Τέλεια γυναίκα υπάρχει;

τέλεια γυναίκα

Άλλο τι θεωρεί μια γυναίκα όμορφο σε μια κοπέλα και άλλο ένας άντρας. Βέβαια το τέλειο στη φύση δεν υπάρχει. Ίσως δε, αν υπήρχε ένα νοητό puzzle που μπορούσες να συνθέσεις τα κομμάτια και να φτιάξεις αυτό που λέμε ιδανικό θα μας άρεσε; Ας δούμε τι ειπώθηκε σε αντίστοιχη έρευνα… έχει ενδιαφέρον. Εγώ θα έλεγα πως η φύση μας χάρισε τη δική μας προσωπική εμφάνιση που βεβαίως και μπορούμε να φροντίσουμε ώστε να είμαστε πάντα ενδιαφέρουσες και ελκυστικές στα όρια του λογικού.  Σε ακραίες περιπτώσεις  ένας πλαστικός χειρουργός μπορεί να παρέμβει ώστε να βελτιώσει μια κακοτεχνία του σώματός μας αλλά και πάλι χωρίς να μας αλλοιώσει και να μας μεταμορφώσει σε κάτι που δεν είμαστε.

Μέτα από μία έρευνα που έγινε στο διαδίκτυο για λογαριασμό του Bluebella.com, ρωτήθηκαν 500 άνδρες και 500 γυναίκες για το πώς φαντάζονται την τέλεια γυναίκα και αντίστοιχα τον τέλειο άνδρα.

Έτσι ξεκίνησε αυτή η έρευνα- παιχνίδι ζητώντας από τους χρήστες να δημιουργήσουν την τέλεια γυναίκα και τον τέλειο άνδρα, χρησιμοποιώντας τα ιδανικά σημεία σώματος από διάσημους σταρ.

Η τέλεια γυναίκα:

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, οι γυναίκες φαντάζονται την τέλεια γυναίκα, τελείως αδύνατη, με μακριά μαλλιά σαν της Δούκισσας του Κέμπριτζ, το πρόσωπο της Cara Delevingne, το στήθος της Jennifer Aniston, την κοιλιά της Gwyneth Paltrow, τους γοφούς της Emma Watson και τα πόδια της Elle Macpherson.

Από την άλλη πλευρά, οι άνδρες την τέλεια γυναίκα τη φαντάζονται λίγο πιο ζουμερή, με σγουρά μακριά μαλλιά σαν της Scarlett Johansson, το πρόσωπο της Megan Fox, το στήθος της Kim Kardashian, την κοιλιά της Michelle Keegan, τους γοφούς της Kelly Brook και τα πόδια της Rosie Huntington_Whiteley.

Ας τα δούμε και φωτογραφικά!

Τα μαλλιά της Scarlett Johansson

scarlett-johansson

Το πρόσωπο της Megan Fox

megan-fox

Το στήθος της Kim Kardashian

kim-kardashian

Τη κοιλιά της Michelle Keegan

michelle-keegan

Τους γοφούς της Kelly Brook

kelly-brook

Τα πόδια της Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

 

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>