Χώρισες και θέλεις να φτιάξεις εκ νέου τη ζωή σου; 15 μυστικά για να βρεις την κατάλληλη!

sxeseis xwriseΧώρισες και τι έγινε φίλε μου; Η μισή Ελλάδα είναι χωρισμένη. Αυτό δε σημαίνει πως δε δικαιούσαι να φτιάξεις εκ νέου τη ζωή σου.

Ναι, καταλαβαίνω πως η αυτοπεποίθησή σου είναι στα τάρταρα και φοβάσαι να ξαναμπείς στο παιχνίδι των σχέσεων αλλά όποιος φοβάται και δεν αποτολμά να κάνει μια κίνηση ματ προκειμένου να εκπλήξει πρώτα τον εαυτό του και μετά τους γύρω του είναι χαμένος από χέρι.

Για να μπορέσεις να βγεις από το τούνελ της μελαγχολίας και να αποκτήσεις ξανά διάθεση για φλερτ είναι καλύτερο να ακούσεις μια γυναικεία άποψη. Σωστά; Πώς θα μιλούσες σε μια φίλη; Κάτι ανάλογο.

Αν ήσουν ο κολλητός μου θα σου έλεγα τα εξής:

Σκέψου σοβαρά γιατί χώρισες. Πού ήσουν εσύ λάθος και ανεπαρκής. Φρόντισε να καταλάβεις πολύ καλά τα λάθη σου ώστε να μην τα επαναλάβεις

Μείνε όσο διάστημα σου χρειάζεται μόνος για να χωνέψεις το χωρισμό. Η λογική της ρήσης «ο έρωτας με έρωτα περνάει», είναι σωστή αλλά όχι στο καπάκι. Για να έχει ελπίδες μια σχέση να ευδοκιμήσει θέλει εσύ να είσαι καλά μέσα σου.

Μη ψάξεις να βρεις το αντίγραφο της πρώην σου. Απεγκλωβίσου από την εικόνα της γιατί έτσι ο νους σου θα είναι κολλημένος σ’ αυτήν. Επίσης, είναι άδικο να συγκρίνεις τη νέα σου σύντροφο με την παλιά.

Αν έχεις αφήσει τον εαυτό σου, έχεις πάρει κιλά και είσαι ατημέλητος δε θα αρέσεις σε καμία. Αν εσύ δε νιώθεις καλά με την εικόνα σου η δύναμη της έλξης θα κοιμάται του καλού καιρού.

Αν έχεις άλυτα θέματα με παιδιά, οικογένεια, οικονομικές υποχρεώσεις κλπ προσπάθησε να τα βάλεις σε μια τάξη. Καμία γυναίκα δεν έχει διάθεση στην αρχή μιας σχέσης να σε βλέπει κακόκεφο και γεμάτο νεύρα.

Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Προσπάθησε να βλέπεις τους φίλους σου, να πηγαίνεις εκδρομές και γενικότερα να έχεις κοινωνική ζωή.

Μη θεωρείς τον εαυτό σου άτυχο και ανίκανο να ευτυχήσει. Η ευτυχία είναι δική μας απόφαση και στάση ζωής.

Μη ψάχνεις για το άλλο σου μισό αλλά το ολόκληρό σου. Κανένας δεν πρέπει να είναι το δεκανίκι του άλλου.

Ανάλογα με τον τύπο της σχέσης που αναζητάς γίνε μέλος σε ομάδες, κοινωνικά δίκτυα κλπ.

Να είσαι ειλικρινής πρώτα με τον εαυτό σου και μετά με τις κοπέλες που γνωρίζεις.

Μη δείχνεις απελπισμένος και  υπερβολικά διαθέσιμος. Ξενερώνει και πιέζει.

Δώσε το σωστό χρόνο στην κοπέλα που θα γνωρίσεις αλλά και στον εαυτό σου να γνωριστείτε. Μη πιέζεις καταστάσεις.

Να είσαι χαλαρός και πάντα ευδιάθετος. Δε ξέρεις πότε και πού θα γνωρίσεις την κοπέλα των ονείρων σου.

Μην παρουσιάζεις έναν ψεύτικο εαυτό, απλά για να είσαι συμπαθής. Οι σχέσεις βασίζονται στην πραγματική μας εικόνα και όχι στην πλασματική.

Αν η προσπάθεια που θα κάνεις δεν πέτυχε δε σημαίνει πως είσαι ανίκανος να βρεις μια καλή και σωστή σύντροφο. Όλα είναι θέμα τύχης και υπομονής. Ο έρωτας δεν είναι κονσέρβα ντομάτα που μάς λείπει και πάμε στο σούπερ μάρκετ να την πάρουμε.

Ρίξε μια ματιά εδώ, σίγουρα το έχεις παρατηρήσει!!!

Κάποιες μέρες βρίσκεις τη μυρωδιά της συντρόφου σου κάπως… πιο sexy; Δες γιατί!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>