5 Σημάδια ότι ο σύντροφός σου σε απατάει!

shmadia_apistias

Ναι, θέλεις να ξέρεις! Αν ο σύντροφός σου ξενοκοιτάζει ή ακόμα χειρότερα διατηρεί παράλληλη σχέση, σοβαρή ή επιφανειακή, θέλεις να το μάθεις πρώτη και όχι τελευταία.

Όταν τρυπώσει μέσα σου το σαράκι της ζήλειας και χάσεις την εμπιστοσύνη σου στον σύντροφο σου αρχίζεις να ζεις μέσα στην ανασφάλεια και να κάνεις πράγματα για τα οποία ενδέχεται να μετανιώσεις αργότερα.

Τα σημάδια είναι συνήθως τα ίδια σε όλους κι αν οι ενδείξεις είναι πολλές τότε… λείπουν μόνο οι αποδείξεις για να του μαζέψεις τα μπογαλάκια του σε μια ωραιότατη βαλίτσα και να τον στείλεις πίσω στη μαμά του.

Παρακάτω ακολουθούν τα 5 σημάδια πως σε απατάει ο σύντροφος σου :

1.Συμπεριφέρεται παράξενα

Τη στιγμή που ξεκινάς συζήτηση για τη συμπεριφορά του και πως νομίζεις ότι κάτι τρέχει εξαγριώνεται, δεν θέλει να μπει στη συζήτηση και στο τέλος σε κατηγορεί για τρελή.

2.Δεν κάνετε συχνά σεξ

Θα το καταλάβεις αν ξαφνικά δεν έχει ποτέ όρεξη για σεξ, σου λέει πως είναι νυσταγμένος, πιασμένος, φουσκωμένος και άλλα γεροντίστικα για να σε αποφύγει. Καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν στο βλέμμα του δεν υπάρχει ίχνος ερωτικού ενδιαφέροντος.

3.Αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση

Το επόμενο βήμα είναι η πλήρης ανανέωση της γκαρνταρόμπας του με ότι πιο trendy κυκλοφορεί και η επίσκεψη στον κομμωτή του για το πιο μοντέρνο κούρεμα. Η επένδυση σε ακριβές κολόνιες, aftershave και άλλα ανδρικά καλλυντικά θα πρέπει να σε κάνουν να ξύνεις με νόημα το κεφάλι σου.

4.Σε κρατάει σε απόσταση ασφαλείας από το κινητό του

Παίρνει το κινητό μαζί του ακόμη και για να πάει στο μπάνιο της καφετέριας, το έχει μονίμως στο αθόρυβο, το κλείνει τα βράδια “για να μην σας ενοχλεί” και εννοείται πως δεν ο κωδικός κλειδώματός του είναι επτασφράγιστο μυστικό.

5.Εργασιομανία

Παρόλο που η πολυπόθητη προαγωγή είναι ακόμα πολύ μακριά ο καλός σου αρχίζει να δουλεύει ολόκληρα μερόνυχτα; Είναι πολύ πιθανό η μεγάλη αλλαγή να μην είναι στην δουλειά αλλά στην «δουλειά».

Η απιστία είναι μια πολύ επώδυνη διαπίστωση. Όχι μόνο δείχνει έλλειψη σεβασμού από τον σύντροφο σου, αλλά σε κάνει να νιώθεις και ανεπαρκής στο πλάι του.

Όμως να θυμάσαι πως αν εκείνος σε απατά, εκείνος φέρει την ευθύνη και οφείλει να υποστεί τις συνέπειες για τις πράξεις του. Δεν φταις εσύ για τη δική του κακή συμπεριφορά.

Διαβάστε επίσης:

 Σημάδια ότι δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου και σε κοροϊδεύει!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>