5 Λόγοι για να απολαύσεις το πρωινό σεξ!

prwino_sex

Το σεξ είναι μια απόλαυση που έχει συνδυαστεί με το σκοτάδι. Όμως όταν ψάχνεις συνεχώς για κάτι καινούργιο στον τομέα αυτό, οφείλεις να αλλάζεις και τις χρονικές ζώνες.

Το πρωί είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα σεξ διαφορετικό. Αν το σεξ με τον φίλο σου έχει γίνει ρουτίνα, τότε το πρωί είναι η στιγμή που θα βρείτε ξανά την σπίθα. Πρέπει να μυρίζει έρωτας από νωρίς κορίτσια.

Αφήστε που κάνει καλό και στην υγεία μας!

Οι πέντε λόγοι το αποδεικνύουν περίτρανα:

1. Σε χαλαρώνει

Καταρχάς, αν είσαι αγχωτική το πρωινό σεξ σου υπόσχεται ότι θα σε χαλαρώσει. Τι και αν βρεθείς σε κίνηση; Τι και αν αργήσεις στη δουλειά; Τα επίπεδα του άγχους θα είναι χαμηλά.

2. Η τεστοστερόνη του είναι στα ύψη

Το πρωί τα επίπεδα της τεστοστερόνης στο αντρικό σώμα είναι πολύ πιο υψηλά σε σχέση με τις βραδινές τιμές.Οπότε έχει κι εκείνος πιο πολύ όρεξη, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια. Καλό ακούγεται και αυτό!

3. Σε γυμνάζει

Δεν είναι ολοκληρωμένη προπόνηση (εκτός αν έχετε πραγματικά ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΙΑ), ωστόσο το πρωινό σεξ αποτελεί κι αυτό μία μορφή άσκησης. Μισή ώρα σεξ ίσον 90 θερμίδες μείον για τα κορίτσια και 120 για τα αγόρια αντίστοιχα, τα οποία καίγονται πάνω απ’ όλα ευχάριστα.

4. Είναι πιο άνετο επειδή είστε ήδη στο κρεβάτι

Είστε ήδη αγκαλιά, χαλαροί και τα σώματά σας είναι ζεστά. Δεν είναι πιο εύκολο να κάνεις σεξ και άνετο μάλιστα;

5. Σε κάνει πιο υγιή

Το σεξ όποτε και να το κάνεις είναι ωφέλιμο για την υγεία, αλλά το πρωί ακόμα περισσότερο. Γιατί το πρωί είναι που γίνεται η μεγαλύτερη παραγωγή οιστρογόνων και τεστοστερόνης αντίστοιχα, τα οποία χαλυβδώνουν το δέρμα σου και αυξάνουν το προσδόκιμο νεότητας. Τα μαλλιά, τα νύχια δυναμώνουν, ενώ ενισχύονται οι άμυνες του ανοσοποιητικού.

Και στην τελική γιατί να είμαστε μίζερες και να μην το δοκιμάσουμε;

Διαβάστε επίσης:

Πότε η διαφορά ηλικίας αποτελεί πρόβλημα για ένα ζευγάρι!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>