Τα 5 γυναικεία επαγγέλματα που τρελαίνουν τους άντρες!

sexy_gynaikeia_epaggelmata

Όπως εμείς οι γυναίκες έτσι και οι άντρες έχουν το «φετίχ» τους με κάποια γυναικεία επαγγέλματα! Πόσο ταιριάζουν τα γούστα των γυναικών με των αντρών;

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι τα γυναικεία επαγγέλματα που τρελαίνουν τους άντρες και γιατί…

1.Σερβιτόρα

Εντάξει το κλασσικό επάγγελμα που τρελαίνει τους άντρες! Η γλυκιά, χαμογελαστή αλλά και σέξι (στα μάτια των αντρών τουλάχιστον) σερβιτόρα. Η σερβιτόρες αποτελούν το αντικείμενο του πόθου πολλών αντρών κάθε ηλικίας!

2.Κομμώτρια

Το να σε λούζει μια γυναίκα αποτελεί φαντασίωση για κάθε άντρα. Το ισχυρό φύλλο γίνεται αδύναμο μπροστά στην περιποίηση και τη χαλάρωση που του προσφέρει. Οι άντρες λατρεύουν τις κομμώτριες!

3.Αεροσυνοδός

Η φαντασίωση των αντρών όταν βρίσκονται μέσα σε ένα αεροπλάνο. Αναμφισβήτητα μια γυναίκα αεροσυνοδός είναι πάντα περιποιημένη, όμορφη και σέξι! Οι άντρες φυσικά και τρελαίνονται για τις αεροσυνοδούς.

4.Νοσοκόμα

Κλασσικότατο επάγγελμα που αναστατώνει τους άντρες! Όλοι οι άντρες περιμένουν μια σέξι νοσοκόμα να τους κάνει καλά!

5.Γυναίκα Αστυνομικός

Μια γυναίκα άγρια που μπορεί να επιβληθεί στον άντρα. Ένα επάγγελμα που αναστατώνει τους άντρες. Τρελαίνονται όταν φαντάζονται μια γυναίκα με στολή!

Διαβάστε επίσης:

Γίνε η καλύτερη σύντροφος που είχε ποτέ!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>