Πως να δείχνεις όμορφη και λαμπερή σε κάθε ηλικία!

pws_na_deixneis_omorfh

Μπορεί σε κάθε ηλικία οι ανάγκες της γυναικείας επιδερμίδας να διαφοροποιούνται όμως υπάρχουν κάποιες καθημερινές συνήθειες που χρειάζεται να ακολουθείς όσο χρονών και αν είσαι αν θέλεις να έχεις λαμπερό δέρμα σε κάθε ηλικία.

Μην ξεχνάς το νερό

Το νερό είναι η βασική πηγή ενυδάτωσης για το σώμα αλλά και το δέρμα σου. Γι’ αυτό τα οκτώ ποτήρια νερού θα πρέπει να είναι ο βασικός καθημερινός στόχος σου. Βέβαια λάβε υπόψη ότι όταν ο καιρός είναι πιο ζεστός ή ιδρώνεις λόγω άθλησης ή άλλης δραστηριότητας χρειάζεσαι περισσότερο νερό.

Ψάρι, ψάρι, ψάρι

Φρόντισε να το εντάξεις τουλάχιστον 2 φορές την βδομάδα στο διαιτολόγιο σου προτιμώντας κυρίως τα λιπαρά ψάρια γιατί είναι πλούσια σε ω-λιπαρά που μεταξύ άλλων εξασφαλίζουν λάμψη στο δέρμα σου και πρόληψη της ξηροδερμίας.

Φόρα καπέλο

Κανονικά αντηλιακό πρέπει να φοράς όλο το χρόνο όταν βγαίνεις έξω την ημέρα όποια κι αν είναι η ηλικία σου. Επειδή όμως είναι πιθανό να μην τηρείς αυτόν τον κανόνα καθιέρωσε μια άλλη συνήθεια. Το καπέλο. Ιδιαίτερα τις ώρες έντονης ηλιοφάνειας φρόντισε να το φοράς καθώς προστατεύει το δέρμα του προσώπου σου από τον ήλιο που αποτελεί έναν βασικό παράγοντα γήρανσης της επιδερμίδας.

Ποτέ για ύπνο βαμμένη

Όποια κι αν είναι η ηλικία σου ξέρεις ότι ο καλός καθορισμός του προσώπου είναι η βασική κίνηση για να ξυπνήσεις το πρωί με λαμπερό δέρμα. Γι’ αυτό μην τον παραλείπεις ποτέ όσο κουρασμένη και αν είσαι.

Πηγή: Thrive Global.gr

Διαβάστε επίσης:

Απαλλαγείτε εύκολα και γρήγορα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα!

Comments

comments