Γίνε η καλύτερη σύντροφος που είχε ποτέ!

kalyterh_syntrofos

Φυσικά και θέλεις να είσαι η καλύτερη σύντροφος που είχε ποτέ! Όλες οι γυναίκες έχουν έστω και λίγο εγωισμό μέσα τους.

Εννοείται ότι θέλεις να είσαι καλύτερη από την πρώην του και από οποιαδήποτε άλλη.

Στην αρχή της σχέσεις όλες μα όλες οι γυναίκες, επιδιώκουν να μάθουν τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια για την πρώην σύντροφο του αγαπημένου τους.

‘Ετσι και εσύ έχεις μπει σ΄αυτή τη διαδικασία και αρχίζεις να σκαλίζεις το παρελθόν. Πως φερόταν εκείνη, τι της άρεσε να κάνει γιατί χώρισαν… Κάνεις τη ζωή του αγαπημένου σου αλλά και της πρώην του φύλλο και φτερό!

Επειδή καταλαβαίνω πως νιώθεις έχω να σου δώσω τις καλύτερες συμβουλές για να του μείνεις αξέχαστη!

1.Να του δείχνεις ότι τον εκτιμάς

Κάνε πράγματα για εκείνον που ξέρεις ότι του αρέσουν. Φρόντισε τον και συζήτησε μαζί του για ότι τον απασχολεί. Να είσαι δίπλα του και να του το δείχνεις με κάθε τρόπο!

2.Θέλει τον χώρο και το χρόνο του

Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να μένουν κάποιες ώρες μόνοι τους και να κάνουν πράγματα για τον εαυτό τους. Να είσαι χαλαρή και όχι πιεστική!

3.Πρόσεχε τον εαυτό σου

Φρόντισε την εμφάνιση σου και μην την παραμελείς. Φυσικά και θα υπάρξουν φορές που ο καλός σου θα σε δει με τη φόρμα του σπιτιού και το μαλλί ανακατεμένο αλλά αυτό δεν πρέπει να σου γίνει συνήθεια. Μην ξεχνάς ότι οι άντρες έχουν αδυναμία στις περιποιημένες γυναίκες!

4.Να είσαι σέξι

Να τον τρελαίνεις στο κρεβάτι δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα. Σκοπός μας είναι να μη σε συγκρίνει με καμία άλλη και να σε θέλει κάθε μέρα όλο και πιο πολύ! Όποτε μη φοβηθείς να κάνεις πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει!

5.Να είσαι ειλικρινής

Να είσαι ξεκάθαρη απέναντι του. Να του λες αυτό που νιώθεις και αυτό που αισθάνεσαι! Όλοι σιχαίνονται τα ψέματα και πόσο μάλλον όταν προέρχονται από τον σύντροφό τους.

Διαβάστε επίσης:

Πως να τον τρελάνεις σε 4 απλά βήματα!

Comments

comments