Τεστ: Τι τύπος είσαι σεξουαλικά; Φωτιά ή κρύα σαν παγάκι;

Επιτέλους Κυριακή! Καφεδάκι, ξεκούραση και γιατί όχι  λίγο χάζι εδώ στο Efi’s Secret’s.  Πριν λίγες ημέρες φίλοι/ες μου βρήκα σε ένα site (parea.gr) ένα ενδιαφέρον τεστ που μου κέντρισε το ενδιαφέρον και δε σας κρύβω πως μπήκα στον πειρασμό τόσο να το κάνω όσο και, στη συνέχεια, να το μοιραστώ μαζί σας.

Ο κάθε ένας από εμάς ξέρει τις επιδόσεις του στο κρεβάτι. Όμως αυτό το ψυχολογικό τεστ μάς αποδεικνύει 100% (μέσα από τις απαντήσεις μας) τι τύπος είμαστε σεξουαλικά.  Αν είμαστε φλογεροί σαν τη φωτιά ή στον αντίποδα κρύοι σαν παγάκι.

Θα έχει πλάκα να το κάνετε και να μας πείτε στη συνέχεια αν το κουίζ έπεσε μέσα ή είναι εκτός τόπου και χρόνου.  Μπορείτε αν θέλετε να το μοιραστείτε μαζί μας. Άλλωστε είναι ωραίο να μοιραζόμαστε εμπειρίες και σκέψεις…

Το τεστ ξεκινάει κάπως έτσι…

1) Έχεις ερωτικές φαντασιώσεις;

A. Οι φαντασιώσεις είναι απαραίτητες στον έρωτα! Κάθε μέρα έχω και μία καινούρια φαντασίωση!

B. Δεν έχω πολλές ερωτικές φαντασιώσεις 2-3 όσο μπορώ να θυμηθώ αλλά δεν τις έχω πραγματοποιήσει μέχρι τώρα

C. Δεν είμαστε στην εφηβεία μας για να έχουμε ερωτικές φαντασιώσεις ..

2)Νιώθεις άνετα με το σώμα σου;
A. Μου αρέσει το κορμί μου! Τι κι αν μερικές φορές παίρνω κάποια κιλάκια, εγώ νιώθω σέξι!

B. Θα μπορούσα να έχω και πιο ωραίο σώμα, όμως τι να κάνουμε;

C. Ντρέπομαι πολύ για το σώμα μου… Κάνω σεξ μόνο με σβηστά τα φώτα!

3) Από διάθεση για σεξ πώς τα πάμε;

A. Δεν υπάρχει μέρα που να μην περάσει από το μυαλό μου το σεξ!

B. Έχω ερωτική διάθεση όταν έχω κάποιο ερέθισμα, δηλαδή κάποιο άτομο που να μου αρέσει

C. Με τόσα προβλήματα το σεξ θα σκεφτόμαστε;
4)Πόσες φορές την εβδομάδα θέλεις να κάνεις σεξ;

A. Μα το ρωτάς; Φυσικά κάθε μέρα

B. 2-3 φορές την εβδομάδα είναι καλά

C. Όταν τύχει, αυτά δεν μπαίνουν σε πρόγραμμα!

5) Ερωτεύτηκες ένα άτομο, με το οποίο όσο και να το προσπαθήσατε δεν ταιριάξατε στο σεξ. Τι κάνεις;

A. Δεν μπορώ να ερωτευτώ ή να συνεχίσω σχέση, αν το σεξ δεν είναι καλό!

B. Θα το κουβεντιάσουμε, θα προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο βελτίωσης, αν όχι τότε η σχέση θα τελειώσει….

C. Δεν είναι το Α και το Ω το σεξ, ο άνθρωπος μετράει!

6)Έχεις την πρόταση από τον σύντροφό σου να δοκιμάσεις ένα νέο ερωτικό παιχνιδάκι, το οποίο όμως δεν είναι ιδιαίτερα του γούστου σου. Ποια είναι η άποψή σου;

A. Φυσικά και θα το δοκιμάσω για να δω αν μου αρέσει. Αν δεν το κάνω δεν μπορώ να κρίνω…

B. Άμα κάτσει η φάση και είμαι σε ανάλογη διάθεση τότε θα το δοκιμάσω…

C. Αν δεν έχω σκεφτεί και προτείνει εγώ το ερωτικό παιχνίδι, τότε δεν ακολουθώ …

7) Μία μέρα, δεν έχεις διάθεση για σεξ, ενώ ο σύντροφός σου έχει τα κέφια του … τι κάνεις;

A.Τρώγοντας σου ανοίγει η όρεξη λέει μία παροιμία, θα το κάνω έτσι κι αλλιώς

B.Στο χέρι του συντρόφου μου είναι να μου αλλάξει την διάθεση και να θέλω…

C.Αν δεν έχω όρεξη, τίποτα δεν γίνεται….

8) Έχεις προσποιηθεί ότι απόλαυσε το σεξ, ενώ στην πραγματικότητα ήταν μία βαρετή διαδικασία;

A. Δεν βρίσκω το λόγο να προσποιηθώ. Αν δεν μου αρέσει θα κάνω τα πάντα για να το βελτιώσω.

B. Κάποια στιγμή έχει τύχει να προσποιηθώ, αλλά γενικά το αποφεύγω. Αν δεν μαρέσει κάτι δεν το ξανακάνω

C. Μόνο μία και δύο; Έχω προσποιηθεί πολλές φορές, γιατί να χαλάμε τις καρδιές μας και να έχουμε και γκρίνιες;

9) Πόση ώρα θέλεις να διαρκεί το σεξ;
A. Όσο περισσότερο τόσο καλύτερα!

B. Εξαρτάται την φάση. Συνήθως μου αρέσει να κρατά 40-60 λεπτά, όμως μου έχει τύχει και το σεξ του δεκάλεπτου να είναι σούπερ!

C. Εντάξει τα πολύ κανάτεταρτάκι …. Δεν είναι και για χόρταση!
10) Θα μπορούσες να κάνεις για αρκετό καιρό αποχή από το σεξ;

A. Αποκλείεται … δεν το συζητώ!

B. Για πολύ καιρό όχι, για ένα διάστημα όμως ναι!

C. Φυσικά και θα μπορούσα!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΙΖ

Αν έδωσες περισσότερες απαντήσεις Α
Είσαι ένα άτομο απελευθερωμένο στο σεξ, που ξέρεις να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή. Το σημαντικότερο είναι ότι γνωρίζεις πολύ καλά το σώμα σου και τις ανάγκες σου, ξέρεις τι σου αρέσει και τι όχι και έχεις αρκετές γνώσεις για το «άθλημα»! Το σεξ είναι για σένα μία σωματική ανάγκη, που φυσικά μπορεί να είναι ωραίο αν συνδυάζεται και με το συναίσθημα, αλλά αν αυτό δεν υπάρχει, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Μπορείς πολύ εύκολα να πέσεις στην ρουτίνα, αν δεν έχεις ένα ερωτικό ταίρι που μπορεί να σου εξιτάρει την φαντασία. Θέλεις νέες εμπειρίες και σου αρέσει να δοκιμάζεις νέα κόλπα στο κρεβάτι! Μέχρι να βρεις το άτομο που θα σε καλύπτει απόλυτα στον ερωτικό τομέα, θα αλλάξεις αρκετούς συντρόφους, γιατί διψάς για την εμπειρία, την πρόκληση και την ερωτική «ανατριχίλα» που προκαλεί ένα νέο άτομο στη ζωή σου! Σαφώς δεν μπορείς να ταιριάξεις με ένα άτομο που έχει ταμπού και προκαταλήψεις, αλλά σου αρέσει να σχετίζεσαι με έναν άνθρωπο που θα σε ποθεί, θα λειτουργεί με πάθος και θα στο δείχνει κάθε ώρα και στιγμή! Είναι σίγουρο πως οι ερωτικές σου επιδόσεις μένουν αλησμόνητες και τα άτομα με τα οποία έχουν κάνει σεξ μαζί σου, έχουν περάσει πολύ καλά! Τα μοναδικά σημεία που πρέπει να προσέξεις, για να βελτιώσεις το ερωτικό σου ταμπεραμέντο, είναι τον τρόπο που εκφράζεις τον ερωτισμό σου, αλλά και τον εγωισμό σου ! Πολλές φορές μπορεί να δείχνεις ότι το ζητούμενό σου είναι μόνο το σεξ , με αποτέλεσμα να απομακρύνεις ή να παγώνεις τον σύντροφό σου! Μην ξεχνάς ότι κάποιοι άνθρωποι για να λειτουργήσουν θέλουν και την σχετική «ατμόσφαιρα»! Επιπλέον πολλές φορές δίνεις σε προτεραιότητα την δική σου ευχαρίστηση , αδιαφορώντας για τις προτιμήσεις του συντρόφου σου, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το διορθώσεις!
Αν έδωσες περισσότερες απαντήσεις Β
Σου αρέσει το σεξ, όμως προτιμάς τον έρωτα! Μπορεί να έχεις επιδιώξει ή να σου έχει τύχει να κάνεις σεξ της μίας βραδιάς, αλλά είσαι της άποψης ότι το καλύτερο ερωτικό κρεβάτι είναι με τον σύντροφό σου, με τον οποίο μοιράζεστε και συναισθήματα! Έχεις πολλές γνώσεις για το σεξ, ανήκεις στην κατηγορία των «ερωτιάρηδων», όμως ξέρεις καλά να ελέγχεις τον εαυτό σου όταν πρέπει! Προτεραιότητα για σένα δεν είναι μόνο η προσωπική σου ευχαρίστηση και ποτέ δεν έχεις λειτουργήσει εγωιστικά στον έρωτα. Η ευχαρίστησή σου είναι να φτάνεις στον 7ο ουρανό και το ταίρι σου με τα ερωτικά σου τερτίπια και τις περισσότερες φορές το καταφέρνεις! Σου αρέσει να δοκιμάζεις νέες εμπειρίες και δεν λες όχι στα ερωτικά κολπάκια και στις φαντασιώσεις, όμως θέλεις τον χρόνο σου για να ανοιχτείς και να απελευθερωθείς σεξουαλικά. Οι ερωτικοί σου σύντροφοι σίγουρα έχουν αναγνωρίσει τον αισθησιασμό σου τον οποίο και δεν πρόκειται να ξεχάσουν! Για να βελτιωθείς ακόμα περισσότερο στις σεξουαλικές σου επιδόσεις, προσπάθησε να λειτουργείς πιο άνετα και απελευθερωμένα στο ξεκίνημα μίας νέας ερωτικής σχέσης και να θυμάσαι πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Αν έδωσες περισσότερες απαντήσεις Γ
Δεν νομίζω να περίμενες εμάς, σίγουρα γνωρίζεις και εσύ ο ίδιος ( ή η ίδια) ότι στο σεξ έχεις κάποια ταμπού και προκαταλήψεις! Για να μπορέσεις να αφεθείς, να ανοιχτείς αλλά και να απολαύσεις τον έρωτα, θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, όμως πάντα βρίσκεις κάτι που θα σε χαλάσει ή θα σε ξενερώσει! Στην ουσία είσαι ακόμα σε φάση προσωπικής αναζήτησης, που προσπαθείς να τα βρεις με τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου, το κορμί σου και σου βγαίνουν αρκετές ανασφάλειες! Όταν όμως βρίσκεις το άτομο που μιλά κατευθείαν στην καρδιά σου, τότε παραμερίζεις όλες τις άμυνες σου και απολαμβάνεις τον έρωτα με ρομαντισμό και συναίσθημα. Σίγουρα οι ερωτικοί σου σύντροφοι, βρήκαν αρκετά γοητευτικό τον συγκρατημένο και ντροπαλό σου τρόπο και δεν τους άφησες στιγμή να αμφιβάλλουν για τις προθέσεις σου. Ωστόσο πρέπει να προσπαθήσεις να διώξεις μακριά τις ανασφάλειές σου και να αποκτήσεις περισσότερο αυθορμητισμό!

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

 

No Comments Yet

Απαντήστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>