4 Σημάδια που δείχνουν ότι την έχει “πατήσει” μαζί σου!

shmadia_oti_einai_erwteymenos

Οι άντρες πολλές φορές δυσκολεύονται να μιλήσουν για τα συναισθήματα τους, γι’ αυτό προτιμούν να τα δείχνουν με πράξεις. Με απλές κινήσεις που θα τον φέρουν όλο και πιο κοντά στη γυναίκα που του έχει πάρει το μυαλό.

Ποιες είναι οι κινήσεις που κάνει διακριτικά ένας άντρας για να πλησιάσει μια γυναίκα;

Στέλνει συνέχεια μηνύματα

Βρίσκει αφορμές για να στέλνει μηνύματα χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο! Οι άντρες δεν προτιμούν να επικοινωνούν με μηνύματα. Με τους φίλους τους μιλάνε περισσότερο μέσω τηλεφώνου. Οπότε αν ο “δικός” σου είναι όλη μέρα με ένα κινητό στο χέρι και σου στέλνει μηνύματα, τότε την έχει πατήσει άσχημα μαζί σου!

Σε παίρνει τηλέφωνο μέσα στη μέρα

Φυσικά και αυτό δείχνει ότι σε σκέφτεται. Σε παίρνει τηλέφωνο για να σε ακούσει και να έχει μια πιο άμεση επικοινωνία μαζί σου! Οι άντρες δεν έχουν καλή σχέση με το κινητό τους, αν όμως σε παίρνει δυο-τρία τηλέφωνα μέσα στη μέρα τότε σε έχει ερωτευτεί!

Ζητάει τη γνώμη σου για διάφορα θέματα

Ζητάει τη γνώμη σου για το πουκάμισο που θέλει να αγοράσει μέχρι ένα πρόβλημα που προέκυψε στη δουλειά του. Αυτό σημαίνει ότι υπολογίζει τη γνώμη σου και τη λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψιν του. Μόνο ένας ερωτευμένος άντρας το κάνει αυτό.

Προτιμάει να βγαίνει μαζί σου παρά με τους φίλους του

Αν έχει φτάσει σε σημείο να παραμελεί τους φίλους του για να σε δει τότε την έχει δαγκώσει άσχημα τη λαμαρίνα. Οι άντρες θεωρούν τη φιλία ιερή και βάζουν τους φίλους τους πάνω από όλα, αν φτάσουν σε σημείο να τους παραμελούν τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Διαβάστε επίσης:

Τι κρύβεται πίσω από το «like» ενός άντρα!

Comments

comments