Έχεις σκεφτεί πως τα ρούχα σου μπορούν να σε δείχνουν πιο μικρόσωμο και άχαρο;

Ένας μυώδης και ψηλός άντρας πάντα τραβάει την προσοχή των γυναικών. Γοητεύει γιατί φαντάζει υγιής και δουλευταράς (λέμε τώρα).  Αυτό βέβαια προϋποθέτει ατέλειωτες ώρες γυμναστικής και βέβαια κορμοστασιά που ο καλός Θεούλης σου έδωσε απλόχερα.

Πώς όμως εσύ ο πιο μικρόσωμος άντρας μπορείς να δείχνεις πιο  μυώδης και αθλητικός;

Έχεις σκεφτεί πως τα ρούχα σου μπορούν να σε δείχνουν πιο μικρόσωμο και άχαρο;

Χωρίς υπερβολές τύπου «φουσκώνω στήθος – ρουφάω κοιλιά», μια καλή στάση του σώματος μπορεί να σας κάνει αυτόματα να δείχνεις πιο ψηλός, πιο μυώδης και με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Όμως και το ανάλογο ντύσιμο κάνει δουλειά και να σε παρουσιάζει πιο γυμνασμένο και μπρατσαρά.

Η σωστή απάντηση είναι πως το ντύσιμο μπορεί όντως να σε βοηθήσει να αναδείξεις το κορμί σου και  να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου μυικού όγκου.

Αυτό που δεν μπορεί να κάνει το ντύσιμο είναι να σου χαρίσει γυμνασμένο σώμα. Γι’ αυτό θα πρέπει να κοπιάσεις εσύ.

Ωστόσο, ένα  ελαστικό μικρότερο νούμερο θα αγκαλιάσει τα χέρια σου και θα αναδείξει τους μυς καλύτερα από ένα υπερμέγεθες μπλουζάκι.

Πού να δώσεις βάση και προσοχή:

1. T-shirts:

Σωστό μέγεθος φίλοι μου! Ούτε πολύ φαρδιά γιατί κόβουν κοιλίτσες, αλλά ούτε και πολύ στενά που τονίζουν εκείνα τα παχάκια της μέσης. Ιδανικά αναζήτησε ελαστικά μπλουζάκια με στενή εφαρμογή στους ώμους και πιο φαρδιά στο ύψος της μέσης και της κοιλιάς.

2. Μανίκια:

Τα μανίκια σε ένα κοντομάνικο μπλουζάκι θα πρέπει να είναι αρκετά κοντά και να σταματούν εκεί που το μπράτσο σου είναι πιο χοντρό σε περίμετρο, ώστε να μοιάζουν πως το “κόβουν”. Οι πλαϊνές δε θα πρέπει να ακουμπούν τους ώμους γιατί τότε το ρούχο πάλι θα μοιάζει φαρδύ και σακουλιασμένο.

3. Προτίμησε μπλουζάκια με “V” κόψιμο.

Το σχήμα “V” στο λαιμό δημιουργεί την ψευδαίσθηση πως έχετε μεγαλύτερο πλάτος στην πλάτη και στο στέρνο και γυμνασμένους ώμους. Βέβαια, αν η τρίχα είναι δεύτερο φυσικό πουλοβεράκι- να το σκεφτείς- γιατί το θέαμα είναι άθλιο.

4. Αγόρασε μπλουζάκια με οριζόντιες ρίγες

γιατί οι οριζόντιες ρίγες -σε αντίθεση με τις κάθετες-προσθέτουν όγκο. Αν έχεις κοιλάκια στη κοιλίτσα θα κάνεις το αντίθετο.

Καλά ψώνια και πολλές -πολλές κατακτήσεις!

Φίλε άντρα, το Efi’s Secrets είναι δίπλα σου και σε συμβουλεύει:

9+1 αποδείξεις πώς η κοπέλα σου ετοιμάζεται να σε μεταμορφώσει σε… τάρανδο!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Comments

comments