5 Ψέματα των αντρών για να σε ρίξουν στο κρεβάτι!

psemata_antrwn

To ψέμα δυστυχώς είναι συνώνυμο της ανθρώπινης φύσης! Οι γυναίκες λένε ψέματα για την ηλικία, τα κιλά τους και για το πόσα λεφτά χαλάνε σε ψώνια, τα παιδιά λένε ψέματα για το σχολείο και οι άντρες απλά λένε ψέματα στις γυναίκες , πόσο μάλλον για να σε ρίξουν στο κρεβάτι!

Ακολουθεί σκονάκι με τα 5 πιο συνηθισμένα ψέματα των αντρών όταν θέλουν να σε βγάλουν από τα ρούχα σου.

Δες παρακάτω :

1. Δεν είμαι σε φάση να κάνω σχέση αυτή την περίοδο.

Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν ποτέ δεν είναι έτοιμοι για σχέσεις για τον λόγο ότι δεν θέλουν δεσμεύσεις.
Η ατάκα αυτή σημαίνει πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν σεξ. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Θα ζήσουν ελεύθερα πουλιά που λέει και το γνωστό άσμα !

2. Έχω σχέση

Αυτή η περίπτωση ίσως δεν είναι και ακριβώς ψέμα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν σ θέλει μόνο για σεξ. Εννοείτε πως αυτό θέλει. Ίσως δεν τα πάει καλά με την κοπέλα του ίσως θέλει μια περιπετειούλα αλλά σε καμία περίπτωση δεν αφήνει τις “σταθερές αξίες “ για ένα sex.

3. Δε σε θέλω μόνο για σεξ

ΨΕΜΑ ! ΨΕΜΑ ! ΨΕΜΑ !
Αν δεν σε ήθελε μόνο για σεξ, τότε δε θα ένιωθε και την ανάγκη να στο τονίσει.

4. Έχω σχέση αλλά δεν τα πάμε καλά και θέλω να χωρίσω

Κορίτσια αυτή η περίπτωση συνήθως συνοδεύεται από ατάκες του τύπου «Δε θέλω την πληγώσω γι’ αυτό της το φέρνω σιγά σιγά» και αλλά τέτοια που απορώ γιατί μπλέκουμε με τέτοιους τύπους; Δε θέλω σε σοκάρω αλλά περνάει μια χαρά με τη σχέση του και δεν έχει κανένα σκοπό να χωρίσει.

5. Θα βγω απόψε, δε σου λέω να έρθεις γιατί θα είμαστε αντροπαρέα και θα βαρεθείς

Δε σε συστήνει ποτέ σε κανέναν. Δεν έχεις γνωρίσει ποτέ τους φίλους του ούτε, φυσικά, αυτός τους δικούς σου. Δε θέλω να σε προβληματίσω (εντάξει, θέλω λίγο) αλλά αυτό κάτι σημαίνει.
Αν ατάκες του τύπου «Δεν έχω καλή σχέση με το τηλέφωνο», «Θα βγω με τους φίλους μου. Θα σου στείλω όταν τελειώσω μήπως περάσω να τα πούμε »
τότε γνωστό το παραμύθι !

Ελπίζω να βοήθησα έτσι ώστε μην την πατήσεις την επόμενη φορά.
Και κορίτσια μακριά από αυτούς τους άντρες!

Διαβάστε επίσης:

Πως θα του χαρίσεις το καλύτερο σεξ της ζωής του!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>