03/09 Οι Αισθηματικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια!

zwdia_provlepseis

Στις Ημερήσιες προβλέψεις μπορείς να διαβάσεις την πρόβλεψή για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας.

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να ενισχύει την εξωστρέφεια σου για αυτό επίλεξε να συναντήσεις κόσμο, καθώς είναι ο μόνος τρόπος για να νιώσεις ευδιάθετος/η!

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα περιπλέξει λίγο τα πράγματα καθώς με όσους περισσότερους μιλήσεις τόσα περισσότερα θα ακούσεις.

Αυτό δεν θα ήταν αρνητικό αν η μία πλευρά του Ποσειδώνα δεν σχετιζόταν με τις εξαπατήσεις, τις παρανοήσεις και τα ψέματα.

Υπάρχει ο κίνδυνος μέσα στις πληροφορίες που θα λάβεις και θα δώσεις να ακούσεις αρκετές οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα είτε άθελά τους είτε εσκεμμένα.

Ιδιαίτερη προσοχή δώσε στους κόλακες που θα βρεθούν δίπλα σου αν δεν θέλεις να αποσπάσουν μυστικά σου.

Ταύρος

Σήμερα όπως και τις προηγούμενες ημέρες θα νιώθεις μία διάχυτη ανασφάλεια η οποία θα ξεκινά από τα οικονομικά σου ζητήματα και τις διευθετήσεις που προσπαθείς να κάνεις σχετικά με αυτά.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε προτρέπει να ασχοληθείς μαζί τους προκειμένου να τα βάλεις σε μία τάξη.

Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η σε περίπτωση που αποφασίσεις να το κάνεις σήμερα, καθώς το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα θολώσει την κρίση σου.

Αυτό θα σε οδηγήσει σε λάθος αποφάσεις ή σε κινήσεις που κάθε άλλο παρά θα σε βοηθήσουν.

Κράτησε μικρό καλάθι σήμερα και μην ξεκινήσεις νέες οικονομικές συμφωνίες.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να επηρεάζει τις επιλογές σου, τις αποφάσεις σου αλλά και τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους.

Η αλήθεια είναι πως μπορεί να έχεις συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν μία κυκλοθυμική διάθεση που με τη σειρά της μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα θολώσει την κρίση σου για αυτό καλύτερα να αποφύγεις βαρυσήμαντες αποφάσεις και σημαντικές συμφωνίες.

Σήμερα επίσης θα πρέπει να προσέξεις ποιους εμπιστεύεσαι καθώς μπορεί να βρίσκονται κοντά σου άνθρωποι οι οποίοι δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

Καρκίνος

Σήμερα θα νιώθεις μία συναισθηματική υπερχείλιση με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να εκλογικεύσεις τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές σου ώστε να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις.

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα φέρει στα αυτιά σου πληροφορίες και νέα τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Καλό θα ήταν να μην επηρεαστείς από τους άλλους και από αυτά που θα σου πουν και να κρατήσεις στάση αναμονής για σημαντικά θέματα, καθώς η ημέρα δεν ευνοεί τις σωστές αποφάσεις.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και σου εφιστά την προσοχή στις φιλικές σου σχέσεις.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως είναι πιθανό να ακουστούν ψέματα στο φιλικό σου περιβάλλον τα οποία θα σε μπερδέψουν και δεν θα μπορέσεις να έχεις μία σωστή άποψη για ένα επικείμενο ζήτημα.

Ακόμα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η καθώς κάποιος συνάδελφός σου μπορεί να δείξει ιδιαίτερη αγάπη προς το πρόσωπό σου ξαφνικά, η οποία θα κρύβει πίσω της παρασκήνιο.

Η ημέρα σήμερα δεν ενδείκνυται για να δεις καθαρά τους ανθρώπους δίπλα σου για αυτό απόφυγε να πάρεις αποφάσεις και να βγάλεις συμπεράσματα, καθώς η κρίση σου θα είναι θολή και μπερδεμένη.

Παρθένος

Σήμερα τα επαγγελματικά σου θέματα εξακολουθούν να κρατούν το ενδιαφέρον σου αμείωτο καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους θα φέρει στο προσκήνιο ραντεβού, συναντήσεις και συζητήσεις που σχετίζονται με αυτά.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πιθανό να σε παρασύρει και να «επενδύσεις» σε ανθρώπους και προτάσεις που μπορεί να φαίνονται χρυσός αλλά είναι άνθρακας.

Ακόμα είναι πολύ πιθανό να σε πλησιάσουν άνθρωποι στο επαγγελματικό σου περιβάλλον οι οποίοι θέλουν κάτι να μάθουν από εσένα και δεν θα σου δείξουν τις ειλικρινείς προθέσεις τους.

Για να είσαι σίγουρος/η κράτησε αποστάσεις και πίστευε πράξεις και όχι λόγια.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σου δημιουργεί την ανάγκη να συναναστραφείς με όσο περισσότερο κόσμο μπορείς!

Οι ιδέες και οι απόψεις σου θα γίνουν αντικείμενο προσοχής και θα ανοίξουν ευχάριστες συζητήσεις με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω σου.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς είναι πιθανό να σου δημιουργήσει μια θολή εικόνα.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να διαχωρίσεις ποιοι άνθρωποι είναι φίλοι σου, ποιοι γνωστοί και ποιοι υπάρχουν αναγκαστικά στον περίγυρό σου για κοινωνικούς λόγους.

Μην κάνεις το λάθος να εμπιστευτείς όλους όσους συναναστραφείς σήμερα καθώς υπάρχουν και παγίδες.

Σκορπιός

Σήμερα που η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους η επαφή με τις ανασφάλειές σου θα είναι άμεση με αποτέλεσμα να μην έχεις όρεξη και ενεργητική διάθεση για να κάνεις οτιδήποτε.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα δημιουργήσει μία θολή εικόνα στην ημέρα για αυτό καλύτερα να μην ασχοληθείς με σημαντικά ζητήματα.

Ιδιαίτερα προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι με οτιδήποτε σχετίζεται με τα οικονομικά σου αλλά και με ερωτικά θέματα, καθώς η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις παρανοήσεις και να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Κράτησε τις επιφυλάξεις σου για οτιδήποτε σου ακουστεί πολύ καλό καθώς το πιο πιθανό είναι να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Τοξότης

Η επαφή με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου θα είναι η σημαντικότερη σου ενασχόληση για σήμερα.

Η Σελήνη που βρίσκεται στους Διδύμους σου δημιουργεί την ανάγκη να ταυτιστείς με τους αγαπημένους σου ανθρώπους αλλά σήμερα χρειάζεται προσοχή.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα μπερδέψει την κρίση σου και θα σε κάνει να πάρεις αποφάσεις με λάθος κριτήρια.

Η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για εξομολογήσεις, μυστικά, νέες συνεργασίες αλλά και υπογραφές συμβολαίων καθώς αργότερα θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε ανθρώπους που έχουν μπει πρόσφατα στη ζωή σου και καλό θα ήταν να μην τους εκμυστηρευτείς πράγματα που σε αφορούν, ώστε να είσαι καλυμμένος/η!

Αιγόκερως

Η προσοχή σου και σήμερα είναι στραμμένη σε εργασιακά ζητήματα και στις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτά, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους δεν θα σε αφήσει να τα προσπεράσεις.

Είναι πιθανόν να νιώθεις πιεσμένος/η από αυτά που έχεις αναλάβει όμως ταυτόχρονα θα γίνεις τόσο οργανωτικός/η που θα καταφέρεις να τα φέρεις εις πέρας.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς μπορεί να μπερδέψει την κρίση σου και να σε κάνει να πάρεις ακατάλληλες αποφάσεις με αφορμή κάποιο εργασιακό σου ζήτημα.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κρατήσεις στάση αναμονής για σημαντικά ζητήματα, και να είσαι όσο πιο ειλικρινής γίνεται -κυρίως με εργασιακά θέματα- προκειμένου να αποφύγει τον κίνδυνο να εκτεθείς.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να φέρνει στην επιφάνεια το παιδί που κρύβεις μέσα σου δημιουργώντας σου την ανάγκη να διεκδικήσεις την αποκλειστική προσοχή των άλλων.

Αν δεν την έχεις είναι πιθανόν να εκνευριστείς και να τα βάλεις και με τους φίλους σου και με τον/τη σύντροφό σου καθώς εκείνοι θα είναι τα εξιλαστήρια θύματα!

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς θα σε κάνει να πιστέψεις πως οι άλλοι θα συγχωρήσουν τη συμπεριφορά σου, όμως η αλήθεια είναι πως αυτό μπορεί να μη γίνει.

Προσπάθησε να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από τους άλλους για να περάσει η ημέρα όσο πιο ανώδυνα γίνεται χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις.

Ιχθύς

Η προσοχή σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου και με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους τα φέρνει στο προσκήνιο.

Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σου υποδηλώνει πως δεν θα είσαι και πολύ ειλικρινής με τους δικούς σου ανθρώπους προκειμένου να μπορέσεις πιο εύκολα να τους φέρεις στα μέτρα σου.

Αυτό μπορεί να δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ σας σε περίπτωση που το αντιληφθούν, για αυτό καλύτερα θα είναι να χρησιμοποιήσεις άλλα μέσα προκειμένου να μπορέσεις να επιτύχεις κάτι που θέλεις.

Η ημέρα δεν βοηθάει ιδιαίτερα την επικοινωνία καθώς δεν θα γίνεται με ειλικρινή διάθεση, για αυτό απόφυγε να συζητήσεις και να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά θέματα.

Πηγή: ladylike.gr, e-zwdia.gr

Comments

comments