Πυκνές και μακριές βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο; Κι όμως γίνεται με μια απλή σπιτική συνταγή!

Πυκνές και μακριές βλεφαρίδες, το όνειρο κάθε γυναίκας.

Μπορούν να γίνουν με αρκετές στρώσεις μάσκαρα ή με φυσικό τρόπο. Μπορείς να χρησιμοποιείς τη συνταγή στις βλεφαρίδες σου μέρα παρά μέρα αν είναι πολύ αδύναμες και θα δεις άμεσα και εκπληκτικά αποτελέσματα!

Πλούσιες, μακριές, υγιείς βλεφαρίδες που τονίζουν το βλέμμα και δίνουν έμφαση στο πιο εκφραστικό σημείο του προσώπου, τα μάτια. Αν κατά λάθος κυλίσει το καστορέλαιο στο μάτι, θα μας τσούξει. Σ’ αυτή την περίπτωση ρίχνουμε άφθονο νερό ή χρησιμοποιούμε μια αμπούλα με φυσικά δάκρυα, για να καθαρίσει.

Καστορέλαιο και ελαιόλαδο

Το καστορέλαιο όπως και το ελαιόλαδο είναι από τα πιο αποτελεσματικά φυσικά έλαια για την γρήγορη ανάπτυξη της τρίχας και κατ’ επέκταση των βλεφαρίδων, που χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες στην περιποίηση της γυναικείας ομορφιάς.

Λίγο πριν κοιμηθείτε το βράδυ, πλύνετε τα μάτια σας και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά βλεφαρίδες. Εφαρμόστε λίγο καστορέλαιο ή ελαιόλαδο, χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι βαμβάκι ή μια μπατονέτα, από τις ρίζες των βλεφαρίδων σας έως τις άκρες και κάντε ελαφρύ μασάζ. Να είστε προσεκτικές κατά την εφαρμογή του, για να μην έλθει σε επαφή με τα μάτια σας.

Αφήστε το να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Το πρωί καθαρίστε το πρόσωπό σας όπως συνηθίζετε και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε βράδυ, μέχρι να δείτε βελτίωση.

Σας ενδιαφέρει!!!

4 σούπερ tips για να αποκτήσεις το “αβυσσαλέο” ντεκολτέ των Celebrities!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>