Πώς γίνεται η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους!

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η κοσμητική ιατρική έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Η ομορφιά έχει γίνει μια προσιτή πολυτέλεια. Όλα τα ινστιτούτα ομορφιάς παρέχουν προγράμματα με ευνοϊκούς όρους βοηθώντας μας να διατηρήσουμε τη νεότητά μάς και την ομορφιά μάς. Μια θεραπεία που πρόσφατα δοκιμάσαμε για να έχουμε προσωπική άποψη είναι η Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους. Το πρόσωπο σε λίγα λεπτά της ώρας είναι φρέσκο, απαλλαγμένο από σμήγμα, δυσχρωμίες και μικρές ρυτίδες.
Ο δερματολογικός καθαρισμός προσώπου περιλαμβάνει 3 στάδια:

Ήπια δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους (microdermabrasion) ή με διαμάντι, ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.
Εξαγωγή σμήγματος κάτω από άσηπτες συνθήκες με τη χρήση φαγεσωροεξαγωγέα. Αφαιρείται ανώδυνα το σμήγμα με τη χρήση αποστειρωμένων ιατρικών εργαλείων.
Βαθιά ενυδάτωση της περιοχής με ειδικές επανορθωτικές κρέμες.

Με την Δερμοαπόξεση μικροκρυστάλλων ή με διαμάντι πετυχαίνουμε:

Βαθύ ιατρικό καθαρισμό προσώπου, στήθους ή ράχης

Απολέπιση και απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας

Λείανση και βελτίωση της υφής του δέρματος

Λάμψη και μείωση των πανάδων

Λείανση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών

Μείωση των ουλών ακμής

Ανάπλαση και σύσφιξη με δημιουργία καινούριου κολλαγόνου

Καλύτερη ροή της λέμφου και μείωση των οιδημάτων (πρηξίματα)

Οι συχνότερες περιοχές που κάνουμε δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι το πρόσωπο, λαιμός, ντεκολτέ, ράχη, χέρια, αλλά και όπου αλλού στο σώμα μας θέλουμε αναζωογόνηση και βελτίωση της υφής του.

Δεν πονάει καθόλου. Στη συνέχεια θα σάς βάλουν μια κρέμα αντισηπτική και τέλος μια μάσκα ενυδάτωσης. Η διαφορά θα είναι εμφανής. Για καλύτερα αποτελέσματα καλό θα ήταν να αγοράσετε ένα πακέτο συνεδριών βασισμένο στις προσωπικές σας ανάγκες.  Ακόμη και με την πρώτη συνεδρία τα αποτελέσματα θα σας καταπλήξουν.

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!