4 Σημάδια που δείχνουν ότι δεν είναι έτοιμος για σχέση!

antras_kai_sxeseis

Βγαίνετε και περνάτε καλά μαζί. Εσύ έχεις αρχίσει και την πατάς μαζί του και θέλεις κάτι πιο σοβαρό μαζί του. Όμως πόσο σίγουρη είσαι ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο κατάλληλος για εσένα;

Καλό θα ήταν πριν αρχίσεις να δένεσαι μαζί του ακόμα περισσότερο και να κάνεις σχέδια για το κοινό σας μέλλον, να παρατηρήσεις πολύ προσεκτικά τις κινήσεις του για να καταλάβεις αν όντως αξίζει να ξεκινήσεις μια σοβαρή σχέση μαζί του.

Παρακάτω θα βρεις κάποια σημάδια τα οποία θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου δεν είναι κατάλληλος για σοβαρή σχέση!

Φλερτάρει συνεχώς

Του αρέσει το φλερτ και το “παιχνίδι” με τις γυναίκες και δεν το κρύβει.

Προφανώς και δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για εκείνον και κάθε φορά που βγαίνει με τους φίλους του, τρέμει η καρδούλα σου μη τυχόν και κάνει κάτι με άλλη κοπέλα! ]

Καλύτερα να απομακρυνθείς όσο είναι καιρός!

Ξεχνάει τις υποσχέσεις που σου δίνει

Τη μια μέρα σου υπόσχεται ότι θα περάσετε μαζί ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο και την επόμενη κανονίζει να περάσει το διήμερο βλέποντας μπάλα με τους κολλητούς του.

Δυστυχώς αυτό δείχνει ότι δεν σε υπολογίζει και πολύ και πως δεν είσαι τόσο σημαντική για εκείνον ώστε να θέλει να σου αφιερώσει δυο μέρες.

Είναι μαμάκιας

Κοίτα οι περισσότεροι άντρες είναι αλλά ο δικός σου έχει ξεπεράσει τα όρια! Επιτρέπει στη μαμά του να κάνει κουμάντο μέχρι και στην ερωτική του ζωή!

Γι’ αυτό το λόγο άμα θέλεις να κάνεις σχέση μαζί του πρέπει να πάρεις πρώτα την έγκριση της μαμάς του!

Απλά φύγε… Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο!

Σου κάνει παρατηρήσεις για την εμφάνισή σου

Εντάξει δε λέω όλοι οι άντρες θέλουν να έχουν μια περιποιημένη και εμφανίσιμη κοπέλα δίπλα τους αλλά ο δικός σου επεμβαίνει μέχρι και στο πως θα χτενίσεις τα μαλλιά σου!

Σύμφωνα με έρευνες οι άνθρωποι που δίνουν τόσο μεγάλη σημασία στην εμφάνιση των άλλων βαριούνται εύκολα.

Σίγουρα δεν θέλεις να κάνεις σχέση με κάποιον που γνωρίζεις από την αρχή ότι θα σε βαρεθεί!

Διαβάστε επίσης:

Ποιο είναι το μυστικό για να τον τρελάνεις στο κρεβάτι!

Comments

comments