Σάββατο 22 Απριλίου: Θέλεις να μάθεις πώς γίνεται το ταντρικό μασάζ;

Το Σάββατο 22 Απριλίου, στις 12:30, θα πραγματοποιηθεί στο iSoul Yoga το πρώτο Workshop για την εκμάθηση Ταντρικού μασάζ με την Ελένη Πρέκα.

Το ταντρικό μασάζ είναι η φυσική υπόσταση αυτής της αγκαλιάς. Βασίζεται στην αφύπνιση όλων των επιπέδων της ανθρώπινης ενέργειας.

Περιλαμβάνει το αγκάλιασμα και την αποδοχή κάθε σώματος, κάθε συναισθήματος, κάθε σκέψης, κάθε συνήθειας, κάθε πράξης. Και το ξύπνημα της σεξουαλικότητάς μας, της πιο ισχυρής πλευράς της ζωτικότητάς μας.

Το ταντρικό μασάζ, αποτελεί έξοχο θεραπευτικό βοήθημα σε κάθε άνθρωπο με θέματα στον τομέα της αυτοεκτίμησης και επιβεβαίωσής του καθώς και για κάθε θεραπεία σε θέματα εγγύτητας ή δυσλειτουργίες στις κοντινές σχέσεις.

Κατάλληλο εργαλείο για την εξερεύνηση, ωρίμανση και ξεπέρασμα δυσλειτουργιών στον τομέα της διαχείρισης του ερωτισμού και της σεξουαλικότητας.

Η εκμάθηση ταντρικού μασάζ απευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε γυναίκες για εφαρμογή σε άντρες.

Είναι για προσωπική χρήση, οι βασικές οδηγίες πώς να προσφέρετε ένα απολαυστικό μασάζ στον σύντροφό σας.

Οι ενότητες που θα διδαχθείτε είναι οι εξής:

1. Ιερός χώρος, εισαγωγή, τελετουργία.
2. Τεχνική του ταντρικού μασάζ στο lingam.
3. Σεξουαλικές παραστάσεις και μυστικά.
4. Συνταγή για αφροδισιακό λάδι.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ελένη Πρέκα μετά από μια μακρά πορεία στην γιόγκα, ασχολείται τα τελευταία δύο χρόνια ενεργά με την διάδοση της Τάντρα και του Σαμανισμού. Tantra yoga, tantric meditation, tantric love, shamanic dance, mystic dance, chakra dance, shamanic energy medicine, shamanic healings.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: -200h alliance – Durga’s tiger teacher school tantra shamanism (tantra yoga, meditation and shamaning healings) – Ecuador -Erotic Tantric Rituals 30h – Agama Thailand -Tantric Lovers 30h – Agama Thailand -Mystic Dance 30h – Agama Thailand – Dancing Alchemy 30h – Sanctuary Thailand – Nectar Sexual Wisdom 30h – Sanctuary Thailand.
Τιμή συμμετοχής: 60 ευρώ

Απαιτείται προκράτηση (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8089869 ή στο isoylyoga@gmail.com

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!