25/06- 01/07 Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

evdomadiaies_provlepseis

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 18 ως 14 Ιουνίου 2018;

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου, που σημαίνει έρωτας, αρμονία, αγάπη και δημιουργικότητα.

Ο οίκος αυτός είναι συνδεδεμένος με τη χαρά της ζωής και η παραμονή της Αφροδίτης σε αυτό το σημείο μπορεί να συμβάλλει στο να έχεις εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή.

Πρώτα από όλα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Αλλά και αν δεν είσαι σε σχέση γίνεσαι περισσότερο κοινωνικός-ή και έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους.

Το τετράγωνο της με τον Δία στις 25 δείχνει ότι μπορεί να σε ενδιαφέρει το να περάσεις καλά, και μόνο, χωρίς σοβαρότητες, δεσμεύεις και υποσχέσεις.

Ο Άρης παρεμπιπτόντως θα κινείται ανάδρομα από τις 26 και μπορεί μέχρι τις 13 Αυγούστου να ξανασυναντήσεις άτομα από το ερωτικό σου παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η θέση του Δία στον Σκορπιό είναι ιδανική για τη συναισθηματική σου ζωή και, κυρίως, για τις μακροχρόνιες συντροφικές σχέσεις και τις συνεργασίες.

Βέβαια με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 25 είναι πιθανό να αναζητάς την ασφάλεια και μπορεί να την αναζητάς σε λάθος πράγματα.

Για παράδειγμα, από τον άλλον ή την άλλη και μάλιστα ολοκληρωτικά. Ενώ στην πραγματικότητα η αίσθηση ασφάλειας είναι δυνατόν να έρθει κυρίως από μέσα σου.

Μπορείς φυσικά να συζητήσεις με τον ή τη σύντροφό σου κάποια πράγματα που ενδεχομένως σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν πατάς ακριβώς σε στέρεο έδαφος.

Θα ήταν καλό όμως να εξετάσεις την πιθανότητα η δική σου σκέψη να σε οδηγεί σε αυτή την αίσθηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Υδροχόο ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του από τις 26 μέχρι τις 13 Αυγούστου, που σημαίνει ότι μπορεί να νιώσεις ότι οι μπαταρίες σου αρχίζουν να πέφτουν και ότι χρειάζεσαι ξεκούραση, αλλαγή παραστάσεων, συνθήκες ανανέωσης.

Με την Αφροδίτη στον οίκο της επικοινωνίας και των νέων γνωριμιών μπορείς να γνωρίσεις κόσμο, να έχεις μια πιο έντονη και ευχάριστη κοινωνική ζωή και να ξεκινήσεις κατά έναν τρόπο το καλοκαιρινό σου “διάλειμμα”.

Η δε όψη της με τον Δία στις 25 μπορεί να σε παροτρύνει να το παραρίξεις έξω και ίσως θέλει να βάλεις και κάποιο όριο σ’ αυτό, ο νοών νοείτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από τις 26 θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα, μέχρι τις 13 Αυγούστου, και πολύ πιθανό να νιώσεις ότι η ανάγκη σου για διακοπές είναι επιτακτική.

Η κούραση από όλη τη χρονιά που πέρασε μπορεί να μην σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα μια συναισθηματική υπόθεση ή κάτι που αφορά στη σχέση σου και τη συμβίωση με ένα άτομο.

Η πανσέληνος όμως στις 28, πραγματοποιείται στον οίκο σου που αφορά στις σχέσεις και τη συντροφικότητα και έρχεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ακόμη κι αν το κάνει λίγο απότομα, είναι καλό που πλέον θα ξέρεις πώς μπορείς να προχωρήσεις σε μια σχέση που σε ενδιαφέρει

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι μεγάλη υπόθεση αυτή την περίοδο που μπορεί να είναι ιδιαίτερα συναισθηματική και ενδιαφέρουσα σε συναισθηματικό επίπεδο για τους περισσότερους.

Είναι και ο Άρης στον έβδομο οίκο σου της συντροφικότητας, που σου δίνει σεξαπίλ και πάθος. Μόνο δύο πράγματα πρόσεξε: Η όψη της Αφροδίτης με τον Δία είναι λίγο τρία πουλάκια, όλα σου φαίνονται εύκολα, ακίνδυνα, ελαφριά, αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται και να το παρακάνεις.

Ο Άρης, επίσης, από τις 26 θα είναι ανάδρομος και μπορεί να μην υπάρχει εύκολη επικοινωνία στη σχέση σου, αλλά μπορεί να δεις και πρόσωπα από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στις 28 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου, που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή και τον έρωτα.

Είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να ξεκαθαριστεί μια υπόθεση ή να δημιουργηθεί κάτι νέο.

Η πανσέληνος αυτή επίσης δείχνει ότι κλείνεις κάποιους λογαριασμούς με το παρελθόν, αυτό βέβαια μπορεί να είναι εντελώς εσωτερική διεργασία, κάτι εξαιρετικά θετικό, γιατί απελευθερώνεσαι.

Επειδή ο Άρης θα κινείται ανάδρομα από τις 26 και μέχρι τις 13 Αυγούστου, μάλλον είναι ώρα για ξεκούραση, ανασκόπηση και ψυχική ηρεμία.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης είναι πλανήτης που για σένα συμβολίζει τις σχέσεις και τη συντροφικότητα και αυτή την περίοδο (και για αρκετά ακόμη) βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα, κάτι που έχει πολύ ενδιαφέρον για τη συναισθηματική σου ζωή εν γένει.

Πρόκειται για τον πλανήτη της ορμητικότητας, της παρόρμησης, του ενθουσιασμού, καθώς και των νέων ξεκινημάτων.

Από τις 26 θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα και μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες σκέψεις που αφορούν στη συναισθηματική σου ζωή, μια ανασκόπηση επίσης, με αποτέλεσμα να καταλάβεις ακριβώς τι θέλεις και πώς μπορείς να προχωρήσεις.

Και είναι πολύ πιθανό να δεις και άτομα από το συναισθηματικό σου παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι, αλλά και την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας.

Η παραμονή του σε αυτό το σημείο έχει ενδιαφέρον γιατί κατά κάποιο τρόπο σε απασχολεί το θέμα της ασφάλειας στις σχέσεις σου και την επιδιώκεις.

Οι επιλογές σου αν είσαι αδέσμευτος παίζουν φυσικά τον σημαντικότερο ρόλο. Από τις 26 θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα και η περισυλλογή θα γίνει εντονότερη.

Αυτό που έχει σημασία είναι σε όλη αυτή τη διαδικασία να είσαι πραγματικός συνεργάτης με τον εαυτό σου και να ακούς τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που συμβολίζει τις θετικές εξελίξεις, την αισιοδοξία και την τύχη, σε μια πολύ καλή θέση και για τη συναισθηματική σου ζωή, επειδή σε βοηθάει να δεις την πραγματικότητά σου από μια διαφορετική, περισσότερο γόνιμη και θετική οπτική γωνία.

Ο Άρης, κυβερνήτης της συναισθηματικής σου ζωής, βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου και αν δεν είσαι σε σχέση μπορεί να φέρει ευκαιρίες για κοινωνική ζωή και γνωριμίες, πολύς κόσμος και πολλά σούρτα φέρτα πάντως, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!

Από τις 26 μάλιστα που θα κινείται ανάδρομα, μπορεί να φέρει και πρόσωπα από το συναισθηματικό σου παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το συναισθηματικό βάθος, το πάθος και αυτά που μοιράζεσαι σε μια συντροφική σχέση.

Τα πράγματα σοβαρεύουν κάπως με αυτή τη θέση της Αφροδίτης, η αγάπη, ο έρωτας και η συντροφικότητα βιώνονται ως σοβαρές υποθέσεις και όχι ακριβώς ως ανάλαφρες καταστάσεις.

Πάντως και ο Δίας βρίσκεται σε μια πολύ καλή θέση για την κοινωνική σου ζωή και τις νέες γνωριμίες και θα ήταν καλό να κινείσαι σε κοινωνικό επίπεδο.

Παρεμπιπτόντως, στις 28 η πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και φαίνεται ότι κλείνει ένας κύκλος στη ζωή σου, ακόμη και σε εσωτερικό επίπεδο, για να ξεκινήσει κάτι νέο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα.

Και ως πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας, μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς.

Παρ’ όλο που η διέλευση αυτή έχει πολύ θετικά στοιχεία, η όψη της με τον Δία μπορεί να δείχνει βιαστικές αποφάσεις, ίσως υπερβολικό ενθουσιασμό και παρορμητικές κινήσεις.

Που γενικά ο ενθουσιασμός δεν είναι κάτι κακό, ούτε ο αυθορμητισμός, το στοιχείο της “υπερβολής” είναι αυτό που θα μπορούσες να προσέξεις.

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και από τις 26 θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα, αυτό δείχνει ότι οι εντάσεις θα μειωθούν, αλλά και ότι τα νέα ξεκινήματα πρέπει να γίνονται περισσότερο προσεκτικά.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου και φέρνει στην επιφάνεια διάφορα εσωτερικά θέματα που μάλλον καλείσαι να επεξεργαστείς.

Για αυτό θα έπρεπε να χαίρεσαι, γιατί αυτή η εποχή επεξεργασίας εσωτερικών θεμάτων είναι πολύ σημαντική και για τις σχέσεις σου.

Όσο περισσότερο λύνεις τέτοια θέματα και κατ’ επέκταση είσαι καλά με τον εαυτό σου, τόσο καλύτερα τα πας και με τους άλλους.

Από τις 26 ο Άρης θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα και μπορεί να νιώσεις ότι η ενέργειά σου μειώνεται και ότι έχεις ανάγκη για ξεκούραση.

Και στις 28 η πανσέληνος πραγματοποιείται σε έναν οίκο κοινωνικό και σχέσεων.

Μπορεί η κούραση να είναι όντως κακός σύμβουλος για τις σχέσεις, να σε κάνει να βλέπεις δηλαδή τα πράγματα πιο αρνητικά από ό, τι είναι κάποιες φορές.

Λάβε το υπόψη σου αυτό, ίσως μπορέσεις να συνειδητοποιήσεις ότι είναι πολύ καλύτερα από ό, τι νομίζεις.

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε επίσης:

Ποια 5 πράγματα σιχαίνεται κάθε ζώδιο!

Comments

comments