Σεξ σε δημόσιους χώρους: Ένας στους τέσσερις είναι «επιδειξίας»!

 

Μια αναγνώστριά μας, μας έστειλε μια επιστολή αναφορικά με την έλλειψη φαντασίας του σεξουαλικού συντρόφου της. Ο τύπος δείχνει να είναι αρκετά «μούχλας» και να χρειάζεται ένα πουσάρισμα.

Στον αντίποδα υπάρχουν άνθρωποι που ξυπνά μέσα τους ένα απίστευτο ερωτικό πάθος και ένας σεξομανής χαρακτήρας όταν επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις σε δημόσιους χώρους.

Τότε ξυπνά ο /η πορνοστάρ  και ο/η επιδειξίας της σεξουαλικής μας ζωής και απόδοσης και οι «γυμναστικές επιδείξεις»  χτυπούν κόκκινο. Ένας στους τέσσερις, όπως προκύπτει από έρευνα, είναι «επιδειξίας» της σεξουαλικής του ζωής!

Ίσως φίλες και φίλοι  μου τώρα που μπήκε καλοκαιράκι και όλοι ξεχυνόμαστε σε πάρκα, συναυλίες σε εξωτερικούς χώρους αλλά και παραλίες να πρέπει να έρθουμε λίγο πιο κοντά ερωτικά με τον άνθρωπό μας.

Μια εικόνα, το βλέμμα κάποιου που μάς κοιτά και μια σκέψη που ίσως γεννηθεί να είναι αρκετά προκειμένου να τονώσουν τη πεσμένη μας libido.

Εγώ θα έλεγα πως οι έρευνες δεν έχουν καμία αξία, αλλά οι πράξεις της απλής καθημερινότητας.  Μη μου πείτε πως δεν έχετε δώσει δημόσια φιλιά ή χάδια και αυτό δε έχει αρχίσει να λειτουργεί αφροδισιακά γιατί δε θα σάς πιστέψω.

Το να περνάς την εικόνα του ερωτευμένου και του καυτού εραστή ή ερωμένης αρέσει σε όλους…

Όπως προκύπτει από τη μελέτη της ukmedix.com, στην οποία συμμετείχαν 2.010 ενήλικοι Βρετανοί, ένας στους τέσσερις, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είναι «επιδειξίας» της σεξουαλικής του ζωής. Είναι δηλαδή τόσο περήφανος για αυτή που θέλει να έχει και… μάρτυρες.

Συγκεκριμένα:

Το 26% των ερωτηθέντων ισχυρίζεται ότι του αρέσει να «γνωστοποιεί» στους γύρω του την σεξουαλική του ζωή.

Το 56% παραδέχεται ότι έχει κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο.

Ένας στους τρεις παραδέχεται ότι οι γείτονές του θα τον ακούνε αρκετά κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Στην ερώτηση για το αν τους έχουν «πιάσει επ’ αυτοφώρω», το 62% των επιδειξιών απάντησε θετικά και από αυτούς το 13% ισχυρίστηκε ότι έγινε και από άτομο της οικογένειάς τους.

Όσο για το γιατί αναζητούν… μάρτυρες στις ερωτικές τους επαφές, τα 2/3 απαντούν ότι απλά τους… συναρπάζει, ενώ το 19% ότι τους εξιτάρει η ιδέα να τους πιάσουν «στα πράσα»

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>