Θέλεις ένα ονειρεμένο ραντεβού; Ακολούθησε τα βήματα!

symboyles_gia_ranteboy

Φυσικά και όλες ονειρευόμαστε το ραντεβού με το αγόρι που μας αρέσει, όπως τις ταινίες! Ωραίο εστιατόριο, έξυπνες ατάκες, ματιές όλο νόημα και πάει λέγοντας! Όμως τις περισσότερες φορές προσγειωνόμαστε απότομα στη σκληρή πραγματικότητα!

Πολλές φορές τα ραντεβού μας καταλήγουν σε ένα μεγάλο φιάσκο! Γιατί;;

Γιατί δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στην εμφάνιση μας παρά σε κάποιες λεπτομέρειες που τελικά κάνουν τη διαφορά!

Ποιες είναι αυτές; Ρίξε μια ματιά παρακάτω…

1.Καλύτερα να πάρεις ταξί

Φίλη μου όσο περίεργο και αν ακούγεται θα σε συμβούλευα να πας με ένα ταξί στο ραντεβού σου ακόμα και αν εκείνος προσφερθεί να έρθει να σε πάρει από το σπίτι σου! Ξέρω μπορεί να ακούγεται παράλογο αλλά με αυτό τον τρόπο θα γλιτώσεις κάποια λεπτά αμηχανίας! Δεν θα έχεις το άγχος τι θα πεις όταν μπεις στο αμάξι και μέχρι να φτάσετε στο μέρος όπου θα γίνει το ραντεβού! Άσε που με αυτόν τον τρόπο δείχνεις και πιο ανεξάρτητη!

2.Που θα πάτε

Αν σου πει να διαλέξεις εσύ το μέρος που θα βγείτε καλύτερα να είσαι πολύ προσεκτική στην απάντηση σου! Απέφυγε μέρη όπου πηγαίνατε με τον πρώην σου ή ακόμα και το στέκι που έχεις με την παρέα σου! Καλύτερα να επιλέξεις ένα μέρος ήσυχο! Ένα μέρος που δεν θα σας ενοχλήσει κανείς, θα είστε οι δυο σας και μόνο!

3.Να είσαι ο εαυτός σου

Ξέρω το έχουμε πει πάρα πολλές φορές αλλά δεν παύει να είναι η νούμερο ένα συμβουλή για να πετύχει ένα ραντεβού! Θα σου ξαναπώ λοιπόν, ότι οι άντρες προτιμούν τις αυθόρμητες και αληθινές γυναίκες, γι΄αυτό αν θέλεις να τον εντυπωσιάσεις το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου!

Διαβάστε επίσης:

Τα σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να πάψεις να ασχολείσαι μαζί του!

Comments

comments