και την ανάδυση των απωθημένων σου.

Από το ίδιο βράδυ, οπότε η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου το ηθικό και η αυτοπεποίθηση σου αναπτερώνονται, η διάθεση σου βελτιώνεται και είναι ευκαιρία να βγεις και να διασκεδάσετε με το ταίρι σου.

Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να αναζητήσεις ταίρι με επιτυχία την Παρασκευή στα φιλικά σου περιβάλλοντα, το δε Σάββατο, αν δεν κατορθώσεις να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, μην επιχειρήσεις να βγεις για αναζήτηση.

Την Κυριακή αν θέλεις να είναι επιτυχημένη μια προσέγγιση να ξεχάσεις στο σπίτι τον εγωκεντρισμό σου, γιατί αν εξακολουθείς να τον κουβαλάς, οι εντυπώσεις που θα προκαλέσεις δεν θα σου αρέσουν καθόλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργασιομανές και τακτικό μου Παρθενάκι, όσο η Σελήνη το μεγαλύτερο μέρος της Παρασκευής θα βρίσκεται στους Διδύμους στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων σου είναι η επαγγελματική σου καταξίωση.

Το βράδυ όμως που θα περάσει στον Καρκίνο, νοιώθεις την ανάγκη να βρεθείτε με το ταίρι σου ανάμεσα σε φίλους και να το απολαύσετε. Καλή ιδέα! Πραγματοποίησε την.

Το Σάββατο που η Σελήνη από τον Καρκίνο θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Κρόνο αρχικά, και αργότερα προς το βράδυ και με τον Άρη και τους δύο από τον Αιγόκερω, να αποφύγεις πάση θυσία να αναμιχθεί το ταίρι σου σε θέματα που σχετίζονται με τους φίλους σου.

Αν το κατορθώσεις, δεν φαντάζεσαι από τι εντάσεις και διαφωνίες θα έχεις γλυτώσει.

Την Κυριακή που η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό και το βράδυ περνά στον χώρο του Λέοντα, γεμίζεις κυκλοθυμία, δεσποτισμό και τάσεις επιβολής στο ταίρι σου που φέρνουν εντάσεις και διαμαρτυρίες.

Βρες τρόπο να το αποφύγεις.

Αν δεν έχεις ταίρι μπορεί να το βρεις αν το αναζητήσεις την Παρασκευή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Το Σάββατο αν γνωριστείς με κάποιο πρόσωπο μην βασιστείς σε γνώμες τρίτων, σχημάτισε δική σου. Την Κυριακή πιθανόν να συμβεί κάτι απρόσμενο που θα σχετίζεται με το παρελθόν σου.

Επιστροφή παλιάς αγάπης ίσως; Θα δείξει!

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου, εσύ που λατρεύεις την ομορφιά και την αρμονία, φρόντισε να επωφεληθείς την Παρασκευή, όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους, και θα έχεις όλη την εύνοια να περάσεις ωραία με το ταίρι σου, γιατί από το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο θα σε ρίξει στην ρουτίνα.

Θα σε ανακουφίσει μια βόλτα με το ταίρι σου σε χαλαρούς ρυθμούς και θα αλλάξεις παραστάσεις.

Το Σάββατο με την Σελήνη από τον Καρκίνο να βρίσκεται από ενωρίς σε αντίθεση με τον Κρόνο και αργότερα το απόγευμα προς το βράδυ και με τον Άρη από τον Αιγόκερω όπου βρίσκονται και οι δύο, ταλαιπωρούν το μυαλό σου σκέψεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου και βάζεις κατά μέρος την σχέση σου.

Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει εντάσεις που δεν πρέπει να ξεσπάσουν στο ταίρι σου.

Την Κυριακή που στο μεγαλύτερο μέρος της η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό, θα προκαλούνται εντάσεις στην σχέση σου.

Κράτησε την ψυχραιμία σου μέχρι το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα και θα αλλάξει η ατμόσφαιρα με το ταίρι σου, δίνοντας σας την ευκαιρία να διασκεδάσετε με φίλους.

Αν είσαι μόνος/η, σαν να έχεις μαγνήτη την Παρασκευή και προσελκύεις ότι έχεις βάλλει στο μάτι.

Αυτό είναι καλό γιατί το Σάββατο οι έγνοιες για τα επαγγελματικά δεν θα σου αφήσουν περιθώρια να επιδιώξεις γνωριμίες και κατακτήσεις.

Την Κυριακή η βιασύνη και η επιπολαιότητα είναι κακοί σύμβουλοι στις επιλογές σου, οπότε να έχεις υπ’ όψιν σου ότι όπως στρώσεις θα κοιμηθείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου διεισδυτικέ και γοητευτικέ, το χόμπι σου να καταφέρνεις να εισδύεις στο μυαλό των άλλων, το ασκείς στον εαυτό σου κάνοντας του ψυχανάλυση, αφού γίνεσαι εσωστρεφής και κάνεις αυτοκριτική την Παρασκευή, όσο διάστημα η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους.

Από το βράδυ που θα περάσει στον Καρκίνο, το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε από την ενδοσκόπηση σου ευτυχώς αλλάζει και μπορεί να γελάσει το χειλάκι σου, οπότε μπορείς και να χαρείς μια βόλτα με το ταίρι σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη να εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και από νωρίς σε αντίθεση με τον Κρόνο και αργότερα και με τον Άρη από τον Αιγόκερω όπου βρίσκονται και οι δύο, η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει απότομη και επικριτική προς το ταίρι σου, με αποτέλεσμα να εισπράξεις τις αντιδράσεις του.

Την Κυριακή, όσο η Σελήνη θα εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο, είναι καλή ιδέα μια εκδρομή με το ταίρι σου, κατά προτίμηση σε αρχαιολογικό χώρο που προσφέρει και αναψυχή και γνώση.

Από το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα, η προτεραιότητα σου θα είναι τα επαγγελματικά, οπότε ό,τι χάρηκες, χάρηκες.

Αν είσαι χωρίς ταίρι, το απόγευμα της Παρασκευής είναι η ευνοϊκότερη περίοδος για τα αισθηματικά σου.

Το Σάββατο αν έχεις κόντρες με μια νέα γνωριμία, μάλλον θα κεντριστεί περισσότερο το ενδιαφέρον σου ενώ την Κυριακή τα απρόσμενα στα αισθηματικά που δεν είναι κατ’ ανάγκην ευχάριστες εκπλήξεις, θα σε υποχρεώσουν να διατηρήσεις επιφυλάξεις για νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευαίσθητε και ανεξίκακε Τοξότη μου, σε ενοχλεί την Παρασκευή όσο διαρκεί η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους η αδυναμία σου να επικοινωνήσεις στο βαθμό που θέλεις, αλλά νοιώθεις και μια δυσκαμψία στην δυνατότητα να φέρεσαι με διπλωματικότητα.

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο σου προσθέτει και μια νότα καχυποψίας. Καλό είναι να μην έλθεις σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου αλλά και να μην του παραδώσεις ¨Γην και Ύδωρ¨ αμαχητί!

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Καρκίνο και σε αντίθεση από νωρίς με τον Κρόνο και αργότερα και με τον Άρη που βρίσκονται στον Αιγόκερω, σε κάνει να εκφράζεσαι επικριτικά, να φορτίζεσαι εξ αιτίας της ανασφάλειας που νοιώθεις σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Ούτε οι επικρίσεις πρέπει να εκφρασθούν ούτε και οι ανασφάλειες να εκδηλωθούν, γιατί θα προκληθούν συγκρούσεις με το ταίρι σου και τριγμοί στην σχέση σας.

Την Κυριακή όσο η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο, η ψυχική σου διάθεση δεν διορθώνεται, όμως προς το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα θα σου δώσει την διέξοδο και την ευκαιρία να δείτε με το ταίρι σου τους φίλους σας και να διασκεδάσετε.

Αν είσαι μόνος/η, η Παρασκευή μπορεί να σου προσφέρει την γνωριμία που επιθυμείς, αρκεί να την αφήσεις να βγάλει και να δώσει με την πάροδο του χρόνου όσα καλά έχει.

Το Σάββατο με την διάθεση που θα σε χαρακτηρίζει, μην ασχοληθείς με αναζητήσεις, δεν θα είσαι σε φόρμα.

Την δε Κυριακή, μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό της πρώτης εντύπωσης μιάς γνωριμίας, αλλά άφησε τον χρόνο να δουλέψει και να σου δείξει με τι πραγματικά έχεις να κάνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοπρεπές μου Αιγοκεράκι, την Παρασκευή και για όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους θα νοιώθεις ιδιαίτερα μεγάλο το βάρος των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων.

Θέλεις να προστατεύεις την εικόνα σου προς τα έξω και προσπαθείς να είσαι συνεπής, οπότε επιδιώκεις να ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις σου στο ακέραιο.

Ευτυχώς το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθείς και με το ταίρι σου. Εκμεταλλεύσου την για να μην αντιμετωπίσεις παράπονα από μέρους του.

Το Σάββατο η Σελήνη στον Καρκίνο και σε αντίθεση με τον Κρόνο από το ζώδιο σου, φέρνει επικρίσεις που είτε τις κάνεις είτε σου τις κάνουν, από το βράδυ που θα βρεθεί σε αντίθεση και με τον Άρη και πάλι από το ζώδιο σου, φρόντισε να μην επιτρέψεις να έχουν αντίκτυπο στην σχέση σου.

Την Κυριακή όσο η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο, οι προσωπικές σχέσεις σου επηρεάζονται από το τετράγωνο της με τον Ουρανό από τον Κριό που φέρνει αναστάτωση σ’ αυτές.

Η κατάσταση επιτείνεται από το βράδυ, όταν η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα που μπορεί να σε οδηγήσει σε συγκρουσιακές συμπεριφορές που ίσως φέρουν ακόμη και ρήξη στη σχέση σου.

Αν δεν έχεις ταίρι, δεν θα το βρεις την Παρασκευή αν δεν καταφέρεις να βρεις και χρόνο να αφιερώσεις στην αναζήτηση του.

Το Σάββατο μην δώσεις την εικόνα σε μια γνωριμία που θα κάνεις, ότι επικρίνεις τα πάντα και ότι σε καθοδηγούν οι παρορμήσεις σου, ενώ την Κυριακή να αποφύγεις να προσπαθήσεις να επιβληθείς και να έχεις απότομη συμπεριφορά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καινοτόμε και ασυμβίβαστε Υδροχόε, ότι δημιουργικό κάνεις και που θα σε απογειώσει ψυχολογικά, θα σε κάνει να διασκεδάσεις, να χαρείς και να απολαύσεις την ζωή σου, έχεις την ευκαιρία να το πραγματοποιήσεις όσο την Παρασκευή η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους.

Επωφελήσου και μοιράσου το με το ταίρι σου γιατί όταν από το απόγευμα θα περάσει στον Καρκίνο και θα σε βαρύνει η καθημερινότητα και η ρουτίνα της και θα σε περιορίσουν.

Το Σάββατο με την Σελήνη στον Καρκίνο οι υποχρεώσεις παραμένουν υποχρεώσεις και η αντίθεση της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω τις κάνουν βαρύτερες, αργότερα και η άλλη αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη αυτήν την φορά και πάλι από τον Αιγόκερω, σου προκαλεί ανασφάλεια και εσωστρέφεια με αποτέλεσμα να μην ασχολείσαι με το ταίρι σου και να σου εκφράζει παράπονα.

Την Κυριακή όσο η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο, η κατάσταση των υποχρεώσεων παραμένει πιεστική, με το τετράγωνο της με τον Ουρανό από τον Κριό σου φέρνει επαναστατική διάθεση και παρορμητισμό.

Την απαλλαγή από την δύσκολη αυτή την συγκυρία, σου προσφέρει το βράδυ το πέρασμα της Σελήνης στον Λέοντα, που φωτίζει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, δίνοντας σου την ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου και στον εαυτό σου και επί τέλους να χαλαρώσετε μαζί.

Αν είσαι μόνος/η, να μην σε κάνει η διάθεση σου να αναζητήσεις ταίρι την Παρασκευή, να παραμελήσεις τις υποχρεώσεις σου, ενώ το Σάββατο δεν θα έχεις ούτε χρόνο αλλά ούτε και μυαλό για αναζητήσεις.

Την Κυριακή, προκειμένου να είναι επιτυχημένο το φλερτ σου σε μια νέα γνωριμία, μην αφήσεις να σου βγουν παρορμητικές συμπεριφορές.

ΙΧΘΥΣ

Ψαράκι μου ονειροπόλο και παραπονιάρικο, θα έχεις τις γκρίνιες σου όσο η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους την Παρασκευή, δηλαδή μέχρι το απόγευμα.

Από τότε και μετά που η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο αλλάζει η διάθεση σου, έχεις τα κέφια σου, θέλεις να χαρείς και να απολαύσεις την ζωή σου, τον έρωτα και από όλα αυτά ωφελημένο είναι το ταίρι σου και η σχέση σου που χτυπάει ταβάνι.

Το Σάββατο η Σελήνη από τον Καρκίνο, βοηθά να διατηρηθεί αυτή σου η διάθεση, όμως η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω, θα σου θυμίσει ότι εκτός από τα όνειρα υπάρχει και η πραγματικότητα και η άλλη που θα κάνει με τον Άρη και πάλι από τον Αιγόκερω και αυτός, σε σπρώχνει σε υπερβολές, παρορμήσεις για φλερτ που προκαλούν τις ζήλιες και τις αντιδράσεις από το ταίρι σου.

Η Κυριακή σου υπόσχεται έκρηξη της καλλιτεχνικής δημιουργικότητας και έξαρση της ευαισθησίας σου για την τέχνη, με την Σελήνη από τον Καρκίνο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό.

Αυτό ενθουσιάζει το ταίρι σου που το γοητεύεις.

Εκμεταλεύσου το, γιατί από το βράδυ που η Σελήνη θα περάσει στον Λέοντα η πεζή πραγματικότητα επιστρέφει.

Αν δεν έχεις ταίρι, η Παρασκευή μπορεί να σου προσφέρει αυτό που επιθυμείς, όποιο και να ‘ναι.

Το Σάββατο οι γνωριμίες σου θα είναι επιτυχημένες αισθηματικά αν περιορίσεις τις παρορμήσεις σου.

Την Κυριακή αν κάνεις κάποια γνωριμία, μην παρασυρθείς από ενθουσιασμούς της στιγμής και προχωρήσεις, πριν διαπιστώσετε και οι δύο ότι υπάρχει ταύτιση στα ζητούμενα σας και ότι ταιριάζετε.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε επίσης:

Πώς μια γυναίκα ελκύει τους άντρες ανάλογα με το ζώδιό της!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>