Τα μυστικά μου

Τα μυστικά μου

Αγαπημένη μου φίλη,
Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε.
Έγιναν αρκετές αλλαγές στη σελίδα μας τελευταία, ώστε να γίνει περισσότερο φιλική και εύχρηστη, όμως οι ιδέες και τα πιστεύω παραμένουν τα ίδια.

Το όραμα μας, είναι πάντα κάθε γυναίκα να υιοθετήσει την ταυτότητα που της αξίζει. Εκείνη της έμπειρης, δυναμικής γυναίκας που δικαιούται περισσότερα προνόμια, που δεν είναι αόρατη και παραγκωνισμένη και η οποία προωθεί την προσωπικότητα της με τόλμη. Της γυναίκας που διεκδικεί τα δικαιώματα της, είναι απελευθερωμένη και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον.

Εξακολουθούμε να μοιραζόμαστε σε μια κοινή σελίδα τις γνώσεις, τις ανησυχίες, τα βιώματα μας. Χωρίς ενδοιασμούς, χωρίς ταμπού, χωρίς προκαταλήψεις. Πέρα για πέρα αληθινές.

Σε λίγο πλησιάζουν οι γιορτές και πιστεύω πως είναι ευκαιρία πέρα από την αγάπη που απλόχερα δίνουμε σε όλους τους άλλους να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας.

Όλοι θα θέλαμε να μας βρει ο νέος χρόνος πιο ανανεωμένους, με καλύτερη διάθεση, υγεία και εξωτερική εμφάνιση. Άλλωστε, ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή μας όντας επιθυμητοί και υγιείς. Όσο το ρολόι του χρόνου οδεύει σε μια νέα χρονιά, οδεύουμε και εμείς στην πραγμάτωση νέων στόχων και αποφάσεων. Ήρθε  λοιπόν η στιγμή, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε μια ειλικρινή υπόσχεση – δώρο – στον εαυτό μας!

Ας αφιερώσουμε  τις επόμενες εβδομάδες στο «να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω».  Τη μαγική αυτή υπόσχεση θα την πιστέψουμε και θα την πετύχουμε παρά τα πιθανά σκαμπανεβάσματα της διάθεσής μας!

Φυσικά σε αυτή την προσπάθεια δεν θα είσαι μόνη σου. Όλη η ομάδα τους Efi’s Secret’s  και εγώ,  δίνουμε τα κατάλληλα εφόδια και ένα πλάνο για να επιτύχουμε, από κοινού, τους στόχους μας. Άλλωστε όλες  γινόμαστε ένα, τόσο στην ιδέα όσο και στην πράξη. Η πραγμάτωση ενός στόχου πετυχαίνει όταν πάει χεράκι – χεράκι με φίλους που νοιάζονται για εμάς.

Με τη  συμβολή ειδικών, μελετήσαμε το πλάνο που θα δείτε με βάση ένα προγραμματισμό 4ρων εβδομάδων.  Στόχος, είναι να έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες. Ασφαλώς και είμαστε άνθρωποι και θα κάνουμε τις παρασπονδίες μας. Γι’ αυτό και μεριμνήσαμε ώστε κάθε μας πρόταση να είναι βασισμένη στον παράγοντα άνθρωπο. Έτσι, το εν λόγω πλάνο είναι πρακτικό, λειτουργικό με βασικές στρατηγικές αναζωογόνησης, αναμόρφωσης και  αντιγήρανσης.


Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα υιοθετήσουμε  έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.


Κάθε εβδομάδα θα κάνουμε μικροαλλαγές για να μην βαριόμαστε αλλά και για να δρουν τα αποτελέσματα καταλυτικά μέσα μας. Το όλο πρόγραμμα, θα επιφέρει μακροχρόνια σημαντικά οφέλη τόσο στην υγεία μας, όσο και στην εικόνα μας.

Εάν κάπου παρεκκλίνετε από το πρόγραμμά σας, μην νιώθετε ενοχές. Συγχαρείτε τον εαυτό σας και ξεκινήστε πάλι, άμεσα, το ταξίδι της μεταμόρφωσής σας.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα υιοθετήσουμε  έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, από τη μια εντάσσοντας τη γυμναστική στην καθημερινή μας ζωή ανακαλύπτοντας τι μας ταιριάζει ηλικιακά αλλά και ως τρόπος ζωής και από την άλλη ενστερνιζόμενοι νέες πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες.

Θα μάθουμε μαζί να περιποιούμαστε τον εαυτό μας από την κορυφή έως τα νύχια με παραδοσιακές συνταγές βασισμένες στη δύναμη της φύσης. Θα ανακαλύψουμε, μεταξύ πολλών άλλων, βιταμινούχα ροφήματα, smoothies αποτοξίνωσης, φυσικές μάσκες αλλά και κρέμες για το σώμα και το πρόσωπο.

Τέλος όλες μαζί θα φτιάξουμε το σημαντικότερο κομμάτι: την ψυχολογία μας!
Ας βοηθήσουμε  λοιπόν την ψυχή και το σώμα μας να αντιμετωπίσουνε την καθημερινότητα, με περισσότερη αισιοδοξία, διάθεση, και ενέργεια! Μας αξίζει!

Με αγάπη,
Έφη

 

 

 

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!