Στα 50 μου “έκλεισα” ως γυναίκα και αποσύρθηκα από το παιχνίδι του έρωτα

gynaika

Είμαι μια γυναίκα 50 ετών. Είμαι όμορφη, έχω δουλειά και αρκετούς φίλους. Γενικώς μου αρέσει να διασκεδάζω, να γνωρίζω νέους ανθρώπους αλλά δε θέλω να ασχοληθώ με τους άντρες ερωτικά. Στα 50 μου “έκλεισα” ως γυναίκα και αποσύρθηκα από το παιχνίδι του έρωτα.

Νιώθω, πως δε με ιντριγκάρει η ιδέα των ραντεβού, η αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου, τα “παιχνίδια” και τα τερτίπια προκειμένου να σε ρίξουν στο κρεβάτι κλπ.

Βαρέθηκα όλο αυτό το δήθεν κυνήγι της ευτυχίας που προκύπτει μέσα από τος ερωτικές και συντροφικές σχέσεις.

Μπούχτισα από τα ψέματα και τις ανασφάλειες των ανδρών και δεν έχω καμία όρεξη να φορτωθώ παιδιά από προηγούμενους γάμους καθώς και ψυχολογικά τραύματα από τις νυν συζύγους τους.

Δε νιώθω καν την επιθυμία για σεξουαλική επαφή. Όλα αυτά τα χρόνια χάρηκα τη ζωή μου και απόλαυσα τον έρωτα και τις “αγκαλιές”. Βαρέθηκα τις υποσχέσεις, σιχάθηκα τα ψέματα  για να σε ρίξουν στο κρεβάτι και όλα αυτές τις παιδικές αντιδράσεις προκειμένου να επιβεβαιωθούν.

Απέχοντας από το άθλημα του σεξ ένιωσα απελευθερωμένη. Δε σημαίνει πως δε με φλερτάρουν οι άντρες ή δεν απολαμβάνω αυτή τη διαδικασία.

Δεν αντέχω, όμως, να αναλώνομαι σε ανούσιες σχέσεις, ενώ η ζωή σου δίνει απέραντη χαρά και ευκαιρία να χαμογελάς και να χαίρεσαι την κάθε στιγμή!

Συμβουλεύω όλες τις γυναίκες του κόσμου ανεξαρτήτως ηλικίας να σέβονται τον εαυτό τους, να χαίρονται τη ζωή και να ρουφούν μέχρι το μεδούλι την κάθε στιγμή.

Ολοκληρωμένος, δεν είναι ο άνθρωπος που θέλει να βρίσκεται στο πλαίσιο μιας σχέσης απλά για να είναι κοινωνικά αποδεκτός, αλλά αυτός που δεν κάνει εκπτώσεις και συμβιβασμούς.

Δείτε συγκλονιστικές εξομολογήσεις γυναικών:

Στα 50 μου έμαθα να λέω όχι σε ό,τι μου κάνει κακό και χαλάει τη ψυχολογία μου

Στα 45 ξεκίνησα να ζω!!

«Είμαι 50 ετών και δεν έχω οικογένεια, ακόμη όμως ψάχνω τον έρωτα!»

Comments

comments