5 Μυστικά για να τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου!

pws_na_ton_kaneis_na_kollhsei_mazi_soy

Σήμερα θα αναλύσουμε ένα θέμα που απασχολεί της περισσότερες γυναίκες! Φίλη μου, σίγουρα και εσύ έχεις αναρωτηθεί κάποια στιγμή πως θα κάνεις τον άντρα που σε ενδιαφέρει να κολλήσει μαζί σου! Εγώ λοιπόν είμαι εδώ για να σου δώσω κάποιες χρήσιμες συμβουλές για να τον κατακτήσεις!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

1.Μην είσαι πιεστική

Οι περισσότερες από εμάς έχουμε ένα κακό ελάττωμα! Πολλές φορές γινόμαστε πιεστικές και καταλήγουμε να χάνουμε τον σύντροφό μας πριν καλά καλά το καταλάβουμε! Η συμβουλή μου είναι να χαλαρώσεις και να δεις τα πράγματα με άλλη ματιά! Θυμήσου πως οι άντρες δεν αντέχουν τις πιεστικές και γκρινιάρες γυναίκες!

2.Κάνε και λίγο την αδιάφορη

Φυσικά δεν εννοώ να τον «γράψεις» τελείως απλά κάνε τον να πιστέψει πως η ζωή σου δεν περιστρέφεται γύρω από εκείνον! Είσαι μια νέα γυναίκα με πολλά ενδιαφέροντα και κοινωνική ζωή! Να δεις μετά πως θα τρέχει!

3.Μην ανέχεσαι την κακή του συμπεριφορά

Ο σεβασμός είναι το Α και το Ω σε μια σχέση! Αν του επιτρέπεις να σου φέρεται άσχημα τότε λυπάμαι που στο λέω έτσι είσαι άξια της μοίρας σου! Βάλε τα όρια σου όσο είναι νωρίς και δείξ’ του τι αξίζεις! Πρέπει να φέρεσαι δυναμικά για να κερδίσεις τον σεβασμό του! Άκουσέ με και δεν θα χάσεις!

4.Να τον κάνεις να νιώθει χρήσιμος 

Μην του τα προσφέρεις όλα στο χέρι γιατί εκτός από το ότι θα τον καλομάθεις θα σε θεωρεί και δεδομένη! Άφησε τον να πάρει κάποια πράγματα μόνος του και να πάρει πρωτοβουλίες! Κατά βάθος οι άντρες θέλουν να είναι αρχηγοί!

5.Άστον να βγει με τους φίλους του

Μην γκρινιάζεις και άστον να βγει με την παρέα του και κάνε και εσύ το ίδιο! Δε σημαίνει ότι επειδή είστε μαζί πρέπει να είστε και αυτοκόλλητοι! Δώσ’ του την ελευθερία που σου ζητάει και μη φοβάσαι! Θα το εκτιμήσει!

Διαβάστε επίσης:

5 Σημάδια ότι ο σύντροφός σου σε απατάει!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>