12 βήματα για να γίνετε η πιο cool και όμορφη νύφη!

gamos

Επιτέλους έφτασε η στιγμή που θα αρχίσεις να σχεδιάζεις το γάμο σου. Αναμφισβήτητα θέλεις να είσαι πολύ εντυπωσιακή και όμορφη αλλά χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία και συγχρόνως τα νεύρα σου να μείνουν στη θέση σου και να είσαι το κατά το δυνατόν cool.

Είναι γεγονός πως η σωστή οργάνωση και βέβαια οι καίριες αποφάσεις θα συμβάλουν στο να γίνουν όλες οι διαδικασίες αβίαστα.

Εμείς εφιστούμε την προσοχή σου στα εξής παρακάτω και εσείς αν τα ακολουθήσετε θα διαπιστώσετε πως οι διαδικασίες της προετοιμασίας του γάμου σας θα είναι πιο απλές και γρήγορες.

Ιδού τα 12 βήματα για να γίνετε η πιο cool και όμορφη νύφη!

1. Επιλογή του ύφους του γάμου: Ανάλογα την εποχή, την τοποθεσία και την ηλικία βρείτε ένα cncept που σάς εκφράζει. Εκεί θα πατήσετε για το νυφικό, το χτένισμα, τον στολισμό, τις μπομπονιέρες, την τούρτα και τα προσκλητήρια.

2. Κάντε ενδελεχή έρευνα για νυφικά στο ίντερνετ και σε περιοδικά και στη συνέχεια κλείστε ραντεβού σε οίκους νυφικών αφού έχετε καταλήξει στο budget και στο τι ζητάτε ως στιλ. Να έχετε κατά νου ένα +10% στον αρχικό σας προϋπολογισμό.

3. Επιλέξτε το budget του χτενίσματος και του μακιγιάζ. Μπορείτε να γλυτώσετε πολλά χρήματα αν χτενιστείτε στο κομμωτήριο ή ζητήσετε από την κομμώτρια σας να επιμεληθεί το χτένισμά σας στο σπίτι.  Μην προβείτε σε υπερβολές. Το απλό είναι το πιο εντυπωσιακό ώστε να είστε ο εαυτός σας.

4. Αγοράστε παπούτσια με βάση την άνεση και λιγότερο το σχέδιο και προσπαθήστε να τα διαλέξετε στις εκπτώσεις.

5. Ζητήστε από το φωτογράφο δείγμα της δουλειάς του και δείξτε του φωτογραφίες ή βίντεο που σάς αρέσουν ως ύφος.

6. Το μακιγιάζ είναι προτιμότερο να είναι αδιάβροχο ή ημιμόνυμο ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα.

7. Φροντίστε η επιλογή της εκκλησίας να είναι εύκολα προσβάσιμη για ηλικιωμένους συγγενείς.

8. Ανοίξτε εγκαίρως μια λίστα γάμου ή έναν τραπεζικό λογαριασμό, αφού έχετε συμφωνήσει με το ταίρι σας τις τυχόν ελλείψεις σας.

9. Προσκαλέστε όσους πραγματικά αγαπάτε και σέβεστε και όχι όποιον βρείτε μπροστά σας.  Ο γάμος είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να το θυμάστε με αγάπη και βέβαια με γλυκές αναμνήσεις.

10. Ο στολισμός του γάμου πρέπει να συνάδει με το ύφος όλου του γάμου. Μπορείτε να γλιτώσετε πολλά χρήματα αν αγοράσετε μόνοι σας υλικά διακόσμησης.

11. Μην μπείτε στη διαδικασία να ευχαριστήσετε μόνο τις οικογένειές σας. Ο γάμος και όλη η εκδήλωση πρέπει να σάς εκφράζει.

12. Μη μπείτε στη διαδικασία υπέρογκου δανεισμού για να κάνετε έναν υπερπολυτελή γάμο.  Δεν αξίζει τον κόπο και είναι προτιμότερο να επενδύσετε τα χρήματά σας στο σπιτικό σας ή την εργασία σας. Έτσι και αλλιώς πάντα οι καλεσμένοι έχουν πάτημα για σχόλια.

 

 

 

 

 

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>