Τα ιδανικά φορέματα για καλοκαιρινό γάμο!

wedding

 

Το θέμα το γάμου μας έχει απασχολήσει και θα μας απασχολεί πάντα! Είσαι καλεσμένη λοιπόν το καλοκαίρι αυτό στο γάμο της χρονιάς και θέλεις να λάμπεις και παράλληλα να είσαι κόμψη και σικ.

Πως θα πετύχεις όμως το κατάλληλο look χωρίς να φαίνεται ότι προσπάθησες πολύ;

Μην πανικοβάλλεσαι για το τι θα φορέσεις!

Δεν υπάρχει λόγος άγχους αν έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό σου για το τι θες και τι σου ταιριάζει.

Γενικότερα,  οι χρυσοί κανόνες όταν ετοιμαζόμαστε να πάμε σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός είναι αφενός να λάβουμε υπόψη το dress code αν αυτό υπάρχει και αφετέρου να συμβαδίσουμε με τα δεδομένα που έχουμε.

Για παράδειγμα, να επιλέξουμε το σύνολο μας επηρεασμένοι από το αν ο γάμος θα γίνει σε πόλη ή σε νησί, αν η εκδήλωση θα είναι πρωί ή βράδυ, ποιο μήνα θα είναι,  καιρικές συνθήκες, σε τι ύφος θα κινηθούν οι υπόλοιποι καλεσμένοι κλπ.

Ο άγραφος κανόνας για τους γάμους λέει ότι συνήθως δεν φοράμε λευκά , για να μην επισκιάσουμε την νύφη μας, αλλά ούτε και μαύρα, καθότι το χρώμα παραπέμπει σε πένθος.

Τα χρώματα που επιλέγουμε σε έναν καλοκαιρινό γάμο είναι χρυσό, εκρού-μπεζ, κόκκινο, μπλέ, μωβ, ροζ, παστέλ αποχρώσεις, κίτρινο και εννοείται floral σχέδια , δηλαδή εμπριμέ. Όλα αυτά αναδεικνύουν το μαύρισμά μας (φροντίζουμε να κάνουμε μερικά μπανάκια πριν για να μαυρίσουμε ) και είναι πάντα μέσα στη μόδα.

Παρακάτω θα δούμε αναλυτικά τι εναλλακτικές προτείνουμε για φέτος το καλοκαίρι:

1. Γάμος σε παραλία

c722c

2. Το δαντελένιο φόρεμα

1533

3. Το  cocktail dress

979991a

4.  To εμπριμέ φόρεμα

61b5

ff3447

5. Το maxi dress

4ee9

51d

6. To mix & match που θα κάνεις μόνη σου

adf6

Comments

comments