Κάντε ΔΩΡΕΑΝ το ΤΕΣΤ: Τι επάγγελμα μου ταιριάζει για να βρω… άμεσα δουλειά!

woman

Αγαπητοί αναγνώστες του Efi’s Secrets, ψάξαμε και σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το εξειδικευμένο ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ που προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ (μέχρι 31 Αυγούστου) στο κοινό το Ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ΙΕΚ MASTER.

Το Τεστ θα σας δώσει απαντήσεις για τις επαγγελματικές σας κλήσεις καθώς και η συνομιλία σας με έναν Επαγγελματικό Σύμβουλο του Ιδρύματος θα ανοίξει νέες πόρτες στην καριέρα σας!

Τόσο το Τεστ όσο και η συνεδρία συμβουλευτικής για την επαγγελματική σας αποκατάσταση προσφέρονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ μέχρι τις 31/8!

Ακολουθεί η παρουσίαση του ΙΕΚ ΜASTER

Το ΙΕΚ MASTER επενδύει με πράξεις στο Μέλλον των παιδιών μας!

Υπεύθυνα και Αξιόπιστα προσφέρουμε,  χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, τη Σύγχρονη Πλατφόρμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού καθώς και 1 Εξατομικευμένη Συνεδρία Συμβουλευτικής Σπουδών και Εργασίας με τους Εξειδικευμένους Συμβούλους Εκπαίδευσης,  Μαθητείας & Εξέλιξης του ΙΕΚ MASTER.

Επισημαίνουμε ότι δεν υπάρχει κάποια δέσμευση από μέρους σας ούτε κάποιος περιορισμός στη χρήση της Υπηρεσίας.

**H Δωρεάν Χρήση του Ερωτηματολογίου και της Συμβουλευτικής Συνεδρίας ισχύει μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Το συνολικό κόστος της Υπηρεσίας είναι 180€.

Το ΙΕΚ MASTER απαντάει υπεύθυνα σε 2 βασικά ερωτήματα:

Τι Επάγγελμα να ακολουθήσω;

Τι να Σπουδάσω;

Η σύγχρονη πλατφόρμα Επαγγελματικού Προσανατολισμού του ΙΕΚ ΜASTER, είναι βασισμένη στην τυπολογία Holland και ακολουθεί το σχήμα εξαγώνου, γνωστό και ως «Holland’s Ηexagon».

Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σου, σιγουρέψου για την επαγγελματική σου κλίση!


ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


Comments

comments