Μαγική συνταγή! Φτιάξτε το «νερό κανέλας» με μήλο και λεμόνι και εξαφανίστε το περιττό βάρος!

Πρόκειται για μια «μαγική συνταγή» γεμάτη  πολυφαινόλες που είναι ιδανικές για την υγεία της καρδιάς μας.

Τα αντιοξειδωτικά, με μια ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με υγιεινές συνήθειες θα μάς βοηθήσουν να ενυδατώσουμε το σώμα μας προσφέροντάς του  την ευκαιρία να εεξισορροπήσει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα μας.

Η περιεχόμενη κανέλα που περιέχει το εν λόγω ρόφημα βοηθάει στην τόνωση των εσωτερικών οργάνων και καθαρίζει τον οργανισμό, ενώ το μήλο παρέχει όλες του τις βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά. Ένα από τα κύρια οφέλη του νερού κανέλας είναι η αποτοξίνωση. Είναι διουρητική, προωθεί την πέψη, σας χορταίνει και φροντίζει την υγεία της καρδιάς σας.

Άλλο ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι κάνει το λίπος λιγότερο ανθεκτικό και κυρίως το λίπος που βρίσκεται στην περιοχή της κοιλιάς.

Οι δράσεις του είναι τόσο ισχυρές που αν το καταναλώνετε για 15 με 20 ημέρες, θα δείτε καλά αποτελέσματα δεδομένου ότι ακολουθείτε μια υγιεινή διατροφή.

Είναι μια πολύ εύκολη συνταγή που θα σάς ενυδατώσει και συγχρόνως θα σάς βοηθήσει να αδυνατίσετε και να χάσετε πιο εύκολα βάρος. Μπορείτε να βάλετε το μείγμα στο ψυγείο και να το απολαύσετε όποτε διψάτε.

Πώς μπορείτε να φτιάξετε το νερό κανέλας με μήλο και λεμόνι;

Υλικά

1 λίτρο νερό
2 πράσινα μήλα
1 με 2 ξυλάκια κανέλας (10 γραμμάρια)
Χυμό από 1 λεμόνι

Προετοιμασία

Όπως αναφέραμε και στην αρχή, θα είναι έτοιμο σε μόλις 20 λεπτά.

Για να φτιάξετε αυτή τη θεραπεία, ξεκινήστε επιλέγοντας δυο καλά πράσινα μήλα που είναι βιολογικά. Τα πλένετε καλά, τα κόβετε σε φέτες (δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τη φλούδα τους) και τα αφήνετε στην άκρη.

Στύβετε ένα λεμόνι και προσθέτετε το χυμό του σε ένα λίτρο με νερό.

Είναι σχεδόν έτοιμο. Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε τα μήλα και τα ξυλάκια κανέλας μέσα στο νερό με το χυμό λεμόνι.

Το διατηρείτε στο ψυγείο για μερικές ώρες.

Αν θέλετε, μπορείτε να το αφήσετε να σταθεί όλο το βράδυ για να επιτρέψετε στην κανέλα, το μήλο και το λεμόνι να απελευθερώσουν καλύτερα τις ιδιότητές τους.

Δείτε και ένα κολπάκι που θα σας χαρίσει όμορφα και σαρκώδη χείλη χωρίς… νυστέρι!

Τι κάνουν οι Διάσημες Κυρίες του εξωτερικού και έχουν τέλεια χείλη χωρίς πλαστικές!

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>