Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβεις αν είσαι καλή στο σεξ!

epidwseis_sto_sex

Αναρωτιέσαι αν είσαι καλή στο σεξ και αν ο σύντροφός σου το απολαμβάνει όσο και εσύ; Τα παρακάτω σημάδια θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν το αγόρι σου περνάει τόσο καλά όσο και εσύ κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Διάβασε πολύ προσεκτικά τα σημάδια και παρατήρησε τις κινήσεις του!

Η μια φορά δεν του είναι αρκετή

Φυσικά και όταν ζητάει και άλλο σεξ του αρέσει. Αλλά ακόμα και αν δεν ζητήσει δεν σημαίνει ότι δεν του αρέσει. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να τον έχεις εξαντλήσει. Αν λοιπόν είναι τόσο κουρασμένος από τον πρώτο γύρω μπορείς να νιώθεις περήφανη για τον εαυτό σου.

Δεν κοιμάται αμέσως

Μετά το σεξ ο καλός δεν κοιμάται αλλά σε κρατάει αγκαλιά και σε φιλάει. Φυσικά και αυτό είναι ένα πολύ θετικό σημάδι. Με αυτόν τον τρόπο σου δείχνει το πόσο καλά περνάει μαζί σου και σε ευχάριστη με τον τρόπο του για την βραδιά που του χάρισες.

Σε σφίγγει

Αν κατά τη διάρκεια του σεξ νιώθεις τα χέρια του να σε σφίγγουν σε διάφορα σημεία του σώματός σου τότε μάλλον κάτι κάνεις πολύ καλά! Με αυτόν τον τρόπο οι άντρες δείχνουν την ικανοποίηση τους!

Σου λέει συνέχεια ότι τον τρελαίνεις

Το λέει και το εννοεί! Αν μετά το σεξ το μόνο που ξεστομίζει είναι ότι έχει τρελαθεί μαζί σου και ότι τρελάθηκε με το σεξ που κάνατε τότε τον έχεις μαγέψει! Είσαι σίγουρα μια ιέρεια του σεξ!

Διαβάστε επίσης:

Πως θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματα στο σεξ!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>