Εξομολόγηση στην καλύτερή μου φίλη: «Έκλεψα» τον σύντροφό σου αλλά θα το… ξαναέκανα

frr

Όσα δεν σου είπα ποτέ…

Πέρασαν κιόλας 4 χρόνια και αν με ρωτήσεις μπορώ να σου πω ολόκληρη την ιστορία με κάθε λεπτομέρεια σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Πραγματικά δεν ξέρω από που να αρχίσω, φοβάμαι μην προλάβεις να με χαρακτηρίσεις με ένα σωρό από κοσμητικά επίθετα, για αυτό θα προσπαθήσω να πάρω τα πράγματα από την αρχή (μήπως γλιτώσω από τον κατακεραύνωμα σου).

Ήμασταν φίλες από παιδιά, κάθε παιδική, εφηβική, ενήλικη ανάμνηση ήταν μαζί σου, ήσουν η φίλη μου που ήξερε τα πάντα… Μαζί καταστρώναμε σχέδια, μαζί γελούσαμε, μαζί κλαίγαμε, όλα!

Και έρχεται εκείνη η στιγμή, εκείνος ο άνθρωπος που ανατρέπει όλα όσα ήξερες, που σε κάνει να αναρωτιέσαι ακόμα και για τον εαυτό σου και την «ηθική » σου.

Όταν ξεκίνησε να με προσεγγίζει, έστρεφα το βλέμμα μου άλλου έκανα πως δεν καταλαβαίνω-τα πάντα καταλάβαινα- προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου ότι δεν συνέβαινε τίποτα και όμως συνέβαινε..

Περνούσε ο καιρός και η κατάσταση χειροτέρευε, το πράγμα σοβάρευε δεν μπορούσα πια να αντιδράσω, να μιλήσω σε ποιον και τι να πω..ΕΣΥ ήσουν πολύ ερωτευμένη μαζί του και εγώ σίγουρα θα ήμουν η κακιά της υπόθεσης που θέλει να σου κάνει κακό, δεν μπορούσα να αντέξω το ρόλο αυτό!

Όσο περνούσαν τα χρόνια (κιόλας τρία), συνειδητοποίησα το χειρότερο ότι και εγώ άρχισα να τον ερωτεύομαι, άθελα μου, δεν το ήθελα στο ορκίζομαι και όμως συνέβη έτσι απλά.

Το μυαλό μου δούλευε σε δυο διαφορετικές συχνότητες από τη μια ΕΣΥ η φίλη μου που αγαπούσα τόσο και από την άλλη ΑΥΤΟΣ που ένιωθα τόσο πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Τότε,ήταν που πήρα την λάθος απόφαση να κάνω κάτι πίσω από την πλάτη σου και αυτό είναι που τελικά πλήρωσα. Για να ζήσω τον έρωτα μου πρόδωσα εσένα και τελικά τον έζησα; Αυτό αναρωτιέμαι..μάλλον όχι.. ποιον έρωτα να ζήσεις πάνω στο ψέμα;

Και όντως δεν κράτησε, οι τύψεις με έτρωγαν και εσύ τελικά το έμαθες με τον χειρότερο τρόπο και δεν είπες τίποτα μονάχα έφυγες αλλά δεν πρόλαβα να σου εξηγήσω τίποτα και τι να σου εξηγήσω να μου πεις..

Κατι τελευταίο, ξέρω τι θα με ρωτήσεις «Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα το ξανάκανα;» δεν έχω απάντηση να σου δώσω… συγνώμη..

Σε ευχαριστώ που με «άκουσες»..

Η ιστορία της Όλγας έχει αρκετά κοινά στοιχεία με της φίλη μας… Δυστυχώς, δεν επιλέγουμε ποιον άνθρωπο θα ερωτευθούμε… 

“Θα χώριζα γιατί ερωτεύτηκα το φίλο του άντρα μου… Ο θάνατος δεν με άφησε να το ζήσω”

Comments

comments

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>