Πως να του δείξεις ότι τον θέλεις χωρίς να φανείς απελπισμένη!

pws_na_mh_fainesai_apelpismenh

Τον θέλεις; Το μυστικό είναι να φερθείς έξυπνα για να τον κερδίσεις! Πως θα το κάνεις μα φυσικά με τα μηνύματα που θα του στείλεις!

Οι άντρες θέλουν ειδικό χειρισμό!

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και κέρδισε τον! Δεν θέλει κόπο… θέλει τρόπο!

Μη στέλνεις ποτέ απανωτά μηνύματα!

Ειδικά όταν δεν έχεις λάβει απάντηση από το προηγούμενο! Τα πολλά και απανωτά μηνύματα είναι μεγάλο σημάδι απελπισίας και θα σου έλεγα να τα αποφύγεις! Αν θέλει θα σου απαντήσει, αν όχι δε χάθηκε και ο κόσμος!

Μην του στέλνεις μηνύματα όταν έχει δουλειά

Καλό θα ήταν αν σου πει ότι έχει δουλειά να μην τον τρελάνεις στα μηνύματα γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να του σπάσεις τα νεύρα! Χαλάρωσε! Όταν έχει χρόνο θα σου στείλει εκείνος μην τον πιέζεις!

Μην του στέλνεις μηνύματα μέσα στη νύχτα

Άλλο ένα σημάδι απελπισίας! Θα σε συμβούλευα να του στέλνεις μηνύματα κατά κύριο λόγο το πρωί! Το βράδυ απλά άφησέ τον να σε ψάξει εκείνος!

Μην απαντάς κατευθείαν στα μηνύματα του

Άστον να περιμένει και λίγο δε θα πάθει τίποτα! Έχεις και εσύ τη ζωή σου, τη δουλειά σου και τις φίλες σου! Δεν είσαι όλη την ημέρα πάνω από ένα τηλέφωνο να περιμένεις μήνυμα του… λέμε τώρα…

Μην του στέλνεις μηνύματα όταν είναι έξω με τους φίλους του

Αν σου πει ότι έχει βγει με την παρέα του καλό θα ήταν να μη του στείλεις κάποιο μήνυμα! Άστον να περάσει καλά με την παρέα του και μην γίνεσαι φορτική! Βγες και εσύ μια βόλτα με τις φίλες σου!

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι τα αρνητικά των σχέσεων!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>