Τα απαραίτητα πινέλα του μακιγιάζ για να έχουμε αποτέλεσμα επαγγελματικό

 

 

Λέω σήμερα να ασχοληθούμε με πινέλα. Ποια είναι εκείνα που πρέπει απαραίτητα να υπάρχουν στη συλλογή μας!

Γνωρίζω βέβαια ότι δεν είμαστε όλοι επαγγελματίες και δεν μπορούμε να έχουμε στην συλλογή μας όλα τα πινέλα του μακιγιάζ  για αυτό θα επικεντρωθώ στα πιο βασικά για ένα όμορφο αποτέλεσμα!!

Ας  ξεκινήσουμε λοιπόν  με το πινέλο για foundation, είναι το πινέλο που μπορούμε να απλώσουμε γρήγορα και σωστά το makeup μας.

Υπάρχουν διάφορα  είδη  πινέλων που  εξυπηρετούν  διαφορετικούς σκοπούς ανάλογα με το αποτέλεσμα, την κάλυψη που θέλουμε και φυσικά το τι μας εξυπηρετεί.

Απαραίτητο το πινέλο για το ρουζ μας

Πινέλο για highlighter

Τα πινέλα αυτής της κατηγορίας, είναι πολυχρηστικά!

Εκτός από τη χρήση για την οποία τα αναφέρω παραπάνω, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για το λεγόμενο contour , δηλαδή για να δημιουργήσουμε γωνίες, με τη χρήση ματ bronzer, κάτω από τα ζυγωματικά μας, γύρω στους κροτάφους και στη γραμμή ανάμεσα στο σαγόνι και το λαιμό μας.

Πινέλα για σκιά

Σε αυτή την κατηγορία θα χρειαστούμε    παραπάνω από ένα πινέλο ένα για να απλώνουμε ομοιόμορφα τη σκιά  ένα για το Blending μας, ώστε να σβήνει αρμονικά στα τελειώματα, ένα  για να βάζουμε περισσότερη ποσότητα σκιάς εκεί που χρειάζεται, και ένα για την εφαρμογή του eyeliner!

Πινέλο για πούδρα

Πινέλο για concealer

Πινέλο για χείλη

Αυτά λοιπόν τα λίγα πινέλα χρειαζόμαστε για να κάνουμε ένα όμορφο μακιγιάζ

Μπορείτε να βρείτε στην αγορά οικονομικά και εξίσου πολύ καλής ποιότητας πινέλα ώστε να έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε!!

Ευχαριστούμε για την παραχώρηση των συμβουλών την  Professional  Makeup Αrtist κ. Fanni Foundouli. Μπορείτε να τη βρείτε:
F.B: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010412437682
Mail: fannh414@gmail.com
Page: https://www.facebook.com/Wedding-Beauty 1713971615569565/

 

 

Comments

comments