Κορσέδες: Πώς να φορέσεις το must αξεσουάρ της άνοιξης!

Οι κορσέδες είναι στη μόδα, αλλά όχι τόσο με τη λογική του τοπ όσο του αξεσουάρ που φοριέται σαν ζώνη. Αν σας αρέσει το συγκεκριμένο trend, τότε πειραματιστείτε άφοβα…

Μπορείτε να τη συνδυάσετε με τα στενά σας φορέματα για ένα απόλυτα θηλυκό look, με τον κλασσικό συνδυασμό πουκάμισο – pencil φούστα για να δώσετε έναν πιο ακραίο χαρακτήρα στο look ή πάνω από τα πανωφόρια σας για να τονίσετε τη μέση σας.

Μπορούμε φορώντας ένα κορσέ να δείχνουμε κομψές και εντυπωσιακές, αρκεί να κάνουμε τις σωστές στιλιστικές επιλογές!

Ο κορσές έκανε την εμφάνιση του το 1830.

Την εποχή εκείνη υπήρχε η πεποίθηση ότι η γυναίκα ήταν ένα πολύ εύθραυστο πλάσμα το οποίο χρειαζόταν βοήθεια για να μπορεί να στέκεται όρθια.

Ο κορσές είναι ένα ρούχο εντυπωσιακό που προβάλλει αρκετά το γυναικείο μπούστο και θέλει αρκετή προσοχή ώστε η τελική εμφάνιση να μην δείχνει προκλητική.

Η αλήθεια είναι πως θέλει μια αδύνατη μέση και ένα σώμα όχι υπερβολικά τσουπωτό.

Προσέξτε μόνο σε μια έντονη σε χρώμα ζώνη το υπόλοιπο ντύσιμο να είναι σε ήσυχους τόνους και τις φαρδιές – τύπου κορσέ ή από 5 εκατοστά και πάνω – , που φοριούνται μόνο στη μέση ή κάτω από το στήθος!

Δείτε μερικές προτάσεις όπως τις είδαμε να φοριούνται από celebrities και κάντε τους δικούς σας πειραματισμούς.

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>